Olvass, építs, játssz! Csipkerózsika - mesekönyv és kreatív játék egyben, most csak 1290 Ft-ért!


Az Építsd meg!-könyvek egyszerre adják a gyerekeknek az olvasás és a kreatív alkotás élményét. A könyv mellékletében megtalálható a történet kiemelhető és három dimenzióban felépíthető helyszíne, valamint a figurái is. Így mindenki könnyen eljátszhatja a mesét, akár tovább is gondolhatja a történetet.

50% kedvezmény
Eredeti ár: 2 490 Ft
Megtakarítás: 1 240 Ft
Kupon ár
1 250 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.02.14. – 2014.03.15.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy darab Építsd meg! sorozat Csipkerózsika c mesekönyv és kreatív játék vásárlására vonatkozik
- a kemény karton lapos, színesen illusztrált mesekönyvben a mesén túl olyan oldalakat is találsz, amiből kiemelheted a várat és a figurákat, hogy összeállításuk utána magatok is eljátszhassátok a történetet!
- a könyv a kuponbeváltási időszakban hétköznapokon 9:30 és 13:30 között személyesen is átvehető Budapest VII., Rottenbiller u. 31. II. 203/204. címen
- postai kézbesítés esetén a postaköltség 10000 Ft - két kupon esetében 1200 Ft -  melyet UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utalj, amire a kupon árát is utalod
- ha postán kéred a mesekönyvet, felhasználható Kölyökkuponod birtokában írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod a neved, postázási címedet, 15 jegyű Kölyökkupon kódodat
- a kupon 2014. március 15-ig váltható be 

 

Bővebb leírás

Nincs kislány, aki ne szeretné a romantikus királylányos történeteket, ahol a vége mindig happy end!
 
A Csipkerózsika szomorúan indul, hiszen a gonosz tündér átkára Csipkerózsika száz éves álomba szenderül. De persze jön a királyfi, aki szerelmes csókjából felébreszti, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.
 
Kedves történet, de ez az ajánlat nem "csupán" egy igényes mesekönyvről szól!
 
Ebben a különleges mesekönyvben a kedves illuszrációkon és a mesén túl olyan oldalakat is találsz, amiből kiemelheted a várat és a figurákat, hogy összeállításuk utána magatok is eljátszhassátok a történetet!
 
 
Ez maga a csoda, amikor a mese nemcsak hogy megelevenedik, de maga a gyermek a főszereplő!
 
Mesekönyv és kreatív játék egyben!
 
A 20 oldalas könyv könyv lapjai és a kivehető és összeálltható elemek egyaránt strapabíró vastag, kemény papírból készültek, hogy jól bírják a gyűrődést.
 

A könyv átvehető személyesen Budapest VII. kerületében vagy postai kézbesítéssel.

FONTOS!

Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül 1000 Ft postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. 

A kuponbeváltás menete:

1. Vedd meg és fizesd ki a Kölyökkupont!

2. Személyes átvétel a kuponbeváltási időszakban hétköznapokon 9:30 és 13:30 között lehetséges a Budapest VII., Rottenbiller u. 31. II. 203/204. címen

3. Ha pedig postai szállítást is fizettél, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben elküldöd neved, postacímed és 15 jegyű Kölyökkupon kódodat!

Partnerünk adatai

STB Könyvkiadó Kft.
Telefon: 70/702-7511
VII. Rottenbiller u. 31. II.em. 203/204.