4 fős családi belépőjegy a Fantáziapont KÉT interaktív történelmi és tudományos élményprogramjára, most csak 4800 Ft-ért! Honfoglalás és államalapítás vagy az UFO-k? Most nem kell választanotok, mindkettőn részt vehettek!


Vegyél részt egy fantasztikus történelmi kalandon a honfoglalás korában és éld át az államalapítás kalandjait vagy találkozz egy UFO-val és tudj meg többet a földönkívüliekről! A Fantáziapont 60 perces tematikus élményprogramjai felejthetetlen élményt jelentenek a nagyobbacska gyerkőcöknek, akik olyan dolgokat láthatnak és próbálhatnak ki, amikről eddig csak a könyvekben találkozhattak! 

40% kedvezmény
Eredeti ár: 8 000 Ft
Megtakarítás: 3 200 Ft
Kupon ár
4 800 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.04.05. – 2014.05.31.
Ajánlott életkor:
6-18 éves korig

Feltételek

- egy fő maximum 5 kupont vásárolhat
- a kupon 4 fő (felnőtt vagy gyermek) számára biztosít részvételt a Fantáziapont két, a honfoglaláskori ÉS az ufós interaktív élményprogramján
- a programokat 8 év felettieknek ajánljuk
- a programok szombaton és munkaszüneti napokon kezdődnek, az UFO program 11:00 és 13:00 órakor, a honfoglalás program 12:00és 14:00 órakor
-  előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a 20/520-7577 vagy 20/350-9767-es számon, vagy az info@fantaziapont.hu címen
- a Fantáziapont helyszíne: 1047 Budapest, Baross u. 35.
- a programok min. 6, max. 20 fővel indulnak
- a parkolás ingyenes
- a kupon 2014. május 31-ig használható fel

Bővebb leírás

A Fantáziapont olyan egyedülálló tudományos és szórakoztató központ, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt játékos formában ismerkedhetnek a tudomány és a kultúra világával. Küldetésük a tudomány és a történelem népszerűsítése a gyerekek és családok körében. 
 
Ezúttal kétféle élményprogram közül választhattok!
 
A Fantázipont honfoglaláskori államalapítás interaktív kalandja kiváló lehetőséget kínál a közös családi játékra, a közös élmények megszerzésére.
 
Az "István a király" című 60 perces interaktív program a honfoglalás korába repít minket. A látogatók részesei lehetnek a Hét Vezér vérszerződésének egy hangulatos jurtában, valamint eljátszátok Koppány és István harcát is. Bekövetkezik a játék során Koppány halála (felnégyelése) és megtörténik ünnepi keretek között István király megkoronázása is. A játékok különleges helyszíneken játszódnak és élményszerűen, játékosan adják át ezt a fontos tudást a gyermekek számára.
 
 
Az "Egy UFO a földön!” című élményprogramban először beszélgettek  egy kicsit a Földön kívüli élet lehetőségeiről, majd váratlanul leszáll a Földre egy fantasztikus Ufó és két érdekes Földönkívüli. Ezután elkezdődik egy érdekes kommunikáció a Földönkívüliek és a Földlakók között. A legmodernebb technikával mutatják be a földönkívüliek érkezését és látogatását, ilyet még biztosan nem tapasztaltatok! Láttatok már Ufót? Találkoztatok már Földönkívüliekkel? Megértik-e vajon egymást a Földlakókkal? Mi a Földönkívüliek célja? …Ez is mind-mind kiderül ebben a látványos és szórakoztató programban!
 
 
Élethű díszletek, beöltözött, képzett animátorok, izgalmas feladatok és sok-sok érdesség! Nem érdemes kihagyni!
 
Ugye nem is könnyű dönteni a két program között?
De nem is kell, hiszen lehetőségetek van mindkét programra érvényes családi belépőt váltanotok!
 
Csak az egyik programra mennétek?
 
4 FŐS CSALÁDI BELÉPŐJEGY A FANTÁZIAPONT INTERAKTÍV TÖRTENELMI ÉS TUDOMÁNYOS ÉLMÉNYPROGRAMJAINAK EGYIKÉRE, MOST CSAK 3300 FT-ÉRT!
 
Kevesebben mennétek?
 
Akkor itt a
 
3 FŐS CSALÁDI BELÉPŐJEGY A FANTÁZIAPONT INTERAKTÍV TÖRTENELMI ÉS TUDOMÁNYOS ÉLMÉNYPROGRAMJAINAK EGYIKÉRE, MOST CSAK 2700 FT-ÉRT!
 
3 FŐS CSALÁDI BELÉPŐJEGY A FANTÁZIAPONT MINDKÉT INTERAKTÍV TÖRTENELMI ÉS TUDOMÁNYOS ÉLMÉNYPROGRAMJÁRA, MOST CSAK 4200 FT-ÉRT!
 
A 60 perces interaktív élményprogramokat elsősorban 8-14 éves korúaknak ajánljuk.
 
A Fantáziapontot könnyen megközelíthetitek Újpest - Központtól (3-as metró végállomás) 147-es autóbusszal 3 megálló, a Langlet Waldemár megállónál leszállva egyenesen, 196-os autóbusszal 4 megálló, Zsilip utcai megállónál leszállva Bem utcán felsétálva,  a 30-as, 30A, vagy 230-as autóbusszal Nádor utcánál.  
 
Keleti pályaudvarról: közvetlen a 30-as, 30A vagy 230 autóbusszal a Nádor utcai megállónál leszállva.
Nyugati pályaudvarról: 3-as metróval Újpest – Központ végállomásig, utána már az előbbiekben jelzett útvonalon.
Déli pályaudvarról: 2-es metróval Deák Ferenc térig, majd 3-as metróval Újpest – Központ végállomásig, utána már az előbbiekben jelzett útvonalon.
 
A képek illusztrációk.

Partnerünk adatai

Google map

Fantáziapont
Telefon: 20/520-7577, 20/350-9767
1047 Budapest, Baross u. 35.

www.fantaziapont.hu