Családi, baba, újszülött vagy kismama fotózás 30 db(!) retusált fotóval a Másképp Fotó csapatával most csak 9.900 Ft-ért!


Fényképezni sokféle képpen lehet: lehet beállított pózokat kattintani, spontán pillanatokat elkapni, természeti környezetben vagy műteremben, színesben vagy fekete- fehérben fotózni. A Másképp Fotó repertoárjában mindez szerepel, sőt, ennél még jóval több! A Másképpfotó két lelkes és képzett fotósa nagy rutinnal rendelkezik újszülöttek, babák és kisgyerekek fotózásában, ami - aki már próbált valaha izgő-mozgó kisdedéről jó és éles fotót készíteni, tudja- nem egyszerű!

Egyedülálló ajánlatunkban nem 5-10  db retusált képet készítenek Rólad, kisbabádról, gyermekedről vagy az egész családról, hanem 30 db-ot! 

73% kedvezmény
Eredeti ár: 36 000 Ft
Megtakarítás: 26 100 Ft
Kupon ár
9 900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.01.31. – 2014.03.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- a kupon családi, újszülött, baba, kismama vagy portré fotózásra egyaránt igénybe vehető
- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon a kifizetés napjától 2014. márcus 31-ig sználható fel, akár hétvégén is!
- a fotózás helyszíne az általatok kiválasztott budapesti vagy Budapest 10 km-es körzetébe eső településen lévő helyszín
- igény esetén stúdió fotózás is kérhető, ennek felára 3.000 Ft /óra, melyet a kupon nem tartalmaz
- a fotózás kb. 1-2 órát vesz igénybe
- az elkészített fotók közül 30 db-ot retusálva, illetve 10-15 db-ot fekete-fehér változatban is megkapsz nagy felbontásban online felületre feltöltve, vagy kérésre DVD-n
-  az összes elkattintott (kb.80-90 db) képet is megkapjátok,
- a családi fotózás 2 felnőttre és akár 3 gyermekre vonatkozik, nagyobb létszám esetén érdeklődjetek kuponvásárlás előtt
- a fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen

 

Bővebb leírás

 

A Másképpfotó fotósainak van egy titkuk: mindenkiben meglátják a szépet, a bájt, és mindenkiből kihozzák a maximumot!

Így születnek a meghitt, összebújós családi fotók, melyekről csak úgy sugárzik a szeretet és az összetartozás, de ők tudják profin lekapni a parkban bújócskázó kisgyerek pajkos kikukucskálását is a fa mögül. A várandós test pedig az ő lencséjük előtt egyenesen a természet csodája!

Pakold hát fel a családot, válasszatok ki néhány ruhát és a kedvenc parkotokat, ahol szívesen megörökítenétek magatokat egy profi fotós lencséje előtt és segítsége mellett! Persze kérhetitek azt is, hogy a Másképpfotó fotósa az otthonotokban készítse el a szebbnél szebb képeket!

A kupon különlegessége, hogy a hasonló ajánlatokban megszokott 5-10 db retusált kép helyett ők 30 db-ot javítanak fel kicsit digitálisan, hogy az eredmény tényleg szemet gyönyörködtető legyen, és az elkattintott kb. 80-90 db képet is átadják!

A kupon olyan csodálatos ajándék és emlék kismamáknak, újdonsült szülőknek, gyerekes családoknak, aminek nemcsak a megajándékozott örül, de az elkészült képekben aztán az egész rokonság gyönyörködhet!

Ha pedig a várandósság csodálatos időszakát éled, itt a tényleg soha vissza nem térő alkalom, hogy megörökíttesd azt a varázslatot, amit éppen átélsz, és kívülről-belülről sugárzik belőled! A terhesség alatt felszaladt plusz kilók pedig ne frusztráljanak, ez a dolog természetes velejárója, és a Másképp fotósok gondoskodnak arról, hogy ne az esetleges hurkácskák látszódjanak, hanem maga csoda, ami a testedben zajlik!

Újszülötted napról napra változik? Visszahozhatatlan pillanatok tűnhetnek így el a süllyesztőben... A pici babákhoz a Másképp fotósok házhoz mennek, hogy ebben a hideg időben a bébit ne kelljen hozni-vinni, ráadásul hátteret és jópár babakelléket is visznek magukkal, hogy tényleg ötletes, kedves és magazinminőségű fotók születhessenek újszülött porontyodról!

 

A fényképezés alatt ha nem akartok, nem szükséges pózolni, hiszen a spontán pillanatok lencse végre kapásából születnek a legjobb felvéltelek.

Lehetséges viszont ruhát váltani vagy jelmezbe bújni!

A fotózás 1-2 órát vesz igénybe, ez alatt a fotós számtalan képet kattint, melyekből a legjobb 30 db-ot (!!!!!) retusálja is,  sőt ezek egy részéből, mintegy 10-15 képből fekete -fehér változatot is készít, és a képeket nagy méretben, DVD-n kapjátok meg, hogyannyit hívjatok előle belőle, amennyit csak akartok!

Számoljunk csak egy kicsit!

A 9.900 Ft-os kuponért megkapott 30 retusált kép, és a 10-15 db fekete fehér változat ára képenként alig több, mint 200 Ft!

Mondjatok még egy helyet, ahol ennyiért készítenek rólatok profi, címoldalra való képeket!

Nézzük még egyszer, mi mindent tartalmaz a kupon:

- a kupon családi, újszülött, baba, gyermek és kismama fotózásra vehető igénybe
- 1-2 óra fotózást
- ruhaváltási vagy jelmezbe öltözés lehetőségét

- 30 darab retusált kép online felületre feltöltve, vagy kérésre DVD-n, nagy méretben,
- az összes elkattintott (kb.80-90 db) kép átadását,
- 10-15 db képet fekete-fehér változatban is!

A fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen.

Csííííííz!

Partnerünk adatai

Másképp Fotó
Telefon: 20/383-7085

www.maskeppfoto.hu