Gyermek belépőjegy a Szobaszínház "Csodakút" című előadására a Manóbirodalom Játszóházban, előadás után játszóházzal 2014. február 22-én 10 órától, mindössze 360 Ft-ért!


Varázslatos produkció a legkisebbeknek! A Csodakút a kicsiből indít, tovább tágítva a fantázia és valóság színtereit. Az előadást követő  közös játék során a kicsik megtanulják kezükkel imitálni, megjeleníteni, a mesében fellelhető „szereplőket, valamint közös hangokkal, mozgásokkal is segítik az együttes játékot. 

40% kedvezmény
Eredeti ár: 600 Ft
Megtakarítás: 240 Ft
Kupon ár
360 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.02.22. – 2014.02.22.
Ajánlott életkor:
1-3 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 gyermek belépésére jogosít a Szobaszínház "Csodakút" című előadására
- az eladás 2014. február 22-án délelőtt 10:00-kor kezdődik a Manóbirodalom Készségfejlesztő Játszóházban (1118 Budapest, Csiki hegyek u. 2.)
- az előadás 20 perces, melyet 15 perces, az előadáshoz kötődő közös játék követ
- a kupon közös játék után 1 óra játszóházat is tartalmaz
- az előadást elsősorban 1-4 éveseknek ajánlják
- 1 év alattiaknak ölben ülve nem kell belépőjegyet váltani

Bővebb leírás

A Manóbirodalom Készségfejlesztő Játszóház szombaton Szobaszínházzá alakul, és különleges produkcióval kedveskedik a legkisebbeknek!

A díszlet fókuszában textíliából készített díszletelemek, kellékek tárgyak váltakoznak. A játéktér közepén található a bizonyos Csodakút, mely eltűntet, megmutat, elvarázsol dolgokat. A mesék, történetek dramaturgiája a gyermekek életkori sajátosságát veszi figyelembe. 
 
Az alapformából a kicsiből indít, tágítva a fantázia és valóság színtereit. A mese során találkozhatunk a napszakok váltakozásával, az 
időjárás alakulását kísérő jelenségekkel, törvényszerűségekkel.
 
A 20 perces előadást követő közös játékban szerepel egy  „varázskocka”, melynek oldalain, a mesében megismert figurák és jelenségek képei láthatók. Az együttes játék során megtanulják kezükkel imitálni, megjeleníteni, a mesében fellelhető „szereplőket, valamint közös hangokkal, mozgásokkal is segítik az együttes játékot.
 
Az előadás Jan Tiersen zenéje kíséri.
 
Az előadásnak a művészet és a fantáziavilág társas felfedezése, valamint az önfeledt játék az alapja, amit nem lehet elég korán 
elkezdeni!
 
Az előadást követő közös játék után 1 óra szabad játékra is lehetőség van a játszóházban, melyet a kupon szintén tartalmaz.
 
Az előadásnak a Manóbirodalom Készségfejlesztő Játszóház ad otthont, mely a 1118 Budapest, Csiki hegyek u. 2. alatt található.
 
A kép illusztráció.
 
HA 600 FT-OS, KEDVEZMÉNYES FELNŐTT JEGYET IS SZERETNÉL AZ ELŐADÁSRA, KATTINTS IDE!
 

Partnerünk adatai

Manóbirodalom
Telefon: 20/428-2620
1118 Budapest, Csiki hegyek u. 2.

www.manobirodalom.hu