Cégeknek

 „A reklámra költött pénz fele ablakon kidobott pénz, csak azt nem lehet tudni, melyik fele!”

Ez a mondat akkor hangzott el, amikor a Kölyökkupon és a közösségi vásárlás még nem létezett…

Ma ez a mondat már így hangozna:

„Létezik olyan reklámeszköz, mely AZONNALI, GARANTÁLT és JÓL MÉRHETŐ eredményt, TÉNYLEGES VÁSÁRLÁST produkál, és ez nem más, mint a Kölyökkupon!”

Hogyan lehetünk ebben ennyire biztosak?

Mert a Kölyökkupon

   ü  célja megegyezik az Önével: sok vásárlót, azonnal!

   ü  eredményességére 100% garanciát vállalunk!

   ü  eredményei, a vásárlások, azonnal – akár órákon belül – jelentkeznek!

   ü  csak akkor jelent költséget Önnek, ha együttműködésünk eredményes, azaz vevőket szállítunk Önnek!

   ü vevői előre fizetnek az Ön szolgáltatásáért!

   ü  tízezrekhez juttatja el Önt. Olyanokhoz, akik vevők az Ön ajánlatára!

   ü  rendszerébe való bekerülés nem jár semmilyen költséggel!
 

Kiknek jó igazán, ha nálunk hirdet?

   ü  Akik nagyobb ismertséget szeretnének termékeiknek, szolgáltatásaiknak.

   ü  Akik marketing büdzséjébe nem fér bele, hogy szolgáltatásaikat komolyabb volumenben és intenzíven hirdessék.

   ü  Akik szeretnék bővíteni vevőkörüket és törzsvásárlóik számát.

   ü  Akik kihasználatlan kapacitásukat szeretnék megtölteni.

   ü  Akik új terméküket vagy szolgáltatásukat szeretnék bevezetni a piacra, a célcsoportnak irányzott hirdetési csatornák használatával.

   ü  Akik beragadt árukészleteiket, kifutó modelljeiket szeretnék kipörgetni.
 

Lássuk ajánlatunk lényegét:

    1.       Ön ad egy jelentős árkedvezményt a meghirdetni kívánt termékből vagy szolgáltatásból.

    2.       Kedvezményes ajánlatát a Kölyökkupon meghirdeti. Honlapunkon, hírlevél előfizetőinken, a közösségi média aktív felhasználóin és további online csatornákon keresztül több tízezer emberhez juttatjuk el az Ön ajánlatát. Mivel a Kölyökkupon oldalon kizárólag gyermek- és családbarát ajánlatokat teszünk közzé, elsősorban az e témák iránt érdeklődők figyelmét élvezzük, éppen azokét, akik az Ön számára a célcsoportot jelentik!

    3.       Az Ön vásárlói a Kölyökkupon oldalán vásárolhatják meg az Ön kedvezményes ajánlatát. Vásárlásukért cserébe egy kupont kapnak, amit Önnél beváltva igénybe vehetik az adott szolgáltatást. Mi pedig a kuponok alapján számolunk el Önnel. A Kölyökkupon kuponok egyedi azonosítókkal rendelkeznek, melyek biztosítják, hogy egy kupon csak egyszer kerülhessen felhasználásra. A rendszer kipróbált, bevált és biztonságos.

    4.       Ha az ajánlatára a meghirdetés időszaka alatt nem érkezne vásárlás, akkor ez az egész Önnek egy fillérjébe sem került, holott ajánlatát tízezrekhez juttattuk el, ami már önmagában egy nagy értékű reklám, teljesen ingyen.
A Kölyökkupon csapata persze abban érdekelt, amiben Ön: hogy ajánlatából minél több vásárlás realizálódjon, hiszen Önnek csak a létrejött vásárlások után kell fizetnie.

Igen, jól érti!

Önnek nem kell mást tennie, mint adnia egy jelentősebb árkedvezményt a meghirdetni kívánt termékre vagy szolgáltatásra, majd hátradőlni és felkészülni az új vásárlók fogadására!

A nagy árkedvezményért cserébe mi garantáljuk, hogy nagy számú vásárlót - nem csupán érdeklődőt! Vásárlót! – juttatunk el Önhöz, akik egy részéből a tapasztalatok szerint bizonyosan visszajáró törzsvevők válnak.

És éppen ez a lényeg!

Jelen esetben az árkedvezmény az egyetlen marketing költség – ami valójában nem is kiadás, csak a befolyt plusz bevétel egy része-, ami kizárólag a megvalósult vásárlások alkalmával jelentkezik.

Nos? Tetszik az ötlet?

Legyen Ön is a Partnerünk!

Egyetlen elvárásunk, hogy az Ön által ajánlott termék vagy szolgáltatás minőségi és kifejezetten gyermek- és/vagy családbarát legyen!

Kérjük, emailben küldje el meghirdetni kívánt terméke vagy szolgáltatása rövid leírását a partner@kolyokkupon.hu címre, és kollégáink hamarosan fel is veszik Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése céljából!