Egy napos természetes kozmetikum készítő tanfolyam, haza vihető saját készítésű krémekkel, csupán 5990 Ft-ért! Tükéletes karácsonyi ajándék!


Hiába a fűt-fát ígérő reklámok, ha vagy annyira tudatos, hogy elolvastad valaha, hogy mi mindent tartalmaznak a szintetikus bolti kozmetikumok, bizonyára Te is oda jutottál, hogy nem szívesen használod ezeket a gyakran allergizáló vagy akár rákkeltő összetevőket is is tartalmazó termékeket. Ha szeretnéd otthon, házilag készített kozmetikumokkal ápolni bőröd és  gyermeked testét, itt az alkalom, hogy elsajátítsd a természetes kozmetikumkészítés tudományát, ami korántsem boszorkányság! És mivel a kupon 2019. március 31-ig felhasználhaó, karácsonyi ajándékba is adhatod!

50% kedvezmény
Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 6 010 Ft
Kupon ár
5 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.11.26. – 2019.03.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 6 órás természetes kozmetikum készítő tanfolyamon való részvételre jogosít, 1 fő részére
- a kupon elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz
- a tanfolyamon készített saját krémek és kencék hazavihetőek
- a tanfolyam vasárnapi napokon kerül megrendezésre
előzetes bejelentkezés szükséges a 20/618-5432-es telefonszámon vagy a boszorkanymuzeum@t-online.hu e-mailen
- a
 tanfolyamot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le, egyéb esetben kuponod beváltottnak minősül
- a tanfolyam helyszíne: Boszorkánymúzeum VIII., Budapest, Leonardo da Vinci u. 8.
- a kupon 2019. március 31-ig használható fel

Bővebb leírás

„Aromaterápiás”, „antibakteriális”, „bőrmegújító” , "bőrfiatalító", "ránctalanító". Ezek azok a csodaszavak, amelyek az ipari kozmetikumok vásárlására csábítanak az örök szépség és fiatalság ígéretével. A fogyasztók többsége be is veszi a hangzatos szlogeneket és megvásárolja a terméket, mit sem tudva a flakonban vagy tégelyben rejlő vegyi anyagok egészségkárosító hatásairól.
 
Vizsgálatok alapján egy felnőtt ember átlagosan napi 9 féle terméket használ a napi testápolás során, amelyek összesen 126-féle vegyi anyagot tartalmaznak. Ezek az anyagok egymás hatásait jelentősen befolyásolhatják, és akár olyan mennyiségek esetén is egészségkárosodáshoz vezethetnek, amelyeknél az egyes anyagok önmagukban ártalmatlanok lennének.
 
Ha szeretnéd, ha a testápolás valóban testápolás lenne, vegyszerek, adalékok, tartósítószerek és egyéb szintetikus hozzávalók nélkül, sajátítsd el a természetes kozmetikum készítés fortélyait!
 
Meg fogsz döbbenni, hogy mindenre van természetes megoldás, melynek hatékonysága is felér a bolti krémekkel, kozmetikumokkal.
 
A 6 órás természetes kozmetikum készítő tanfolyamon Te is elkészítheted saját házi szépségpatikádat, ami kívül-belül ápol. A tanfolyamon megtudhatod, hogy lehet a gyógynövényeket és egyéb természetes alapanyagokat a szépséged és egészséged szolgálatába állítani úgy, hogy mindenki meg akarja majd tudni a titkodat!
 
Annál is inkább, mert a természetes kozmeikumkészítés nem ördöngős dolog, bárki által könnyen megtanulható. A tanfolyamon tapasztalt szakembertől lesheted el a folyamatok menetét, és tudhatsz meg hasznos elméleti információkat is.
A tanfolyamon krémet, arclemosót, arcradírt,  természetes szappant és tinktúrát is készítetek, és az elkészült kencéket haza is vihetitek!
 
És mivel a kupon 2019. március 31-ig váltható be, karácsonyi ajándékba is adhatod!
 
A kiscsoportos (max. 15 fős) tanfolyamokat szombati napokon tartják, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges a 20/618-5432-es telefonszámon vagy a boszorkanymuzeum@t-online.hu e-mailen.
 
A tanfolyam helyszíne a Budapest, VIII., Leonardo da Vinci u. 8.., a Boszorkánymúzeum műhelye.
 
 
 
 

Partnerünk adatai

Google map

Boszorkányseprű Kulturális Egyesület
Telefon: 20/618-5432
1074, Budapest, Vörösmarty u. 13.

www.boszorkanymuzeum.hu