Buszjegy a Mesemisszió interaktív Mesebusz járatára 2014. március 30-ra, mesés ajándékokkal, most csak 1200 Ft-ért!


A Mesemisszió Mesebusz két órás jelmezes, interaktív, mesés körutazása olyan családi program, ahol kicsik és nagyok, gyerekek és szülők egyaránt jól szórakoznak! Mesés élmény, mesés ajándékokkal!

70% kedvezmény
Eredeti ár: 3 990 Ft
Megtakarítás: 2 790 Ft
Kupon ár
1 200 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.03.13. – 2014.04.01.
Ajánlott életkor:
3-14 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy fő (felnőtt vagy gyermek) számára biztosít helyet a Mesemisszió Mesebusz járatán 2014.március 30-án
- a Mesebuszon egy luxus autóbusz hangszóróból hallhatnak népmeséket a gyermekek, amit gyermekanimátor és pár jelmezes színész a sorok között mozogva, táncos, zenés koreográfiával, interaktív elemekkel megjelenítve kísér, hogy a gyerkőc egészen benne érezhesse magában a mesében, miközben a busz halad...
- ajándékba kaptok mintegy 5 órányi otthon is hallgatható meseanyagot és kifestőket
- a járatok 2014. március 30-án 11:00, 13:00 és 15:00 órakor indulnak
- előzetes helyfoglalás szükséges a mesebusz@mesemisszio.eu e-mail címen. A felszállás pontos helyszínéről a foglalásra írt válaszlevélben adnak tájékoztatást.
- a Mesebuszt 3 éven felülieknek ajánljuk
 

Bővebb leírás

Végre egy lehetőség, ami nemcsak bizonyos életkorú gyerekekhez szól!
 
A Mesemisszió Mesebuszán ugyanis Budapesten, egy luxusbuszon utazgatva, olyan meséket hallgathatsz és élhetsz meg, melyek kicsit és nagyot is megszólítanak!
 
A luxus autóbusz hangszóróból a 77 magyar népmeséből hallhatnak meséket a gyermekek, amit gyermekanimátor és pár jelmezes színész a sorok között mozogva, táncos, zenés koreográfiával, interaktív elemekkel megjelenítve kísér, hogy a gyerkőc egészen benne érezhesse magában a mesében! A busz mindeközben halad, a mese pedig szárnyal!
 
A 45 perc után lévő szünetben is élő mesélés történik, ekkor a mesélők mikrofonba mondanak pár rövid mesét, melyet a színészek szintén interaktívvá tesznek, majd folytatódik az út és a műsor - így kerekedve ki egy Mesebuszos mesejátékká.
 
A sajátos nyelvezetű, bájos, minden erőszaktól mentes, de így is izgalmas tanmesék már számos próbát kiálltak, és mára már gyógyító, terápiás hatásuk is ismertté vált.
 
Az út végén pedig ajándékot is tartogat számotokra a Mesebusz! Mintegy 5 órányi otthon is hallgatható meseanyaggal és kifestőkkel kedveskednek kis utasaiknak.
 
Ne maradjatok le, mert őszig már nem lesz több Mesebusz!

Partnerünk adatai

Mesemisszió - Mesebusz
Telefon: 30/621-9953
1064 Budapest, Podmaniczky u. 57.

mesebusz@mesemisszio.eu

www.mesemisszio.eu