Belépőjegy "Noémi és Noella" című mesejátékra a Bethlen Téri Színházban 2014. március 16-án 10 órától, mindössze 790 Ft-ért!Előadás után kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással!


Két különc kisasszony, Noémi és Noella, tarka állatseregletükkel járják az országot, világot (persze mindenhol akad egy csésze tea és egy kis sütemény), de az is kiderül róluk, hogy a két hölgy bizony nem másnak, magának a híres Noénak az ük- ük- ükunokái. Mókus, hangya, orrszarvú, elefánt, tücsök, bálna mind arról mesélnek, milyen az élet, ha nem a vadonban, óceánban, mezőn reggeliznek, hanem egy csipketerítős asztalnál. Az izgalmas, mulatságos történetet kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk.

34% kedvezmény
Eredeti ár: 1 200 Ft
Megtakarítás: 410 Ft
Kupon ár
790 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.03.16. – 2014.03.16.
Ajánlott életkor:
1-6 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 fő (felnőtt vagy gyermek) belépésre jogosít a Bethlen Téri Színház "Noémi és Noella" című meseszínház előadására
- az eladás 2014. március 16-án délelőtt 10:00-kor kezdődik a Bethlen Színházban (VII., Bethlen Gábor tér 3.)
- az előadás 45 perces
- 3 év alattiaknak ölben ülve nem kell belépőjegyet váltani
- az előadás után kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják a közönséget

Bővebb leírás

A Bethlen Téri Színház nem titkolt szándéka, hogy színvonalas gyermekelőadásokkal is szórakoztassa a fiatal nagyérdeműt, és az előadást követő színes programokkal betekintést adjon a színház titokzatos világába a legkisebbek számára is.

Az ESZME ( Európai Szabaúszó Művészek Egyesülete) Társulat két tagja ezúttal a legfiatalabbak szórakoztatását tűzte ki célul a Noémi és Noella című bábos és emberszínészes előadással, 2 évestől 6 évesig. Persze idősebbek is jöhetnek, meg anyukák és apukák. óvónénik. Ők még ötleteket is meríthetnek, ha otthon tovább akarnak játszani. Mi mindent lehet kihozni egy napernyőből, két székből, mit tud a bálna, az elefánt, a tücsök?

Két különc kisasszony, Noémi és Noella, tarka állatseregletükkel járják az országot, világot (persze mindenhol akad egy csésze tea és egy kis sütemény), de az is kiderül róluk, hogy a két hölgy bizony nem másnak, magának a híres Noénak az ük- ük- ükunokái. Mókus, hangya, orrszarvú, elefánt, tücsök, bálna mind arról mesélnek, milyen az élet, ha nem a vadonban, óceánban, mezőn reggeliznek, hanem egy csipketerítős asztalnál. 

A bőröndökben, fonott kosárban, táskákban számtalan báb rejtőzik: felbukkan egy pajkos, zöld orrszarvú, egy merengő elefánt, egy narancsszínű zsiráf, egy háromtagú süncsalád, végül pedig még egy hatalmas bálna is belibeg. Az állatfigurák hozzák magukkal álmaikat is. A bumfordi elefánt titkos naplójába lapozva például kiderül, hogy a kiselefánt olykor pillangónak álmodja magát: abban a pillanatban az egyik kisasszony már röpteti a magasba, ő pedig már lebeg is, átszellemülten és hullámzó fülekkel. A mókus és a hangyahölgy a napernyőn lengedező aprócska kosarakba kéredzkedik: a fehér óriástányér úgy pördül meg Noella keze nyomán, mint egy körhinta, a kisasszony végül alig győzi tartani a pörgő ernyőt, viszi magával a svung, még a nézők közé is beszédül. 
 
 
Az izgalmas, mulatságos történetet kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk.
 
Játssza: Bartal Kiss Rita és Csató Kata
 
Segítő gondolatok: Veres András
 
Segítő kezek: Emőd Kriszta
 
Az előadás már 2 éves kortól élvezhető, és hogy teljes legyen az élmény, az előadás után kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják a közönséget.
 
Az előadásnak a Bethlen Téri Színház ad otthont, mely a 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. alatt található, igen jól és bárhonnan megközelíthető helyen!
 

Partnerünk adatai

Google map

Bethlen Téri Színház
Telefon: 061/342-7163
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
info@bethlenszinhaz.hu

www.bethlenszinhaz.hu