Kifesthető autós persely kreatív szett, most csak 990 Ft-ért! Nem kell összetörni, ha megtelt!


A Te gyereked kap már zsebpénzt? Gyűjt, spórol valamire? Tisztában van vele, hogy a pénz nem csak úgy "terem"? E menő autós persely, melyet a szettben lévő ecsettel és festékekkel kedve szerint ki is festhet, remek eszköz arra, hogy ő maga is elkezdje a gyűjtögetést, hogy jövő tavaszra meglegyen a hőn áhított játék, mesekönyv vagy bármi más!Húsvétra is remek kreatív ajándék! És nem is kell összetörni, ha megtelt, mert alul kiszedhető belőle a pénz, hanem kezdődhet újra a gyűjtögetés egy újabb játékra! 

50% kedvezmény
Eredeti ár: 1 990 Ft
Megtakarítás: 1 000 Ft
Kupon ár
990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.04.02. – 2014.05.15.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kifesthető malacpersely kreatív szett tartalma: 1 db kifesthető malacpersely, 1 db ecset, 5 db-os festék
- a malacperselyt nem kell összetörni, ha megtelt, mert egy alsó nyíláson át kiszedhető belőle a pénz
- a kupon 2014. május 15-ig váltható be 
- a termék a kuponbeváltási időszakban előzetes telefonos időpont egyeztetés után személyesen is átvehető a Budapest VII., Rottenbiller u. 31. 2.em. 203/204.címen, munkanapokon 9:00 és 15:00 között, 2014. április 18 kivételével
- postai szállítás esetén a postaköltség 690 Ft, melyet UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utalj, amire a kupon árát is utalod. 2 db szett esetén a postaköltség 990 Ft! Ha postai szállítást fizettél, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet!

Bővebb leírás

Emlékeztek még a mi időnkben az iskolákban kapható takarékbélyegre, amin keresztül megtanulhattunk spórolni, pénzt gyűjteni. Sajnos ez már a múlté, pedig a takarékosság és a pénzzel való bánás ma talán fontosabb, mint valaha.

Ezt a gyerek nem tanulja az iskolában! Tőlünk látja, és nekünk, szülőknek kell  időben megtanítanunk csemeténket a pénz értékére, beosztására.
Egy kedves autós persely hasznos eszköz lehet, mely segítséget nyújt ebben.
 
A kreatív szett egy kifesthető autó formájú perselyt tartalmaz, 5 féle festékkel és ecsetet. A festékekkel a gyerkőc igazán egyedivé varázsolhatja  autóját, amit ha minden nap megetet egy kis apróval, akkor nyárra könnyen összejön a pénz a kiszemelt játékra!
Ezzel a persellyel örömteli a pillanat, amikor megtelik, mert nem kell földhöz vágni ahhoz, hogy hozzájussunk a megtakatításunkhoz! Egy alsó kis nyíláson át kiszedhető belőle a pénz, és a gyűjtés kezdődhet újra, egy újabb játékra!
 
És ha a tesónak is veszel egyet, azon sem kell aggódnod, hogy összekeverik őket, hiszen mindenki maga festette ki összetéveszthetetlen járgányát!
 
De ha csak együtt szeretnétek kreatívkodni a gyerkőccel, az autó alakú persely kreatív szett arra is kiváló!
 
FONTOS!
Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül  690 Ft postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. (2 db kupon esetén a postaköltség 990 Ft.)
 
A kupon beváltás menete:
 
1. Kinyomtatott kuponodat beválthatod a VII., Bp., Rottenbiller u. 31. 2.em. 203/204. címen munkanapokon 9:00 és 15:00 között.
 
2. Ha postai szállítást fizettél, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet!
 
A Boltok Boltja webáruházban ide kattintva nézheted meg a perselyt!

HA INKÁBB EGY KLASSZIKUS MALACPERSELYT SZERETNÉTEK, KATT IDE!

Partnerünk adatai

Google map

Boltok Boltja
Telefon: 70/702-7511
VII. ker. Bp., Rottenbiller u. 31. 2. em. 203/204.
(bejárat az épületbe a sorompó után, jobbra a lépcsőn)

boltokboltja.boltaneten.hu