Belépőjegy a "Pulcinella kertészkedik" című gyermekelőadására élőzenével 2014. február 9-én 10 órától a Bethlen Téri Színházban, mindössze 790 Ft-ért! Az előadás végén kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással!


Pulcinella nem más, mint az egyik legnépszerűbb commedia dell’arte figura, nevezhetjük Vitéz László dédnagyapjának is. A Ziránó Bábszínház Pulcinella kertészkedik című előadását kicsik és nagyok végignevetik, mert fergeteges komédia kerekedik egy nyúlból és néhány Pulcinella kertjében termő répából. A szórakoztató és igényes előadás után ezúttal is kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással kedveskednek az ifjú nagyérdeműnek, hogy még teljesebb legyen az élmény! 

34% kedvezmény
Eredeti ár: 1 200 Ft
Megtakarítás: 410 Ft
Kupon ár
790 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.02.09. – 2014.02.09.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 fő (felnőtt vagy gyermek) belépésre jogosít a "Pulcinella kertészkedik" c. bábelőadására a Bethlen Téri Színházba, 2013. febuár 9-én 10 órától
- az előadás után kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják az ifjú közönséget
- az eladásnak a Bethlen Téri Színház ( VII., Bethlen Gábor tér 3.) ad otthont
- az előadást 3 éves kortól ajánljuk
- 3 éves kor alattiaknak ölben ülve nem kell jegyet váltaniuk

Bővebb leírás

„Pulcinella! Hol vagy? Aha…. Már megint alszik”
 
„Majd adok én neked más kertjéből répát lopni!”
 
Fergeteges humorú bábjáték, élő reneszánsz muzsikával kísérve, amiből megtudhatjuk, hogyan lopja el a Nyúl Pulcinella kertjéből a finom répákat, és mi módon jár pórul. Pulcinella nem más, mint Arlecchino mellett  a legnépszerűbb commedia dell’arte figura. Még a reneszánsz időkben bekerült a bábszínház világába is, több más társával együtt.  Nevezhetjük Vitéz László dédnagyapjának is, aki családszerető, de ugyan akkor aluszékony, jó kedélyű, de néha hirtelen haragra gerjedő, komikus hős.
 
Rendezte: Kovács Géza Blattner-díjas
Tervezte és készítette: Boráros Szilárd
Játsszák: Pfeifer Zsófia, Varga Péter
 
Pillantsatok bele az előadásba, és hallgassátok, hogy kuncognak végig kicsik és nagyok!
 
 
Az előadás után ezúttal is kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják az ifjú közönséget, hogy még teljesebb legyen az élmény!
 
Az előadásnak a Bethlen Téri Színház ad otthont, mely a 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. alatt található, igen jól és bárhonnan megközelíthető helyen!
 

Partnerünk adatai

Google map

Bethlen Téri Színház
Telefon: 061/342-7163
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

www.bethlenszinhaz.hu