Belépőjegy a "Babszem Jankó" című gyermekelőadására 2014. január 19-én 10 órától a Bethlen Téri Színházban, mindössze 720 Ft-ért! Az előadás végén kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással!


Benedek Elek Babszem Jankóját biztosan mindannyian ismeritek! Ez a kedves történet ihlette meg a Ziránó Bábszínházat, akik ezúttal a Bethlen Téri Színházban adják elő népszerű produkciójukat! A szórakoztató és igényes előadás után ezúttal is kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással kedveskednek az ifjú nagyérdeműnek, hogy még teljesebb legyen az élmény! 

40% kedvezmény
Eredeti ár: 1 200 Ft
Megtakarítás: 480 Ft
Kupon ár
720 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.01.19. – 2014.01.19.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 fő (felnőtt vagy gyermek) belépésre jogosít a "Babszem Jankó" c. bábelőadására a Bethlen Téri Színházba, 2013. január 19-én 10 órától
- az előadás után kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják az ifjú közönséget
- az eladásnak a Bethlen Téri Színház ( VII., Bethlen Gábor tér 3.) ad otthont
- az előadást 3 éves kortól ajánljuk
- 3 éves kor alattiaknak ölben ülve nem kell jegyet váltaniuk

Bővebb leírás

Hősünk, kicsi létére, nagy segítsége szeretne lenni édesapjának, akinek folyton arra kell ügyelnie, hogy megóvja aprócska gyermekét attól, hogy bajba ne keveredjen a nagy segítés közepette. A féltés, óvás ellenére a baj elkerülhetetlen, és- mint azt tudjuk- nem jár egyedül. Babszem Jankónak viszontagságos útja során rengeteg akadályt kell leküzdenie, mire elérkezik az őt megillető helyre.
 
Az előadásban az ismert magyar népmese elevenedik meg, a vásári bábjáték hagyományait követve, a kesztyűsbáb abszurd humorát, a közvetlen mesemondás élményét ismertetve meg gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.
 
Vajon milyen érzés lehet vándorolni a világban, ha az ember csak akkora, mint egy babszem? Milyen lehet a tehén hasában, vagy a hercegkisasszony párnája alatt? Meg tud-e szelídíteni egy fenevadat, aki ilyen icipici?
 
Ezekre, és még sok más kérdésre ad választ a Ziránó Színház előadása, mely élőzenével még teljesebb élményt nyújt!
 
Játszók: Pfeifer Zsófia és Varga Péter, aki 2012-ben a VI. Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi ASSITEJ Biennálén A legjobb vásári bábjátékos Kemény Henrik díját kapta.
 
Írta és rendezte: Veres András (Blattner-díjas)
 
Tervezte és készítette: Boráros Szilárd
 
Az előadás már 3 éves kortól élvezhető. 
 
Pillants bele!
 
 
Az előadás után ezúttal is kakaóval, kaláccsal és kézműves foglalkozással várják az ifjú közönséget, hogy még teljesebb legyen az élmény!
 
Az előadásnak a Bethlen Téri Színház ad otthont, mely a 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. alatt található, igen jól és bárhonnan megközelíthető helyen!
 

Partnerünk adatai

Google map

Bethlen Téri Színház
Telefon: 061/342-7163
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

www.bethlenszinhaz.hu