Irány a játszótér! 7 db-os vödrös homokozószett most csak 780 Ft-ért!


Ásni, homokformákat készíteni, gereblyézni, lapátolni, vödörben homokot hozni-vinni, uram bocsá' sarazni minden gyerek imád! És szerencsére most már a jóidő is megérkezett mindehhez! Érdemes átnézni a tavalyi leharcolt homokozókészletet, ha megvan még egyáltalán, és az idei homokozószezont egy újjal kezdeni! 

40% kedvezmény
Eredeti ár: 1 290 Ft
Megtakarítás: 510 Ft
Kupon ár
780 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.04.28. – 2014.05.31.
Ajánlott életkor:
1-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy 7 db-os homokozó készlet vásárlására vonatkozik. A 7 db-os műanyag készlet tartalma: 1 db vödör, 1 db szita, 1 db gereblye, 2 db lapát, 2 db forma.
- a kupon 2014. május 31-ig váltható be
 a termék a kuponbeváltási időszakban hétköznapokon 9:00 és 15:00 között személyesen is átvehető a Budapest VII., Rottenbiller u. 31. 2. em. 203/204. címen (a sorompó után jobbra jutsz be az épületbe)
- postai szállítás esetén a postaköltség 510 Ft, melyet UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utalj, amire a kupon árát is utalod. 2 db szett esetén a postaköltség 710 Ft! Ha postai szállítást fizettél, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet!
 

Bővebb leírás

Eljött a várva várt tavasz, és vele együtt a jó idő, úgyhogy a négy fal közül végre irány a játszótér és vele együtt a homokozó is!

Alkossátok meg fantáziátok szüleményét! Egy királyi várat, amit körül vesz a vizes árok, hogy a gonosz ellenség ne törhessen be.  Vagy ássatok alagútat a kisautóknak, vagy készítsetek sütiket, formákat, vagy egyszerűen csak rajzolgassatok a homokba, hogy a többiről már ne is beszéljünk.

De azt vajon tudtátok-e, hogy a homozás túl azon, hogy kreatív és mókás, igen jó fejlesztő játék is?

A homokozóbéli játék ugyanis fejleszti a térlátást, a téri irányok ismeretét és a finommotorikát. Jó hatással van a gyerekek képzelőerejére, kreativitására. A homokozó az a hely, ahol a gyerekek a körülöttünk lévő világ kis darabjának felfedezését, felépítését, majd lerombolását három dimenzióban gyakorolhatják.

Mivel sosem tudhatod előre, hogy szemed fényének éppen ásni, formázni vagy gereblyézni támad kedve, jó, ha mindig kéznél van egy játszótéri menetfelszerelés, amiben minden megvan: vödör, lapát, gereblye és perzse az elmaradhatatlan formák.

Ebben a 7 db-os szettben is megvan mindez, egészen pontosan:

- 1 db vödör
- 1 db szita
- 2 db lapát
- 1 db gereblye
- 2 db forma (halacska és rák formájú)

Kezdjétek az idei homokozószezont a játszótér legmenőbb homokozókészletével!

FONTOS!

Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül  710 Ft postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. (2 db kupon esetén a postaköltség 1000 Ft.)
 
A kupon beváltás menete:
 
1. Kinyomtatott kuponodat beválthatod a VII., Bp., Rottenbiller u. 31. 2.em. 203/204. címen munkanapokon 9:00 és 15:00 között.
 
2. Ha postai szállítást fizettél, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet!
 
A Boltok Boltja webáruházban ide kattintva nézheted meg a homokozószettet!

HA VÖDRÖTÖK, FORMÁITOK VANNAK ÉS CSAK STRAPABÍRÓ HOMOKOZÓ LAPÁTOKRA LENNE SZÜKSÉGETEK, KATTINTS IDE!

Partnerünk adatai

Google map

Boltok Boltja
Telefon: 06-1/426-6974
1071 Budapest, Rottenbiller u. 31. II.em. 203/204.
(bejárat az épületbe a sorompó után, jobbra a lépcsőn)

boltokboltja.boltaneten.hu