Belépőjegy a "Medvetánc" című gyermekelőadására 2014. március 23-án 10 órától a Bethlen Téri Színházban, mindössze 790 Ft-ért! Az előadás végén limonádéval és mesekesszel!


"Figyelem, figyelem közhírré tétetik, a medvetáncoltatás most kezdődik! Mindjárt cammog táncosan a medve, járja vele, kinek van kedve!” A Bethlen Téri Színházban ezúttal Marica Bábszínháza vadiúj produkciója szórakoztatja a fiatal nagyérdeműt kézzel, lábbal, bábbal. Maricáék mottója: Bábmiből lehet bábmi, bábhogyan! És tényleg! Az ő kezeik alatt még egy lyukas zokni is új értelmet nyer! A gyerekek pedig egyenesen odavannak azért a csodáért, amikor a szemük előtt kelnek életre a látszólag élettelen tárgyak! Hiszen az ő fantáziavilágkban is éppen ez történik! Szórakoztató és kreatív gyermekprodukció, az előadás után limonádéval és mesekesszel, hogy még teljesebb legyen az élmény! Jó szórakozást!


 

34% kedvezmény
Eredeti ár: 1 200 Ft
Megtakarítás: 410 Ft
Kupon ár
790 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.03.23. – 2014.03.23.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 fő (felnőtt vagy gyermek) belépésre jogosít a "Medvetánc" c. interaktív előadására a Bethlen Téri Színházba, 2014. március 23-án 10 órától
- az előadás után limonádéval és mesekeksszel az ifjú közönséget
- az eladásnak a Bethlen Téri Színház ( VII., Bethlen Gábor tér 3.) ad otthont
- az előadást 3 éves kortól ajánljuk
- 2 éves kor alattiaknak ölben ülve nem kell jegyet váltaniuk

Bővebb leírás

Ez a medve micsoda figura! Vajon buta, lomha, hiszékeny vagy okos, erős, tevékeny? Három mesével körbetáncoljuk őkelmét. Miért nem barátkozik a medve az emberrel? Miért a legjobb barátja a kisegér? Vagy a nagy és erősnek is elkel a segítség? No és ki az a Felecske? Lessük meg!
 
A Marica Bábszínháza kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szóló vasárnapi programsorozat, melyben minden alkalommal más-más téma köré épül fel a kétórás interaktív program, ezúttal az aktív játékkal tarkított mesés program!
 
Előadják: Tárnok Marica, Sz. Nagy Mária bábművészek
 
Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.
 
Az előadás már 3-4 éves kortól élvezhető!
 
A produkció után ezúttal limonádéval és mesekeksszel vendégelik meg az ifjú közönséget, hogy még teljesebb legyen az élmény!
 
Az előadásnak a Bethlen Téri Színház ad otthont, mely a 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. alatt található, igen jól és bárhonnan megközelíthető helyen!
 
A képek illusztrációk.
 

Partnerünk adatai

Google map

Bethlen Téri Színház
Telefon: 061/342-7163
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

www.bethlenszinhaz.hu