Kezdő sporttánc hip-hop alapokkal, később akrobatikus elemekkel, 8 éves kortól a Dance-Factory-ban! 1 hónapra, heti két alkalommal, mindössze 4.250 Ft-ért!


Gyereked is szájtátva figyeli a tehetségkutatókon fellelhető táncos formációkat? Szívesen lenne ő is nagymenő azzal, hogy szuperul táncol? De közben a sportot is fontosnak tartjátok? Két legyet üttök egy csapásra, ha a sporttáncra teszitek a voksotokat. Tánc, akrobatika, talajtorna egyben, 8 és 20 év közötti gyerekeknek és fiataloknak.

50% kedvezmény
Eredeti ár: 8 500 Ft
Megtakarítás: 4 250 Ft
Kupon ár
4 250 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.01.09. – 2014.02.12.
Ajánlott életkor:
6-18 éves korig

Feltételek

- egy személy max. 3 kupont vásárolhat, de gyermekenkét csak 1-1 kupon használható fel
- a kupon 1 fő számára 1 hónapos részvételt biztosít a Dance-Factory kezdő gyermek sporttánc óráin
- az 1 hónapos időtartam megkezdésére 2014. január 9. és február 12. között van lehetőség
- a sporttánc órákra 8-20 éves korú gyerekek, fiatalok jelentkezhetnek
- az órák hetente két alkalommal, hétfőn és szerdán 17:30-19:00-ig tartanak a Dance-Factory-ben (III., Bécsi út 267.)
- első alkalommal telefonos bejelentkezés szükséges a 20/323-0785-ös telefonszámon

 

Bővebb leírás

Mozogni jó, mozogni kell! Még akkor is amikor kint már borús, szürke és ködös az idő.

A Dance-Factoryban ekkor is felgyúlnak a fények, és megtelik élettel a hatalmas terem. A kisebb-nagyobb táncosok gyerekek pörögnek, forognak, ugrálnak, előre, hátra, hogy azt a szem már követni sem tudja. 

Ha nem tudtátok még eldönteni, hogy sportoljon vagy táncoljon a gyermek, most egy igen komplex megoldást kínálunk: ez a sporttánc. Ebben a kreatív mozgásformában a modern tánc egészül ki a talajtorna és az akrobatika elemeivel.

A gyerekek komplett koreográfiákat tanulnak, mellyel fellépési és versenyzési lehetőséget is kapnak. A jó hangulatú táncikáláson túl, észrevétlenül fejlődik a ritmusérzékük, a mozgáskoordinációjuk, hajlékonyabbá válnak, és nem utolsó sorban megtapasztalják az csapatba tartozás, az együtt táncolás és az összetartozás élményét, ami a kamaszkorban kiemelkedően fontos!

A kamaszok ráadásul állandóan feszegetik a határaikat is. A sporttáncon belül ezt is megtehetik! Ki ugrik a legmagasabbra, ki megy le spárgába legkönnyebben? Ebben legyenek rekorderek, ne a naponta elszívott cigik számában!

A Dance Factory két sporttánc edzője Kozma Zsuzsa (fitness-, aerobic- és testépítő edző) és Nyáry Andrea (akrobatikus sporttánc szakedző) várja a 8 és 20 év közötti, a sporttánchoz kedvet érző, örökmozgó lányokat és fiúkat.

Az edzésekhez semmiféle tánc előképzettség nem szükséges.

Az edzések hetente két alkalommal, hétfőn és szerdán 17:30-19:00-ig tartanak a Dance-Factory-ban, a III. kerület Bécsi út 267. szám alatt, az Eurocenterrel szemben. 

Partnerünk adatai

Google map

Dance-Factory
Telefon: 20/323-0785
III., Bécsi út 267.

www.dance-factory.hu