Mi az a kölyökkupon?

A Kölyökkuponnál kizárólag gyermek- és családbarát ajánlatokat kínálunk 0-18 éves korosztály részére - nem elfeledkezve a várandós kismamákról sem - fantasztikus 40-90%-os árkedvezménnyel!

A Kölyökkupon csapatát egytől-egyig szülők alkotják, így tudjuk, hogy melyek azok az ajánlatok, amelyek érdekesek vagy hasznosak lehetnek egy gyermekes család vagy várandós számára! Oldalunkon tehát kizárólag olyan termékeket és szolgáltatásokat hirdetünk, melyeket mi is szívesen adnánk saját gyermekeinknek!
Fókuszunkban elsősorban gyermekeink egészségével, biztonságával, és családi szabadidőnk tartalmas eltöltésével kapcsolat ajánlatok állnak.

A Kölyökkupon hatalmas kedvezményei a közösségi vásárláson alapulnak, melynek lényege, hogy együtt olcsóbb! Szolgáltató partnereink hajlandóak hihetetlenül nagy, akár 40-90%-os árengedményt adni termékeikből, szolgáltatásaikból, ha kellő számban vásároljuk meg ajánlatukat.

A dologgal mindenki nyer! Te szuper áron jutsz hozzá az ajánlatokban szereplő termékekhez és szolgáltatásokhoz, a Szolgáltatónak pedig több vásárlója lesz.

A közösségi vásárlás ereje magában a közösségben rejlik. Minél többen vagyunk, annál nagyobb vásárlóerőt jelentünk a Szolgáltatóknak, akik ezért cserébe egyre nagyobb kedvezményekre is hajlandóak!

Vásárlóerőnk növeléséhez Te is hozzájárulhatsz, ha továbbajánlod oldalunkat gyerekes ismerőseidnek! Sőt, minél többen vagyunk, annál biztosabb, hogy elérjük a kedvezményes ajánlathoz szükséges vásárlói számot is!

Hogyan juthatsz hozzá a kedvezményes ajánlatokhoz?

  • Regisztrálj a www.kolyokkupon.hu oldalon!
  • Az Általad megvásárolni kívánt ajánlatnál kattints a „Megveszem” gombra!
  • Fizesd ki a kupon ellenértékét!
  • Nyomtasd ki a kuponodat, és váltsd be!

A Kölyökkupon használatával kapcsolatos további, leggyakoribb kérdésekre a GYIK menüpontban találod a választ!

Ne habozz, regisztrálj, és legyen minden nap gyereknap!

Hasznos tipp:

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy még véletlenül se maradj le egy olyan ajánlatról sem, ami éppen a Te gyermekeidnek, családodnak szól! Hiszen sosem tudhatod, mi lesz a következő fergeteges ajánlat!