Belépőjegy a "Pinokkió" című gyermekelőadására 2014. február 2-án 10 órától a Bethlen Téri Színházban, mindössze 790 Ft-ért! Az előadás végén kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással!


Pinokkió történetét biztosan mindannyian ismeritek! Ez a kedves történet ihlette meg a Ziránó Bábszínházat, akik nemcsak hogy eljátsszák, de a Mesebolt Bábszínházzal karöltve tovább is gondolták a történetet, melyet ezúttal a Bethlen Téri Színházban adnak elő. A szórakoztató és igényes előadás után ezúttal is kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással kedveskednek az ifjú nagyérdeműnek, hogy még teljesebb legyen az élmény! 

34% kedvezmény
Eredeti ár: 1 200 Ft
Megtakarítás: 410 Ft
Kupon ár
790 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.02.02. – 2014.02.02.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 fő (felnőtt vagy gyermek) belépésre jogosít a "Babszem Jankó" c. bábelőadására a Bethlen Téri Színházba, 2013. febuár 2-án 10 órától
- az előadás után kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják az ifjú közönséget
- az eladásnak a Bethlen Téri Színház ( VII., Bethlen Gábor tér 3.) ad otthont
- az előadást 3-4 éves kortól ajánljuk
- 3 éves kor alattiaknak ölben ülve nem kell jegyet váltaniuk

Bővebb leírás

Van egy fabáb, egy faragatlan kis fickó, aki arról álmodik, hogy igazi gyerek lesz, s az álom egyszer csak valósággá válik. Hús-vér gyerek kezdi meg valóságos életét. Van teremtő apja, még egy tündéri mama is csatlakozik a kis családhoz, és egy új, izgalmas történet veszi kezdetét. Egy család története. Pinokkió felnő, bábjátékos lesz, mert mi más lehetne egy valaha volt fabábúból, s még a távoli Amerikába is eljut. Híres lesz. Leveleket ír haza a Papának és a Mamának. Levelek, képeslapok érkeznek Húsvétra, Karácsonyra, születésnapokra. Csodás, izgalmas, szeretettel teli levelek, melyek alkalmat adnak a régi kalandok felidézésére. Életre kelnek Dzsepettó műhelyében a befejezésre váró bábok, Csodák Mezeje lesz a süteményes tepsiből, Csoda Forrás a szódásüvegből, rettentő bálna a műhelypadból…
 
 
Közben átélhetjük egy kis fabáb nagyon is emberi vágyait, tévedéseit, füllentéseit, álmait arról, hogy igazi gyerek legyen. Ám nem csak a fabáb változik át a történet végére, hanem igazi apa lesz egy magányos emberből, s igazi anya egy varázslatos tündérből. Egy kisfiú szülőkre lel, a szülők egymásra találnak, igazi család születik.
 
 
Az előadás létrehozói: Kovács Géza és a Ziránó Színház társulata
Tervező: Boráros Szilárd
Collodi meséje nyomán írta: Kovács Géza
Zeneszerző: Schulteisz Gábor
Játsszák: Pfeifer Zsófia, Varga Péter
 
„Ziránóék képesek megszólítani, s képesek szóval tartani vegyes korosztályú közönségüket is. Megbízható bábszínházi minőséget, igazi mutatványos megoldások sorozatát kapja, aki meghívja vagy fölkeresi őket.”  - mondják róluk szakmai körökben.
 
Az előadás után ezúttal is kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják az ifjú közönséget, hogy még teljesebb legyen az élmény!
 
Az előadásnak a Bethlen Téri Színház ad otthont, mely a 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. alatt található, igen jól és bárhonnan megközelíthető helyen!
 

Partnerünk adatai

Google map

Bethlen Téri Színház
Telefon: 061/342-7163
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

www.bethlenszinhaz.hu