5+2 alkalmas családi bérlet az Iciri-Piciri Táncházba 1 évestől 4 éves korig, a Marczibányi Téri Művelődési Központban, mindössze 2.900 Ft-ért!


Minden gyermek lábában ott a boogie, még járni sem tudnak, de a pelenkás feneküket riszálják.Táncolnak, ha szól a zene a tv-ben, a telefonon, vagy csak mi énekelünk nekik. Ez olyan ösztönös képességük, amely nem csak a fejlődésük szempontjából fontos, de boldoggá teszi őket és minket is. Éld át ezeket a boldog pillanatokat Te is gyermekeddel az Iciri-Piciri Táncházban, a Marczibányi Téri Művelődési Központban!

55% kedvezmény
Eredeti ár: 6 500 Ft
Megtakarítás: 3 600 Ft
Kupon ár
2 900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.04.11. – 2014.06.11.
Ajánlott életkor:
1-3 éves korig

Feltételek

- a kupon 5+2 alkalmas bérletre jogosít az Iciri-Piciri Táncházba
- a családi bérlet egy teljes család  - max. 2 szülő és 3 testvér - belépésére jogosít, 5+2 alkalommal
- az Iciri-Piciri Táncházba 1-4 éves korú gyerkőcöket várják szülei(k) társaságában 
- az 5+2 alkalmas bérlet az első alkalom felhasználásától számított 7 héten belül  járható le, ezt követően a "bennmaradt" alkalmak elvesznek
- az 5+2 alkalom teljes kihasználása érdekében a bérletkiváltást érdemes 2014. április 30-ig megtenni, mert a legutolsó alkalom, amikor a kuponért kiváltott bérlet felhasználható: 2014. június 11.
- az Iciri-Piciri Táncháznak a Marczibányi Téri Művelődési Központ ad otthont: 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a.
- a foglalkozásra előzetes telefonos  (30/999-4945) vagy e-mailben (tucsok.zene@indamail.hu) történő bejelentkezés szükséges a korlátozott csoportlétszám miatt 

Bővebb leírás

Milyen érdekes, hogy a népzene és néptánc a legtöbbünknek felnőtt korunkra valahogy kikopik az életéből, de mindenkinek újra visszakerül, mikor szülővé válik! 

Ez nem is csoda, hiszen a népdal és a népzene varázslatos hangzására a pici gyerekek ösztönösen is fogékonyak, és a legjobban tesszük, ha ezeken keresztül ismertetjük és szerettetjük meg velük a zenét.

Gondoljunk csak a Kolompos Együttes töretlen népszerűségére!

Az Iciri-Piciri Táncházba senki nem azért hozza le először másfél éves totyogó gyermekét, hogy profi néptáncos legyen! Bár 2 éves kortól sokan már tökéletes lépéseket tudnak tenni, de ez persze nem követelmény.

Sokkal inkább azért, hogy közösen megéljék a ritmust, a népzene és a néptánc szépségét, összehasonlíthatatlan hangulatát. Mozogjanak, pörögjenek-forogjanak, csináljanak bármit, amit aprócska testük diktál a népzenei ritmusokra!

Azok, akik már szívesen próbálkoznak a néptánc alaplépéseinek elsajátításával, számíthatnak a foglalkozást vezető néptánc-pedagógus kedves és hozzáértő támogatására!

A kislányok felvehetik csudaszép kopogós lakkcipőjüket és pörgős szoknyájukat, a kisfiúk pedig felkérhetik a lánykákat táncolni, ahogy azt apukájuktól tanulták. A szülők együtt táncolnak gyermekükkel,  miközben ámulattal csodálják önfeledten táncoló csemetéjüket.

30 perces foglalkozások éppen elég hosszúak ahhoz, hogy ráhangolódjunk és átéljük a népzene szépségeit, de nem túl hosszú, így az apró lábak is végig bírják a gyűrődést!:)

Az Iciri-Piciri Táncház 1 éves kortól 4 éves korig várja bölcsődés, óvodás korú kisfiúkat, kislányokat szülőkkel, testvérekkel, nagyszülőkkel.  Az Iciri-Piciri Táncház foglalkozások szerdánként 10-tól kerülnek megrendezésre az Marczibányi Téri Művelődési Központban. (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a.)

A családi bérlettel 7 héten keresztül az egész család együtt is részt vehet az Iciri-Piciri Táncházban, 1 évestől 4 éves korig, anyával, apával, max. 2 szülő+ 3 testvér létszámmal!

A bérletek beváltását legkésőbb 2014. április 30-ig meg kell kezdeni, mert az az első alkalom felhasználásától számított 7 héten keresztül, de legkésőbb 2014. június 11-ig használható fel.

A foglalkozásra előzetes telefonos vagy e-mailben történő bejelentkezés szükséges a korlátozott csoportlétszám miatt.

A foglalkozásra váltócipő szükséges!

Partnerünk adatai

Google map

Tücsök Zene
Telefon: 30/999-4945
tucsok.zene@indamail.hu

www.tucsok-zene.hu