Hol repül a kismadár? Napközis fotós tábor 6-14 éves fiúknak és lányoknak sok kirándulással és játékos ismerkedéssel a fotózással, a fotókból hazavihető CD-vel, Gráf Ildikó fotóművésszel, mindössze 19.990 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elég 4.000 Ft előleget kifizetni.


A legtöbb gyerek nemcsak pózolni és bohóckodni szeret a fényképezőgép előtt, de nagyon érdekli őket az is, hogy mi történik a gép másik oldalán! Ha a Te gyermeked is legszívesebben folyton kattintgatna és érdeklődik a fotózás iránt, Gráf Ildikó fotóművész nyári napközis fotós tábora pont neki való! Itt a kert műteremmé alakul, számos háttér áll a gyerekek rendelkezésére, és a kirándulásopk is rengeteg témát kínálnak a fotózásra! És hogy Ti, szülők is lássátok a végeredményt, a tábor végén az ott készült műveket CD-n haza is vihetitek! 

23% kedvezmény
Eredeti ár: 26 000 Ft
Megtakarítás: 6 100 Ft
Kupon ár
19 900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.06.23. – 2014.08.22.
Ajánlott életkor:
6-14 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- Gráf Ildikó fotőművész napközis fotós tábora hétfőtől péntekig 8:00-17:00 óráig várja lakóit
- a táborban a gyerekek játékos formában és életkoruknak megfelelő mélységben megismerkednek a fotózás történetével, alapjaival, elsajátítják a kompozíciós alapokat, egy ízben pedig ellátogatnak a Magyar Fotográfusok Házába, megtekintik a napfényműtermet és kiállítást, naponta kirándulnak
- a tábor ideje alatt készült képeket a gyerekek CD-n hazavihetik emlékként
- a táborban a gyerekek saját digitális fényképezőgéppel "dolgoznak", amihez memóriakártyára és elemre is szükség van, melyet a szülő biztosít gyermekének
- a kupon a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), a foglalkozások díját és a Magyar Fotográfusok Házának belépőjét is magában foglalja
- a Magyar Fotográfusok Házába tett látogatáskor buszjegyről, bérletről a szülők gondoskodnak
- a tábornak egy pestszentlőrinci kertes ház ad otthont: 1185 Bp., Népes u. 25/b.
- előzetes bejelentkezés szükséges a kiválasztott hetet megelőző 5 nappal a 30/519-8745-ös számon vagy az ildikograf@gmail.com címen
-  a táborok időpontjai: 2014. június 23-27., 2014. július 7-11., 2014. július 21-25., 2014. augusztus 4-8., 2014. augusztus 18-22.
- kuponvásárláskor elég 4.000 Ft előleget befizetni, a fennmaradó 15.900 Ft-ot a táborozás megkezdésekor elég rendezni a helyszínen

Bővebb leírás

Sosem felejtem el, amikor a kislányom időnként elcsenve a fényképezőgépet, pár éves korában kattintgatni kezdett. Csak úgy, vaktában. Aztán amikor a kezembe vettem a gépet, meglepve tapasztaltam, hogy legalább 80 fotó készült, és mindegyiken a padló, a szék lába, a fal, jobb esetben a lábfeje látszik. Persze jót mosolyogtunk.
 
Ahogy nőtt, már nemcsak a kattintgatás élménye vonzotta! Elkezdett arra is figyelni, hogy lehetőség szerint az is rákerüljön a képre, akit ő szeretett volna megörökíteni.
Nálunk így kezdődött. 
 
Ha olyan programot keresel gyermekednek, ami nemcsak a vakációs "Hová tegyem a gyereket" nehézséget oldja meg, de olyan dolgot tanít a gyerkőcnek, amivel nap mint nap sikerélményhez juthat és megtapasztalhatja a teremtés, alkotás örömét, a fotós tábor tökéletes választás!
 
 
Gráf Ildikó fotóművész veszi a szárnyai alá a kis táborlakókat, hogy játékos formában megtanítsa őket a fotózás alapjaira. A tábor elsősorban a gyakorlati oktatásra, kompozíció elsajátítására, a fotótörténeti és elméleti alapokra épül. Tudom, ez így komolyan hangzik, de valójában szájtátva ismerkednek meg a fotózás történetével és láthatnak régi fényképezőgépeket is.
 
A mai gyereknek a fényképezőgép ugyanis a digitális fényképezőgép. Ha azt mondanád neki, hogy fűzd be a filmet, nem is értené, mit akarsz tőle! Éppen ezért a táborban is a digitális fotózás hogyanjait csiszolgatják ki, de megismerkedhetnek a régebbi idők technológiáival is.
 
 
A gyakorlati ismereteket pedig a fényképezőgépet a nyakba kötve, kirándulás közben tökéletesítik. A természet ugyanis számos kiváló témát kínál, és egy apró katicabogár is megihleti és alkotásra készteti a gyerekeket.
 
A tábornak egy pertszentlőrinci kertes ház ad otthont, így jó idő esetén a gyermekek szinte egész nap a szabad levegőn tartózkodhatnak. A kertet műteremmé alakítják, ahol számos háttér is az ifjú fotóstanoncok rendelkezésére áll, és hadd repüljön az a kismadár!
 
A tábor egyik napján meglátogatják a Magyar Fotográfusok házát, a napfényműtermet és kiállítást.
 
A tábor ideje alatt készült, naponta átválogatott, kiválasztott képeket pedig CD-re írják, és emlékként hazavihetik a gyerekek.
 

A tábor tartalmazza a napi háromszori étkezést és a belépőt a Magyar Fotográfusok Házába. 

A tábor időpontjai:

2014. június 23-27.
2014. július 7-11.
2014. július 21-25.
2014. augusztus 4-8.
2014. augusztus 18-22.

 

Partnerünk adatai

Gráf Ildikó fotóművész
Telefon: 30/519-8745
1185 Bp., Népes u. 25/b.

https://www.facebook.com/pages/Pestl%C5%91rinci-csal%C3%A1di-%C3%A9s-gyermekfot%C3%B3-m%C5%B1hely/627017534030095?fref=ts