Tűszúrás nélküli, fájdalommentes elektroakupunktúrás komplex allergia és ételérzékenység vizsgálat több, mint 120 féle allergénre, a Forma Stúdióban!


Sírós, hasfájós a babád? Van, hogy az alkaron hordozás már nem segít, hiszen lehet, hogy komolyabb problémák állnak a dolog hátterében. Vagy gyermekednek gyakran van hasmenése, esetleg gyakran fájlalja a hasát? Ilyenkor is érdemes allergiára vagy étel érzékenységre gyanakodni. Esetleg tavasztól őszig szűnni nem akaró "náthával", orrfolyással küzdötök? Létezik egy fájdalommentes, tűszúrás néküli elektroakupunktúrás diagnosztikus vizsgálat, mely kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezet túlérzékeny. A teszt ételféleségek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok, tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák kimutatására alkalmas, és már 2-3 éves kortól elvégezhető.

50% kedvezmény
Eredeti ár: 8 000 Ft
Megtakarítás: 4 000 Ft
Kupon ár
4 000 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.03.10. – 2014.04.30.
Ajánlott életkor:
3-18 éves korig
18 év felettieknek

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy fő részére biztosít részvételt elektroakupunktúrás allergia és ételérzékenység vizsgálaton, mely 120 féle  allergént vizsgál az élelmiszerektől, alapanyagoktól kezdve az állatszőrön át a pollenekig
- a kb. 30 perces, fájdalommentes, tűszúrás néküli elektroakupunktúrás diagnosztikus vizsgálat kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezet túlérzékeny. A vizsgálat még azokat az élelmiszereket is kimutatja, amelyekre a vérvizsgálat negativitást mutat.
- a szűrést a Forma Stúdióban végzik: 1143 Budapest, Stefánia u. 81., H-P 9:00-19:00 között
- előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 70/217-9326-os számon
- a kupon 2014. április 30-ig használható fel

Bővebb leírás

Megmagyarázhatatlan eredetű hasfájás, hasmenés, esetleg kiütések, ekcéma, netán légúti nehézségek. Vírus vagy allergia?
Ezek a tünetek gyakran bizony allergiás reakciók, melyeket jobb mielőbb beazonosítani, hogy amennyire csak lehet, kiiktathassuk az allergént a gyerkőc életéből.
 
A "klasszikus" allergiák mellett, mint az állatszőr, poratka, pollenek, sajnos egyre gyakrabban ütik fel a fejüket a különböző ételérzékenységek is, melyek lehetnek bizonyos nyersanyagokra vagy összetevőkre kiváltott kellemetlen reakciók. Egyre gyakrabban hallani gyermekkori tejcukor, tejfehérje vagy éppen glutén érzékenységről.
 
 
Az sem véletlen, hogy napjainkban a csecsemők anyatejhez történő hozzátáplálása sokkal később és óvatosabban kezdődik, mint ahogyan azt velünk anyáink csinálták. Megváltozott a világ, megváltozott, egészségtelenebbé vált a környezet, melyekben táplálékaink fejlődnek, a gépmanipulációkról és a műtrágyázásról nem is beszéljünk!
 
Ha Te is fentiekhez hasonló tüneteket tapasztalsz babádon, gyermekeden, vagy akár magadon, érdemes allergiára gyanakodni.
 
Persze egy kósza gyanúért senki nem óhajt napokig feküdni a gasztroenterológián vagy többszöri vérvétellel, szúrásokkal járó teszteknek kitenni gyermekét, ami érthető is.
 
Létezik azonban egy fájdalommentes, tűszúrás néküli elektroakupunktúrás diagnosztikus vizsgálat, mely kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezet túlérzékeny. A teszt ételféleségek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok, tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák kimutatására alkalmas, és már 2-3 éves kortól elvégezhető.
 
A vizsgálat kimutatja azokat az élelmiszereket is, amelyekre a vérvizsgálat negativitást mutat, de emésztése problémát jelent a szervezetnek enzimhiány vagy a bélflóra egyensúlyzavara miatt / ételintoleranciák / és ugyanolyan tüneteket okozhatnak, mint a valódi ételallergiák, melyek megjelenhetnek bőr-, emésztési-, légúti- vagy idegrendszeri tünetekben is.
 
 
A vizsgálat tehát 120 féle ételre - köztük tejtermékekre, gluténre, szójára, olajos magvakra, zöldség- és húsfélékre - adott reakciókat méri, és persze vizsgálja a további allergéneket is, mint a tartósítószerek, pollenek, állati anyagok, tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák.
 
 
A visszajelzések bizonyítják, hogy az allergizáló anyagok és ételek kerülésével sok fennálló tünet csökkenthető, ill. megszüntethető, de ezügyben csak akkor tehetsz lépéseket, ha megbizonyosodtál az allergizáló anyag mibenlétéről!
 
Az eredmény azonnal regisztrálható. A vizsgálat után a pácienst étkezési és életvezetési tanácsokkal is ellátják, amit ha betart, egy idő után csökkenek vagy megszűnnek a tünetei, ami egy későbbi kontroll-vizsgálattal igazolható is.
 
A vizsgálat kb. fél órát vesz igénybe. Bemérhetőek a páciens rendszeresen szedett gyógyszerei, táplálékkiegészítői is. Vizsgálat előtt 1 héttel lehetőleg ne szedj allergia ellen gyógyszert, vagy ha feltétlenül szükséges, csökkentsd az adagot.
 
Biztosíts jobb életminőséget gyermekednek vagy saját magadnak azzal, hogy feltérképezed szervezeted túlérzékenységeit és változtatsz életmódodon, hogy kikerüld a "betolakodót"!
 

Partnerünk adatai

Forma Stúdió
Telefon: 70/217-9326
1143 Budapest, Stefánia u. 81.

www.formavaltas.hu