Családilag a fodrászhoz!
Gyermek hajvágás mosással és szárítással + női vagy férfi hajvágás mosással, szárítással és formázással a Horváth Szépségszalonban!


Legyen közös program a hajvágás! Fogjátok kézen a csemetét és menjetek együtt szépülni a Horváth Szalonba! Szülő és gyermek egymás mellett fodrászkodhat, ami valljuk be egy kislánynak hatalmas élmény, hiszen ugyanazt a kiszolgálást kapja, mint  Anya! Apukák és fiúk pedig közösen eshetnek túl a szeretett vagy kevésbé szeretett hajvágáson. 

60% kedvezmény
Eredeti ár: 6 000 Ft
Megtakarítás: 3 610 Ft
Kupon ár
2 390 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.03.26. – 2014.05.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon tartalmaz egy 14 év alatti gyermek hajmosását-vágását -szárítását és egy felnőtt nő vagy férfi hajmosását-vágását-szárítását, formázással a Horváth Szalonban
- a gyermek hajvágás kisfiúk és lányok részére, hajhossztól függetlenül vehető igénybe 14 éves korig
- a felnőtt hajvágás hajhossztól függetlenül vehető igénybe
- a Horváth Szalon a VIII., József krt. 69. szám alatt várja Vendégeit
- előzetes telefonos bejelentkezés szükséges: 70/424-7524
- nyitvatartás: H-P 8:30-20:00, Szo 8:30-14:00
- a kupon 2014. május 31-ig használható fel

Bővebb leírás

Ha korábban már próbáltad Te magad levágni gyermeked haját, akkor nagyon jól tudod, hogy ez nem is olyan egyszerű művelet. Folyton mozgó fej, matató ujjacskák, üvöltés a hajvágás okozta "fájdalomtól", és a végeredmény…

Nos, bárhogyan is ügyeskedünk, otthon a végeredmény leggyakrabban amolyan klasszikus „bilifrizura” lesz. Pedig olyan egyszerűnek tűnik levágni azt a pár hosszúra nőtt, szembelógó rakoncátlan tincset!

Ne bajlódj otthon gyermeked „megfodrászolásával”! Már az első tincsek igazítását vagy a télen elburjánzott fürtök rendbetételét is bízd szakemberre! Most különösen megéri!

A gyakorlott fodrász keze alatt bilifrizura helyett egészen más kerekedik a dologból. A Horváth Szalon fodrászai nagy gyakorlattal rendelkeznek izgő-mozgó gyermekfejek ”megrendszabályozásában” és nagy türelemmel viseltetnek az ifjú vendégekkel szemben.

A hajmosás könnymentes, kímélő samponnal történik és a fodrászatokból jól ismert hajmosó szék használata pedig eleve minimalizálja a sampon szembe kerülésének esélyét.

Az elkészült frizura formázásához nem használnak semmiféle hajformázót, így a gyermek haját és fejbőrét semmiféle vegyi anyag nem éri.

Sőt! Most a gyerkőcöt fodrászhoz kísérő felnőttnek is jut a jóból!

A gyermek hajvágás mellett a kupon ugyanis Anyu vagy Apu hajvágását, szárítását és formázását is tartalmazza, természetesen mosással együtt!

Így apa vagy anya és a gyerek együtt szépülhet, és jó kis családi programot kerekíthettek a közös fodrászkodásból!

Az ajánlat gyermekre vonatkozó részét max. 14 éves korú gyermek veheti igénybe, hajhossztól függetlenül.

Ne szenvedj hát otthon a hajvágással, csinálj inkább belőle egy kellemes közös programot magatoknak!

Partnerünk adatai

Google map

Horváth Szalon
Telefon: 70/424-7524
VIII., József krt. 69.

www.horvathszalon.hu