Multifunkciós tyúkanyós textiltároló csupán 790 Ft-ért!
Használd húsvéti dekorációként, praktikus zacskótárolóként, vagy aminek csak akarod!


Adott egy ötletes textilhenger, két végén gumival összehúzva. Hogy mire használod, az csakis a Te kreativitásodon múlik! Tyúkanyós mintájával a húsvéti asztal dísze lehet, mint tojástartó, de használhatod a konyhába, spájzba felfüggesztve praktikus nejlontasak és zacskótárolóként is. 

60% kedvezmény
Eredeti ár: 1 990 Ft
Megtakarítás: 1 200 Ft
Kupon ár
790 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2013.04.01. – 2013.04.30.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a tároló henger piros tyúkanyós mintával kapható
- a tároló henger 50 cm hosszú
- felhasználható 
- a kupon 2014. április 30-ig váltható be 
- a termék a kuponbeváltási időszakban előzetes telefonos időpont egyeztetés után személyesen is átvehető Budapest VII. vagy XI. kerületében
- személyes átvétel a VII. Rottenbiller u. 31. 2.em. 203/204. címen munkanapokon 9:00és 15:00 között, vagy a XI. kerüleben,  előzetes telefonos egyeztetés alapján: 20/428-2620
- postai szállítás esetén a postaköltség 500 Ft, melyet UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utalj, amire a kupon árát is utalod.
- ha postai kézbesítést fizettél, Kölyökkuponod birtokában írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod a neved, 15 jegyű Kölyökkupon kódod és postacímedet is

Bővebb leírás

A többfunkciós textilhenger egyszerűségében nagyszerű!

Hiszen alul és felül gumírozott szája számos dolog tárolására alkalmassá teszi, és kedves mintájával pedig konyhád dísze is lehet!

A konyhába, spájzba fellógatva például a háztartásokban általában előforduló töméntelen mennyiségű zacskó kulturált tárolását oldhatod meg vele, de zoknigombócok tárolására is kiváló!

Kedves tyúkanyós mintájával a húsvéti asztal díszévé is válhat, tojásokat, apró meglepetésekent beletéve, de húsvéti ruhába öltöztetheted vele kedvenc jácintod cserepét is, és így tovább... A textilhenger felhasználásának csak a Te fantáziád szabhat határt!

Az 50 cm hosszú, textilből készült tárolóhenger praktikus akasztója segítségével lógható ajtókilincsen, de felfüggesztheted falra, konyhaszekrényre is.

A zacskót vagy más egyebet a henger felső nyílásán át belehelyezzük, és az alján egyszerűen kihúzzuk azt.

A felül és alul gumírozott henger biztosítja, hogy a zacskók alul ne potyogjanak ki a tárolóból, ha kell, mégis könnyedén kivehessünk belőle.

A zacskótároló átvehető személyesen Budapest VII. vagy XI. kerületében, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően, vagy postai kézbesítéssel.

FONTOS!

Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül 500 Ft postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. 

Partnerünk adatai

Gál Gabriella e.v.
Telefon: 30/999-4945