Nyári napközis detektív és szabadulójáték tábor 9-14 éveseknek, minden nap élő "szabadulós" játékkal, rejtélyekkel, kreatív és logikai játékokkal, 2018. július 23-27-ig, csupán 25.500 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elég 10000 Ft-ot kifizetni, a többit ráér a tábor kezdésekor!


Igazi különlegesség a nyári napközis táborok között a LogIQrooms nyomozós detektív- és szabadulójáték tábora, ahol minden nap egy újabb világba repítik a kis Sherlock Holmes-okat és Indiana Jones-okat. Hiszen minden napra jut egy gyerekbarát "szabadulós" játék, melyeknél nem a kiszabadulás a cél, hanem egy-egy lülönleges rejtély megoldása. A napok hátralévő részét is átszövi a rejtély, mely különleges társas- és csapatjátékok, titkosírás, kincskeresés, kreatív és logikai játékok formájában. 

15% kedvezmény
Eredeti ár: 30 000 Ft
Megtakarítás: 4 500 Ft
Kupon ár
25 500 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.07.23. – 2018.07.27.
Ajánlott életkor:
10-14 éves korig

Feltételek

 - egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna),a "szabadulós" játékok részvételi díjait, a felügyeletet és a programokkal kapcsolatosan felmerülő összes költséget is magában foglalja
- minden nap egy élő "szabadulós" detektívjátékban is részt vesznek a gyerekek
- a játékokban nincs sötét, nincs ijesztgetés és nincsenek bezárt ajtók
- a játékokban logikai feladványok, kreatív fejtörők megoldásával, kereséssel, kutatással és csapatmunkával juthatnak a gyerekek a rejtély megoldásához
- az "szabadulós" játék mellett változatos délutáni szabadidős programok: titkosírás olvasás, írás, detektív és nyomozós csapat- és társasjátékok, ördöglakatok, detektív történetek, kézműves foglalkozások
- a táborba 9 és 14 év közötti fiúkat és lányokat várnak
- a tábor H-P-ig 8-17 óra között várja lakóit
- a tábor bázisa a LogIQrooms: VII., Budapest, Almássy u. 3. , 5 percre a Blaha Lujza tértől
- a kuponvásárlás után előzetes bejelentkezés szükséges az info@logiqrooms.hu címen, legkésőbb 2018.07.21-ig
-  a kupon a 2018. július 23-27-ig tartó turnusra váltható be
- a tábor biztosan elindul
- kuponvásárláskor elég 10000 Ft kuponelőleget kifizetni, a többit ráértek a tábor megkezdésekor rendezni

Bővebb leírás

A napközis nyári táborok kínálatából nem maradhat ki a hazánkban is oly népszerű "szabadulós" játék tábor, ahol esetünkben nem a szó szoros értelmében vett "szabadulós" játékokban vesznek részt a gyerekek, hiszen nem zárják be őket sehová, közelebb áll a valósághoz, ha nyomozós vagy detektív játékoknak nevezzük ezeket.

 

A táborba érkező 9-14 éves gyerekek minden nap részt vesznek egy-egy élő, gyerekbarát detektívjátékban. Sötétről, ijeszgetésről szó sincs, viszont nagy szükség lesz a gyerekek megfigyelő képességére, logikájára és persze csapatmunkára.

 

Ha a családdal már voltatok ilyen játékokban, Ti is tudjátok, hogy mennyire élvezik ezeket a gyerekek (is). ...

A délelőttök többnyire egy-egy ilyen játék végigjátszásával és "kielemzésével" telnek, ahol a gyerekek 6-7 fős csapatokban vesznek részt társaikkal, minden nap más és más rejtély nyomába eredve. Az 5 nap játékai közül az egyik nap a Városligetben, szabadtéren zajlik.

A hét napjain ellátogatnak a Code13 falai közé, ahol egy víruskutató professzor szobájában kutatnak egy vírus ellenszere után, majd Indiana Jones bőrébe bújva a NAPUCHE-ban eredhetnek a maja napisten átka nyomába, melyet végül ők fognak megtörni. A Zero Level Energy bunkerben átvészelhetik a végzetes napkitörést és a "Harry Potter nyomában" játékban a bölcsek köve felkutatására indulnak.

 

Minden nap egy új kaland, egy új küldetés, és a táborvezetők apró segítségekkel garantálják, hogy a nyomozást mindne esetben siker koronázza.

A tábor bázisa a LogIQrooms (VII., Budapest, Almássy u. 3.), innen mennek a gyerekek minden nap egy-egy közeli, gyalogosan megközelíthető "szabadulószobába".

Kétségtelen, hogy a tábor legfőbb vonzereje maga a nyomozós játék, de lesz itt még kódfejtés, titkosírás, detektív és nyomozós csapat- és társasjátékok, ördöglakatok, detektív történetek, kreatív és logikai játékok és más kézműves foglalkozások.

A táborba olyan gyerekek jelentkezését is várják, akik még sosem voltak élő nyomozós játékokban, hiszen a játékokhoz semmiféle előképzettség nem szükséges.

A közeli étteremben elfogyasztott ebéd után pedig további szabadidős programok szórakoztatják a gyerekeket, melyek egy része irányított, vezetett foglalkozás, de aki inkább más rejtély nyomába eredne, az egyedileg is elmélyülhet az általa kiválaszott tevékenységben.

A tábor programjai, napirendje: 

8.00-9.00      gyülekező, reggeli
9.00-9.30      agytekervények bemelegítése a játékhoz
10.00-11.00  élő "szabadulós" detektívjáték
11.00-11.30  a játékban átélt kalandok átbeszélése, rejtélyek feltárása
12.00 -13.00 ebéd a közeli étteremben
13.00-17.00  napi szabadidős program, játékok, kézműves foglalkozások, uzsonna, jó idő esetén bizonyos napokon Városliget

A tábor díja tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a "szabadulós" játékok részvételi díjait, a felügyeletet és a programokkal kapcsolatosan felmerülő összes költséget is.

A kupon a tábor 2018. július 23-27-i turnusára váltható be.

Partnerünk adatai

LogIQrooms
Telefon: 70/702-7511
1071 Budapest, Almássy u. 3.

www.logiqrooms.hu