A könnyebb babavárásért! 3×40 perces kismama masszázs a Vitrivius Testszervíz jóvoltából!Már a második trimesztertől!


A várandósság 9 hónapja maga a csoda, és egyúttal hatalmas változásokat indít be a leendő édesanya testében-lelkében. Dübörögnek a hormonok, az állandó hangulatváltázások és íz- és illatérzékenység mellett bizony előbb-utóbb jönnek a szűnni nem akaró hát- és derékfájások, és a vizesedő lábak és kezek. Egy masszőr hozzáértő kezei bizony ilyenkor is csodákra képesek, és egy ellazult, boldog kismamában a baba is jobban érzi magát! Üss hát két legyet egy csapásra!

65% kedvezmény
Eredeti ár: 9 900 Ft
Megtakarítás: 6 410 Ft
Kupon ár
3 490 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2015.05.08. – 2015.06.30.
Ajánlott életkor:
Kismamáknak

Feltételek

-  egy személy több kupont is vásárolhat
- a megvásárolt kupon 3×40 perces kismama masszázson való részvételre jogosít
- a masszázs a terhesség első harmadában nem alkalmazható, a másik és harmadik trimeszterben viszont javasolt
- előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 20/277-7959-es telefonszámon
- a kupon Budapesten, a Vitrivius Testszervíz Stúdióban váltható be (1122 Budapest, Krisztina krt. 27.)
- a kupon  2015. június 30-ig váltható be, azaz eddig kell megkezdeni az első alkalom felhasználását
 

Bővebb leírás

Korábban azt tartották, hogy a várandósság ideje alatt nem szabad masszírozni, holott ez csak a terhesség első 3 hónapjára igaz.. Kétségtelen, hogy a kismama masszázs különleges figyelmet és szaktudást igényel a masszőr részéről, hiszen a második két trimeszter során más és más területek kerülnek a fókuszba, más és más pozícióban és fogásokkal történik a masszázs. Ezt a hozzáértést találjátok a Vitrivius Testszervíz stúdióban!
 
 
Az egyre gömbölyödő pocak megtartása extra terhet ró a gerincre, hiszen folyamatos kényszertartásban van, hogy kiegyensúlyozza a megváltozott és folyamatosan változó súlypontot. Innen a derék- és hátfájás, amit egy masszőr kezei az izomcsomók oldásával jelentősen képes javítani.
 

A vizesedő, duzzadt lábak is szinte minden kismamának nehézséget jelentenek. A várandósság vége felé már a cipőbe is nehéz belebújni, olyannyira megdaradnak a lábak. A masszőr a végtagokban hormonális változás hatására felgyülemlett víz mennyiségét is kedvező irányba tudja befolyásolni.
 
A harmadik trimeszterben egy kismama masszázs már a szülésre való felkészítésben is segít, hiszen a medence- és keresztcsonti terület izmainak lazítása a könnyebb szüléshez is hozzájárulhat.
 
És persze ne feledkezzünk el a kismama lelkéről sem, hiszen annak is szükséges lehet ilyenkor egy kis támogatásra.
A kismama masszázs közben a masszőrrel megbeszélheti a szüléssel, várandósággal kapcsolatos kérdéseit, de ha inkább csendben szeretne ellazulni, akkor erre is lehetősége nyílik!
 
Ha várandós vagy, ajándékozd meg magad és babádat 3×40 perc kismama masszázzsal, mely mindkettőtöknek testi-lelki felüdülést nyújt, és ne feledd az arany igazáságot: ami jó a mamának, az jó a babának is!

A megvásárolt kuponodat a Vitrivius Testszervíz Stúdióban (1122 Budapest, Krisztina krt. 27.)  válthatod boldog és enyhülést adó percekre.

 

 

Partnerünk adatai

Google map

Vitrivius Testszervíz
Telefon: 20/277-7959
1122 Budapest, Krisztina krt. 27.

www.v-testszerviz.hu/