Irány a játszótér! Homokozó lapátszett most csak 990 Ft-ért!


Tegye fel a kezét, aki gyerekkorában legalább egyszer összefogott a barátokkal és leástak a homokozó aljáig, reménykedve, hogy ott rejtőzik az áhitott kincs. Akit valahányszor leszidtak otthon, mert tetőtől-talpig csupa homok volt, az egész napos ásástól, homokban játszástól. Miért ne adhatnánk meg ezt az örömöt a saját gyermekünknek is. Ezekkel a masszív homokozólapátokkal minden homok-álom megvalósul, és nem is törnek el egyhamar, mint műanyag társaik.

34% kedvezmény
Eredeti ár: 1 490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft
Kupon ár
990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.04.22. – 2014.05.31.
Ajánlott életkor:
1-14 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 db 3 db-os homokozó készlet vásárlására vonatkozik. A 3 db-os készlet tartalmaz 2 db lapátot és egy gereblyét.
- a lapátok és a gereblye mérete 20 cm, anyaguk fém, a nyelük pedig fa
- a kupon 2014. május 31-ig váltható be
 a termék a kuponbeváltási időszakban hétköznapokon 9:00 és 15:00 között személyesen is átvehető a Budapest VII., Rottenbiller u. 31. 2. em. 203/204. címen (a sorompó után jobbra jutsz be az épületbe)
- postai szállítás esetén a postaköltség 710 Ft, melyet UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utalj, amire a kupon árát is utalod. 2 db szett esetén a postaköltség 1000 Ft! Ha postai szállítást fizettél, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet!
 

Bővebb leírás

Eljött a várva várt tavasz, és vele együtt a jó idő, úgyhogy a négy fal közül végre irány a játszótér és vele együtt a homokozó is!

Alkossátok meg fantáziátok szüleményét! Egy királyi várat, amit körül vesz a vizes árok, hogy a gonosz ellenség ne törhessen be.  Vagy ássatok alagútat a kisautóknak, vagy készítsetek sütiket, formákat, vagy egyszerűen csak rajzolgassatok a homokba, hogy a többiről már ne is beszéljünk.

De azt vajon tudtátok-e, hogy a homozás túl azon, hogy kreatív és mókás, igen jó fejlesztő játék is?

A homokozóbéli játék ugyanis fejleszti a térlátást, a téri irányok ismeretét és a finommotorikát. Jó hatással van a gyerekek képzelőerejére, kreativitására. A homokozó az a hely, ahol a gyerekek a körülöttünk lévő világ kis darabjának felfedezését, felépítését, majd lerombolását három dimenzióban gyakorolhatják.

Ha gyakorló szülő vagy, akkor nagyon jól tudod, hogy a homokozó formák bizony fogyó eszközök. Elhagyjuk, beássuk, eltörik, elviszik, és a többi. Különösen igaz ez a kis lapátokra, amikből valahogy sosincs elég. A szülők nagy bánatára a boltokban pedig szinte csak szettekben lehet kapni a homokozó formákat, így ha csak egy lapátra lenne szükségünk, meg kell vennünk egy egész szettet, pedig új formákra nem is lenne szükségünk.

Éppen ezért a készlet, amit kínálunk, két lapátból és egy gereblyéből áll. Anyaguk fém és fa, így elég masszívak, és ha nem hagyjátok el őket, nem csak egy szezonra szólnak.

Ha Ti is folyton a lapátokkal vagytok vagy lesztek megszorulva, itt a lehetőség, hogy jó minőségű és masszív lapátokat és gerebélyt vegyetek, potom áron!

Kis kertészeknek is remek szerszámok, ha a kert gondozéséban szeretnének részt venni Apával és Anyával.

FONTOS!
Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül  710 Ft postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. (2 db kupon esetén a postaköltség 1000 Ft.)
 
A kupon beváltás menete:
 
1. Kinyomtatott kuponodat beválthatod a VII., Bp., Rottenbiller u. 31. 2.em. 203/204. címen munkanapokon 9:00 és 15:00 között.
 
2. Ha postai szállítást fizettél, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet!
 
A Boltok Boltja webáruházban ide kattintva nézheted meg a perselyt!

HA EGY VÖDRÖS, FORMÁS HOMOKOZÓKÉSZLETRE LENNE INKÁBB SZÜKSÉGETEK, KATTINTS IDE!

Partnerünk adatai

Google map

Boltok Boltja
Telefon: 06-1/426-6974
1071 Budapest, Rottenbiller u. 31. II.em. 203/204.
(bejárat az épületbe a sorompó után, jobbra a lépcsőn)

boltokboltja.boltaneten.hu