Belépőjegy "A Hold gyermekei" című élőzenés mesejátékra a Bethlen Téri Színházban 2014. február 16-án 10 órától, mindössze 790 Ft-ért!


Új bemutatóját hozza a Bethlen Téri Színházba az Apró Színház. A Hold gyermekei című mesét, mely kalandos történet indiánokról és varázslatos legendáikról, szokásaikról, a mese, a zene és a tánc nyelvén. Latin-Amerika izgalmas világa, színei, ritmusai, legendái szövik át az Apró Színház új meséjét.  

34% kedvezmény
Eredeti ár: 1 200 Ft
Megtakarítás: 410 Ft
Kupon ár
790 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.02.16. – 2014.02.16.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 fő (felnőtt vagy gyermek) belépésre jogosít a Bethlen Téri Színház "A hold gyermekei" című élőzenés meseszínház előadására
- az eladás 2014. február 16-án délelőtt 10:00-kor kezdődik a Bethlen Színházban (VII., Bethlen Gábor tér 3.)
- az előadás 70 perces
- 3 év alattiaknak ölben ülve nem kell belépőjegyet váltani

Bővebb leírás

A Bethlen Téri Színház nem titkolt szándéka, hogy színvonalas gyermekelőadásokkal is szórakoztassa a fiatal nagyérdeműt, és az előadást követő színes programokkal betekintést adjon a színház titokzatos világába a legkisebbek számára is.

Az Apró Színház társulatát képzőművészek, valamint drámatanárok, színészek, zenészek és táncpedagógusok alkotják.

A társulat témaként gyakran nyúl messzi, egzotikus népek és kultúrák világához, aki látta a nagy sikerű Bumba című előadásukat, már kaphatott ízelítőt ebből!

A hold gyermekei című előadás dél-amerikai indián kultúra meséi alapján készült. Négy történet mesél a kogi indiánokról és az ő varázslatos legendáikról, szokásaikról, a mese, zene és a tánc nyelvén. Latin-Amerika izgalmas világa, színei, ritmusai, legendái szövik át az Apró Színház, a Jászai Mari Színház és a Manna Kulturális Egyesület meséjét.
 
Játsszák: az Apró Színház társulata
Látvány, díszlet jelmez: Mészáros Gábor
Fúvós hangszerek, ének, zenei munkatárs: Vázsonyi János
Dramaturg, szerző: Góczán Judit
Rendező: az Apró Színház társulata
 
A 70 perces, gyermekeknek szóló élőzenés előadás a nézőket egy olyan világba kalauzolja, ahol az élet és a környezet szeretete kiemelten fontos.
 
Az előadásnak a Bethlen Téri Színház ad otthont, mely a 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. alatt található, igen jól és bárhonnan megközelíthető helyen!
 

Partnerünk adatai

Google map

Bethlen Téri Színház
Telefon: 061/342-7163
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
info@bethlenszinhaz.hu

www.bethlenszinhaz.hu