A könnyebb babavárásért! Kismama masszázs a Klára masszázs jóvoltából!


A várandósság 9 hónapja maga a csoda, és egyúttal hatalmas változások indít be a leendő édesanya testében-lelkében. Dübörögnek a hormonok, az állandó hangulatváltázások és íz- és illatérzékenység mellett bizony előbb-utóbb jönnek a szűnni nem akaró hát- és derékfájások, és a vizesedő lábak és kezek. Egy masszőr hozzáértő kezei bizony ilyenkor is csodákra képesek, és egy ellazult, boldog kismamában a baba is jobban érzi magát! Üss hát két legyet egy csapásra!

73% kedvezmény
Eredeti ár: 7 500 Ft
Megtakarítás: 5 510 Ft
Kupon ár
1 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.03.11. – 2014.06.05.
Ajánlott életkor:
Kismamáknak

Feltételek

-  egy személy több kupont is vásárolhat
- a megvásárolt kuponnal részt vehetsz egy 60 perces kismama masszázson
- a masszázs a terhesség első harmadában nem alkalmazható, a másik és harmadik trimeszterben viszont javasolt
- a kupon Budapesten, a Klára Masszázs és Életmód Stúdióban (1074 Budapest, Dohány u. 71.) váltható be
- mindkét helyszínhez előzetes bejelentkezés szükséges a 0620/275-2850-es telefonszámon. Ha nem veszik fel a telefont, akkor épp masszíroznak, de vissza fognak hívni!
- a kupon  2014. június 5-ig váltható be
- a kupon más kedvezményekkel össze nem vonható

Bővebb leírás

Korábban azt tartották, hogy a várandósság ideje alatt nem szabad masszírozni, holott ez csak a terhesség első 3 hónapjára igaz.. Kétségtelen, hogy a kismama masszázs különleges figyelmet és szaktudást igényel a masszőr részéről, hiszen a második két trimeszter során más és más területek kerülnek a fókuszba, más és más pozícióban és fogásokkal történik a masszázs. Ezt a hozzáértést találjátok a Klára Masszázs és Életmód Stúdióban!
 
 
Az egyre gömbölyödő pocak megtartása extra terhet ró a gerincre, hiszen folyamatos kényszertartásban van, hogy kiegyensúlyozza a megváltozott és folyamatosan változó súlypontot. Innen a derék- és hátfájás, amit egy masszőr kezei az izomcsomók oldásával jelentősen képes javítani.
 

A vizesedő, duzzadt lábak is szinte minden kismamának nehézséget jelentenek. A várandósság vége felé már a cipőbe is nehéz belebújni, olyannyira megdaradnak a lábak. A masszőr a végtagokban hormonális változás hatására felgyülemlett víz mennyiségét is kedvező irányba tudja befolyásolni.
 
A harmadik trimeszterben egy kismama masszázs már a szülésre való felkészítésben is segít, hiszen a medence- és keresztcsonti terület izmainak lazítása a könnyebb szüléshez is hozzájárulhat.
 
És persze ne feledkezzünk el a kismama lelkéről sem, hiszen annak is szükséges lehet ilyenkor egy kis támogatásra.
A kismama masszázs közben a masszőrrel megbeszélheti a szüléssel, várandósággal kapcsolatos kérdéseit, de ha inkább csendben szeretne ellazulni, akkor erre is lehetősége nyílik!
 
Ha várandós vagy, ajándékozd meg magad és babádat egy kismama masszázzsal, mely mindkettőtöknek testi-lelki felüdülést nyíújt, és ne feledd az arany igazáságot: ami jó a mamának, az jó a babának is!

A megvásárolt kuponodat a Klára Masszázs és Életmód Stúdióban (1074 Budapest, Dohány u. 71.)  válthatod boldog és enyhülést adó percekre.

Akár 10 kupon vásárlására is lehetőséged van, így akár hetente-kéthetente is kényeztetheted magad és pocaklakódat!

 

Partnerünk adatai

Google map

Klára Masszázs és Életmód Stúdió
Telefon: 20/275-2850
1074 Budapest, Dohány u. 71.

www.klara-masszazs.hu