Családi, baba- gyermek vagy kismama fotózás profi stylist közreműködésével a Blueberry Baby Style & Foto csapatánál most 12500 Ft-ért! A tökéletes húsvéti vagy anyák napi ajándék!


Ne nézegesd irigykedve a címlapok gyönyörő fotóit, hiszen a Te babád, gyermeked sem marad el a sztáranyukák csemetéitől! Inkább készíttess örök emléket magadnak, magatoknak! Forduljatok bizalommal a Blueberry Baby Style & Foto csapatához, akik fő profilja a bébi- és gyermekfotózás. A családias műteremben számos kellék közül válogathattok, és a fotós mellett egy profi stylist is azon munkálkodik, hogy a legtöbbet hozza ki szemetek fényéből! Érdemes most kupont vásárolni, mert az itt készülő képek nemcsak húsvétra, de a közelgő anyák napjára is fantasztkus meglepetésként szolgálhatnak! 

58% kedvezmény
Eredeti ár: 30 000 Ft
Megtakarítás: 17 500 Ft
Kupon ár
12 500 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.04.16. – 2014.06.15.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- a kupon a Blueberry Baby Style & Foto Mini csomagjára váltható be, mely családi, baba, gyerek és kismama fotózásra is felhasználható
- a kuponért testvérek is fényképezkedhetnek
- egy személy maximum 2 db kupont vásárolhat
- a kupon a kifizetés napjától 2014. június 15-ig használható fel, akár hétvégén is!
- a fotózás helyszíne a Blueberry fotóstúdiója: VI., Izabella u. 65., de ha a természetben klészült képeket jobban szeretitek, a Városligetbe is kérhetitek a fotózást
- a fotózás kb. 1-2 órát vesz igénybe
- az elkészített fotók közül min. 30 db-ot megkapsz egy virtuális fotókönyvben, és 10 db-ot retusálva CD-n vagy online is átadnak. Ezen kívül 5 db képet előhívva is megkapsz 10x15 cm-es méretben.
- a fotózáson fotós és stylist működik együtt a legjobb eredmény elérése érdekében
- a stúdióban számos gyermek-és babakellék is a rendelkezésre áll
- a fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/469‐0254-es számon vagy a bb.babystyle@gmail.com e-mail címen

 

 

Bővebb leírás

Jó lenne néhány profi fotó a gyerkőcről, vagy a családról, amit végre büszkén kitehetsz a falra vagy a rokonoknak adhatsz ajándékba? Vagy egyszerűen csak meguntad az otthon készült képeket, amin valami mindig bemozdul, homályos, vagy csak rosszak a fényviszonyok?
Tapasztalatból tudjuk, hogy egy kisgyermek lefotózása egy amatőr számára valódi kihívás! Mindig  belepislog vagy félrenéz...

A Blueberrynél nincs idegeskedés, van viszont egy hangulatos stúdió a belváros szívében, az Andrássy út szomszédságában, az Izabella u. 65-ben, ahol ráadásul profikra bízhatod magad! De ha a természetben készült képeket jobban szeretitek, a Városligetbe is kérhetitek a fotózást

A Blueberry Baby Style & Foto kifejezetten baba, gyermek fotózásra "szakosodott", így a családias stúdióban számos babakellék is a rendelkezésetekre áll, hogy babádról, gyermekedről és családotokról is olyan fotók születhessenek, amiket a magazinokban látsz!

A fotózás előtt ráhangolódtok persze azt is megbeszélitek a fotóssal és a stylisttal, hogy milyen képeket is szeretnétek egyáltalán.

Ja, hogy ezt még nem mondtuk?
A csapatban fotós és profi stylist is együtt dolgozik azért, hogy a legjobbat hozza ki belőletek! 

A fényképezés alatt nem szükséges pózolni, hiszen a spontán pillanatok lencse végre kapásából születnek a legjobb felvéltelek.

Lehetséges viszont akár többször ruhát váltani vagy jelmezbe bújni!

 

Öltöztesd hát húsvéti jelmezbe a gyerkőcöt, és máris fantasztikus vicces fotók születnek, melyek remek ajándékok az egész rokonságnak is!

A fotózás kb. 1-2 órát vesz igénybe, ez alatt a fotós számtalan képet kattint, melyekből 30 db-ot egy virtuális fotókönyvben megkapsz, hogy kiválaszthasd közülük, hogy melyik 10 db-ot szeretnéd CD-n vagy online nagy felbontásban is megkapni!

 

Sőt!
5 db képet 10x15 cm-es méretben előhívva is megkaptok!

Nézzük akkor még egyszer, mi mindent tartalmaz a kupon:

- a kupon baba vagy gyerek fotózásra vehető igénybe
- a fotózáson testvérek is részt vehetnek 
- 1-2 óra fotózást
- profi stylist aktív közreműködését, hogy a legjobbat hozhasd ki a csöppségből
- a rendelkezésre álló babajelmezek, kellékek használatát

- min. 30 kép egy virtuális fotókönyvben a CD-re kerülő képek kiválasztásához
- 10 darab retusált kép CD-n vagy online elküldve
- 5 db 10x15 cm-es kép előhívva.

Ha 10-nél több képet is szeretnél retusáltatni, 500 Ft / db áron vállalják további képek retusálását. 

Hozd hát el az apróságot, a kis kópét vagy a kis hercegnőt, és készíttessetek profi képeket, amely örök emlék marad, és amiért a rokonok is odalesznek!

A fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/469‐0254-es számon vagy a bb.babystyle@gmail.com e-mail címen.

Most repül a kismadáááááár!

Partnerünk adatai

Google map

Blueberry Baby Style&Foto
Telefon: 20/469-0254
http://www.facebook.com/
BlueberryBabyStyle

www.blueberrybaby.hu