Családi, baba, újszülött vagy kismama fotózás 50-70 db(!) retusált fotóval a Másképp Fotó csapatával most csak 12.900 Ft-ért! Örök ajándék anyák napjára is!


Május első vasárnapja Anyák Napja! Két ajándék van ilyenkor, ami garantáltan sikert arat: a gyerkőc által kézzel készített apró megleptetések, illetve egy profi fotós által készített képsorozat a gyermekről, a családról, mely örök emlék marad! Idén lepjétek meg Anyut, a Mamit vagy a Dédit néhány fantasztikus fotóval, amikre büszke lehet, vagy amikre nézve elérzékenyülve elfátyolosodik a tekintete! A Másképpfotó két lelkes és képzett fotósa nagy rutinnal rendelkezik újszülöttek, babák, kisgyerekek és családok fotózásában, ami - aki már próbált valaha izgő-mozgó kisdedéről jó és éles fotót készíteni, tudja- nem egyszerű!

Egyedülálló anyák napi ajánlatunkban nem 10 vagy jobb esetben 20 db retusált képet készítenek Rólad, kisbabádról, gyermekedről vagy az egész családról, hanem 50-70 db-ot! 

64% kedvezmény
Eredeti ár: 36 000 Ft
Megtakarítás: 23 100 Ft
Kupon ár
12 900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.03.13. – 2014.05.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- a kupon családi, újszülött, baba, kismama vagy portré fotózásra egyaránt igénybe vehető
- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon a kifizetés napjától 2014. május 31-ig használható fel, akár hétvégén is!
- a fotózás helyszíne az általatok kiválasztott budapesti vagy Budapest 10 km-es körzetébe eső településen lévő helyszín
- igény esetén stúdió fotózás is kérhető, ennek felára 3.000 Ft /óra, melyet a kupon nem tartalmaz
- a fotózás kb. 1-2 órát vesz igénybe
- az elkészített fotók közül 50-70 db-ot retusálva, illetve 10-15 db-ot fekete-fehér változatban is megkapsz nagy felbontásban, DVD-n
- a családi fotózás 2 felnőttre és akár 3 gyermekre vonatkozik, nagyobb létszám esetén érdeklődjetek kuponvásárlás előtt
- a fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen

 

Bővebb leírás

Fényképezni sokféle képpen lehet: lehet beállított pózokat kattintani, spontán pillanatokat elkapni, természeti környezetben vagy műteremben, színesben vagy fekete- fehérben fotózni. A Másképp Fotó repertoárjában mindez szerepel, sőt, ennél még jóval több! 

A Másképpfotó fotósainak van még egy titkuk: mindenkiben meglátják a szépet, a bájt, és mindenkiből kihozzák a maximumot!

Így születnek a meghitt, összebújós családi fotók, melyekről csak úgy sugárzik a szeretet és az összetartozás, de ők tudják profin lekapni a parkban bújócskázó kisgyerek pajkos kikukucskálását is a fa mögül. A várandós test pedig az ő lencséjük előtt egyenesen a természet csodája!

Pakold hát fel a családot, válasszatok ki néhány ruhát és a kedvenc parkotokat, ahol szívesen megörökítenétek magatokat egy profi fotós lencséje előtt és segítsége mellett és máris kész a fantasztikus anyák napi meglepetés! Persze kérhetitek azt is, hogy a Másképpfotó fotósa az otthonotokban készítse el a szebbnél szebb képeket!

A kupon különlegessége, hogy a hasonló ajánlatokban megszokott 10-20 db retusált kép helyett ők 50-70 db-ot javítanak fel kicsit digitálisan, hogy az eredmény tényleg szemet gyönyörködtető legyen!

A kupon olyan csodálatos ajándék kismamáknak, újdonsült szülőknek, gyerekes családoknak, aminek nemcsak a megajándékozott örül, de az elkészült képekben aztán az egész rokonság gyönyörködhet, ráadásul a fotózás maga is egy fantasztikius családi élményprogram!

Ha pedig a várandósság csodálatos időszakát éled, itt a tényleg soha vissza nem térő alkalom, hogy megörökíttesd azt a varázslatot, amit éppen átélsz, és kívülről-belülről sugárzik belőled! A terhesség alatt felszaladt plusz kilók pedig ne frusztráljanak, ez a dolog természetes velejárója, és a Másképp fotósok gondoskodnak arról, hogy ne az esetleges hurkácskák látszódjanak, hanem maga csoda, ami a testedben zajlik!

Újszülötted napról napra változik? Visszahozhatatlan pillanatok tűnhetnek így el a süllyesztőben... A pici babákhoz a Másképp fotósok házhoz mennek, hogy ebben a hideg időben a bébit ne kelljen hozni-vinni, ráadásul hátteret és jópár babakelléket is visznek magukkal, hogy tényleg ötletes, kedves és magazinminőségű fotók születhessenek újszülött porontyodról!

A fényképezés alatt ha nem akartok, nem szükséges pózolni, hiszen a spontán pillanatok lencse végre kapásából születnek a legjobb felvéltelek.

Lehetséges viszont ruhát váltani vagy jelmezbe bújni!

A fotózás 1-2 órát vesz igénybe, ez alatt a fotós számtalan képet kattint, melyekből a legjobb 50-70 db-ot (!!!!!) retusálja is,  sőt ezek egy részéből, mintegy 10-15 képből fekete -fehér változatot is készít, és a képeket nagy méretben, DVD-n kapjátok meg, hogyannyit hívjatok előle belőle, amennyit csak akartok!

Számoljunk csak egy kicsit!

A 12.900 Ft-os kuponért megkapott 50-70 retusált kép, és a 10-15 db fekete fehér változat ára képenként alig több, mint 150 Ft!

Mondjatok még egy helyet, ahol ennyiért készítenek rólatok profi, címoldalra való képeket!

Nézzük még egyszer, mi mindent tartalmaz a kupon:

- a kupon családi, újszülött, baba, gyermek és kismama fotózásra vehető igénybe
- 1-2 óra fotózást
- ruhaváltási vagy jelmezbe öltözés lehetőségét

- 50-70 darab retusált kép DVD-n, nagy méretben
- 10-15 db képet fekete-fehér változatban is!

A fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen.

Csííííííz!

Partnerünk adatai

Másképp Fotó
Telefon: 20/383-7085

www.maskeppfoto.hu