Medencés buli játszóházzal! 2 órás szülinapi zsúr max. 20 gyermek részére a Vizes-Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontban és az azon belüli Vizipók Játszóházban Szentendrén, úszásoktató animátorokkal és őrületes vízi és szárazföldi játéklehetőségekkel, most csak 24000 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elég 4800 Ft-ot kifizetni, a többit ráértek a zsúron rendezni!


Mi az a két dolog, amit minden gyerek imád? A strand és a játszóház! A Vizipók Játszóház medencés szülinapi bulija a Vizes Nyolcas Uszodában e két élményt most is egyszerre nyújtja azoknak a gyerkőcöknek, akik itt ünneplik szülinapjukat. Ez nem egy "közönséges" játszóházas szülinap! Itt a játszóház mellett az uszoda gyerekmendencéje is a kis bulizók is rendelkezésére áll, szakképzett úszásoktatókkal, mint animátorokkal! Tedd igazán emlékezetessé a szülinapot, mely Téged sem strapál se teljesen!

37% kedvezmény
Eredeti ár: 38 000 Ft
Megtakarítás: 14 000 Ft
Kupon ár
24 000 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2019.01.18. – 2019.05.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy max. 20 fős medencés-játszóházas szülinapi zsúron a Vizes-Nyolcas Uszodában és az uszoda területén lévő Vizipók Játszóházban
- a kupon 2 óra játékidőt tartalmaz: 1 órát a medencében és 1 órát a játszóházban
- a medencés fürdőzés 80 cm mély gyermekmedencében zajlik, képzett úszóoktató animátorok részvételével, a gyerekeknek úszástudás nem szükséges
- ha 20 főnél nagyobb létszámú a kis csapat, további meghívott gyermekek 2000 Ft/fő áron vehetnek részt a szülinapon
- a medencés fürdőzésben csak a gyermekek vehetnek részt
- az ünnepelt szülei ingyen léphetnek be az uszodába és a játszóházba, további felnőtt kísérők 500 Ft/fő kísérőjeggyel tudnak belépni, ha az átöltözésben kívánnak segíten és a játszóházban szeretnék figyelemmel kísérni csemetéiket
- a játszóházban szülinapi zászlós díszítést és szülinapi zenét biztosítanak, terítékről, eszem-iszomról és tortáról a szülők gondoskodnak
- a szülinapi zsúrnak V-8 Uszoda és Szabadidőközpont és az azon belül lévő Vizipók Játszóház ad otthont: Szentendre, Kálvária út 16/c.
- a kuponvásárlás után előzetes időpont egyeztetés szükséges a 20/455-5704-as számon 
- kuponvásárláskor elég 4800 Ft kuponelőleget kifizetni, a fennmaradó 19200 Ft-ot ráértek a zsúron rendezni
- a kupon 2019. május 31-ig váltható be, a szabad helyek függvényében

Bővebb leírás

Szeretnétek Ti is emlékezetessé tenni a csemete szülinapját? Együtt ünnepelnétek a kis cimborákkal? Kedves Ötlet!
De mi van, ha kicsi a lakás, vagy nem jut eszünkbe semmilyen játékötlet, amivel "animálhatnánk" őket, vagy ha most kicsit különlegesebbet szeretnénk, mint a tavalyi játszóházi szülinap?
 
Akkor ide egy medencés gyerekbuli kell, játszóházzal!
 
 
A szentendrei Vizes Nyolcas Uszoda gyermekmedencéje és az uszoda területén lévő Vizipók Játszóház remek kombináció egy igazán emlékezetes szülibulihoz!
 
 
Csobbanjatok a medencébe, ahol szakképzett úszásoktatók animálják a kis társaságot, és számos vizi játékot is biztosítanak az önfeledt szórakozáshoz. A medence 80 cm mély, így úszni nem tudók is bátran részt vehetnek a mulatságon!
 
Ha pedig az 1 órás pancsolásban kellően kiáztatok, irány a játszóház, ahol átöltözés után birtokba vehetitek a kislabdás, emeletes dühöngőt, a játszósarkot vagy épp helyet foglalhattok az asztaloknál az ünnepléshez. A szervezők szülinapi zászlós díszítést és szülinapi zenét biztosítanak, minden másról (eldobható evőeszköz, tányér, torta, eszem-iszom) a szülők gondoskodnak.
 
 
A kupon 8 gyermek részére tartalmazza medencés bulihoz az uszodabelépőt, a játszóház használatot és az animátori tevékenységet. 
 
A fürdőzés kizárólag a gyermek résztvevők számára vonatkozik, szülők 500 Ft-os kísérőjeggyel tudnak belépni, ha az átöltözésben segíteni szeretnék gyermeküket vagy a játszóházban szeretnék őket szemmel tartani. A kísérőjegy az ünnepelt szüleire nem vonatkozik, ők természetesen ingyen vesznek részt ezekben.
 
 
A lényeg, hogy a max. 8 fős kis csapat a összesen 2 órányi fürdő- és játékidő alatt fáradtra pancsolhatja, ugrálhatja, játszhatja magát, ami garantáltan felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg őket!
 
Ha 8-nál több gyerkőcből állnak a vendégsereg, akkor a kuponon felül további gyermekenként 2500 Ft felár fizetendő a helyszínen.
 
 
A nap végén pedig nem marad más, mint 8 kipirult arcú, csillogó szemű kis csapat, akik közül a kis ünnepelt talán élete végéig emlékezni fog erre a fantasztikus szülinapra!

Partnerünk adatai

Vizipók Játszóház a V-8 Uszoda és Szabadidőközpontban
Telefon: 20455-5704
2000, Szentendre, Kálvária út 16/c.

www.v-8.hu