A ninják köztünk élnek! Kölyökninja (ninjutsu) edzés több korcsoportnak a Harcművészeti Akadémián 3-16 év korig, heti 2 alkalommal, 1 hónapra csupán 4000 Ft-ért!


A Te fiad is imádja a ninjás filmeket? És farsangkor is mindig ninjának akar öltözni? Jót tenne neki egy sport, amelyben levezetheti fölösleges enegeriáit, s közben önfegyelmet is tanul? Kóstoljatok bele a Harcművészeti Akadémia kölyökninja (ninjutsu) edzésébe, és meglátjátok: a ninják köztünk élnek és kellő kitartással bárki azzá válhat!

50% kedvezmény
Eredeti ár: 8 000 Ft
Megtakarítás: 4 000 Ft
Kupon ár
4 000 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.02.11. – 2014.03.31.
Ajánlott életkor:
3-18 éves korig

Feltételek

- egy személy max. 2 kupont vásárolhat
- a kupon a Harcművészeti Akadémia ninjutsu edzésein biztosít 1 hónapos részvételt, 3 életkori csoport bármelyikében, 3-16 éves korig
- az edzésre 3-16 éves fiúk és lányok jelentkezhetnek
- a 3-6 évesek edzései heti 2 alkalommal, kedden és csütörtökön 16:30-17:30-ig zajlanak
- a 6-10 évesek edzései heti 2 alkalommal, szerdán és pénteken 17:00-18:00-ig tartanak
- a 11-16 évesek edzései heti 2 alkalommal, hétfőn és szerdán 1430-16:00-ig tartanak
- az edzések helye a VIII., Csokonai u. 10. (Bejárat a Bezerédi utca felőli zöld ajtón) 
- az edzésekre folyamatosan be lehet csatlakozni
- a kupon 1 hónapra biztosít részvételt a "ninjaképző" edzésekre, az 1 hónapos edzést legkésőbb 2014 .március 31-ig meg kell kezdeni
- jelentkezéshez a http://gyerekedzes.hu/gyerek_ninjutsu/ oldalon történő online regisztráció szükséges

 

Bővebb leírás

Valljuk be, a ninjás filmek anno minket sem hagytak hidegen. Nemtől függetlenül mindnyájan beleképzeltünk magunkat a fehér vagy fekete ruhás, háztetőkön is síri csendben és macskákat megszégyenítő ügyességgel lopózó ninják bőrébe, akik hajszál pontosan céloztak különleges fegyverükkel, a dobócsillaggal.

A ninjutsu egy olyan harcművészeti forma, mely a test edzésén túl, a szellemet is erősíti. Fegyelmet és tiszteletet követel és figyelmet igényel. Lényeges tanításai a becsületesség, állhatatosság, önuralom és az egészséges küzdőszellem. Mind olyan érték, mely egy egész életre való hasznos tanítást hordoz. 

A Harcművészeti Akadémia ninjutsu edzései 3 különböző életkori bontásban zajlanak, hogy a 3 éves éppúgy megkaphassa a számára elsajátítható tudást, mint a 16 éves ninja jelölt.

A 3-6 évesek csoportját Tanukiról nevezték el, aki a japán folklórban nagyon népszerű kis figura, aki folyton változtatja az alakját. Csintalan, szeret játszani, és néha lóvá teszi az embereket, de ha kell, akkor szívesen segít a bajbajutottakon. Ez a jellemzés tökéletesen ráillik a legfiatalabb ninja csapatra is.Az ő edzéseiken játékos feladatok segítségével sajátíthatják el a ninjutsu alap mozgáskészletét. Megtanulnak biztonságosan esni, gurulni, sok egyensúly és ügyességfejlesztő gyakorlatot végeznek és az így megszerzett tudás készség szintre fejlődik bennük. A 3-6 évesek Tanuki csoportja kedden és csütörtökön 16:30-17:30-ig várja a legifjabb ninjatanoncokat!
 
 
A 6-10 évesek csoportjában, a szintén a japán mondavilág egyik ismert alakjáról elnevezett Tengu csoportbanTengu csoportban már több fegyelemre, és nagyobb odafigyelésre van szükség. Az edzéseknek ebben a korban már szerves része a sok erősítő feladat és a harc alapjainak begyakorlása és a játékos küzdelmek. E korosztály edzéseire szerdán és pénteken 17:00-18:00-ig kerül sor.
 

A 11-16 éves korosztály jelenti a ninjutsu utánpótlást. Az ő edzéseik hétfőn és szerdán 14:30-16:00-ig zajlanak.

Az edzésekre folyamatosan be lehet csatlakozni, a kupon beváltását legkésőbb 2014. március 31-ig kell megkezdeni.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked ügyesebb és erősebb legyen…
Ha szeretnéd, hogy csapatban sportolva új barátokat szerezzen…
Ha szeretné megtanulni, hogyan kell a shuriken-t dobni…
Ha szeretne bekerülni a valódi Ninják közé…
…akkor neki is itt a helye a Harcművészeti Akadémián!

Partnerünk adatai

Google map

Harcművészeti Akadémia
Telefon: 70/515-5833
Bp. VIII. ker. Csokonai u. 10.

www.gyerekedzes.hu