2 napos, hétvégi gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam 9-12 éves vagy 14-18 éves gyermekek részére, ajándék gyakorló füzettel! Kuponvásárláskor elég 3.000 Ft kuponelőleget kifizetni, a többit ráértek a tanfolyam megkezdésekor!


Imád a gyermek rajzolni? Az iskolában a tanítónénik is kiemelkedőnek tartják a gyermeked kézügyességét? Vagy épp ellenkezőleg, még egy pálcikaember megrajzolása is gondot okoz? Hiába a sok próbálkozás, a gyakorlás valamiért még sem úgy sikerülnek azok a rajzok, ahogy szeretné? Mindenki számára tökéletes megoldás lehet egy gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam! Itt a lehetőség, hogy a gyermek fejlessze, vagy még magasabbra emelje tehetségét! A jobb agyféltekés rajzolás elsajátítása önbizalom építő hatású, elősegíti a koncentrációt, segíthet a tanulásban, fokozza a kreativitást.

Nemcsak abban segít, hogy felszínre hozza és megélje a kreativitást, hanem eszközt nyújt, hogy megélje azt a hétköznapokban is. A rajzolás, az alkotás pedig örömforrás, így oldja a stresszt, a feszültséget is, mely kamasz korban különösen fontos! Ballagási ajándéknak vagy meglepetésnek a jó bizonyítványért is kiváló és értelmes választás!

52% kedvezmény
Eredeti ár: 21 000 Ft
Megtakarítás: 11 000 Ft
Kupon ár
10 000 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.05.12. – 2018.07.01.
Ajánlott életkor:
10-18 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy 2 napos, hétvégi gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyamon való részvételre jogosít egy gyermek részére, ajándék gyakorlófüzettel!
- a jobb agyféltekés rajzolás elsajátítása önbizalom építő hatású, elősegíti a koncentrációt, segíthet a tanulásban, fokozza a kreativitást, oldja a stresszt, a feszültséget 
- 9-14 éves korosztály számára ajánlott, a 14 éven felülieknek külön csoportot indítanak, melyre a kupon szintén használható!
-  a gyerekeknek mozgásos gyakorlatokkal, játékos feladatokkal teszik könnyebbé az agyféltekék összehangolását
- a tanfolyamot Bozsó Zsuzsa festőművész vezeti
- a tanfolyamon a rajzeszözöket is biztosítják
- a kupon az alábbi tanfolyami időpontok egyikére váltható be:
2018. május 12-13.
2018. május 19-20.
2018. május 26-27.
2018. június 2-3.
2018. június 9-10.
2018. június 16-17.
2018.június 23-24.
2018. június 30-július 1.
- étkezés önellátó, konyha, mikró, hűtő van 
 a tanfolyam helyszíne Szentende, Egres út 35/b.  Igény esetén Békásmegyerről ingyenes szállítást biztosítanak oda-vissza.
- kuponvásárlást követően a rajzoldmeg@gmail.com e-amil címre küldjétek el a 15 jegyű kuponkódot és a kiválasztott tanfolyam időpontját
- előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/354-39-46-os telefonszámon
- kuponvásárláskor elég 3000 Ft kuponelőleget kifizetned, a többit ráérsz a tanfolyam megkezdésekor
 
 

Bővebb leírás

Vannak gyerekek akik imádnak rajzolni. Ők azok, akik papírra vetik, ami aznap történt az iskolában vagy a hétvége kalandjait! De van a másik oldal, azok a gyerekek, akiket hiába próbálunk rávenni egy kis rajzolásra, nem akarnak.
Vagy azért, mert egyszerűen nincs kedvük, vagy azért mert nincs kézügyességük, ezért kudarcként élik meg azt, hogy ők nem tudnak olyan szépen rajzolni, mint társaik, ezért inkább nem is próbálkoznak vele.

Ha gyermeked tehetséges a rajzolásban, vagy épp ellenkezőleg nem annyira megy neki, akkor remek lehetőség lehet egy gyermekek számára tartott jobb agyféltekés rajztanfolyamon.

Agyunk alapvetően kétféle gondolkodásmódot használ. A bal agyféltekéhez kapcsolódik a racionális, tudományos gondolkodás, a jobbhoz pedig a művészi, kreatív, vizuális folyamatok. Azok a gyerekek, akik jól tudnak rajzolni, a jobb agyféltekéjüket használják inkább, míg a görbe vonalakkal küszködők a bal agyféltekét használják, így nem is tudnak nagyokat alkotni.
 
A tehetséget nem lehet megtanítani, de igen látványos fejlődést lehet elérni a jobb agyféltekés rajzolás megtanulása során. A módszer ugyanis nemcsak rajzolni, hanem inkább látni tanít, a bal agyféltekés gondolkodás háttérbe szorításával és a jobb félteke működésének aktiválásával.

A tanfolyamot hétvégenként, Szentendrén a festők városában, Bozsó Zsuzsa festőművész tartja a gyerekeknek.

A két napos gyermek rajztanfolyamot az általános iskolás korosztálynak , 9 – 12 éves korig ajánljuk, a 14-18 éveseknek külön csoportot is indítanak. A gyerekeknek mozgásos gyakorlatokkal, játékos feladatokkal teszik könnyebbé az agyféltekék összehangolását.

Új rajzeszközökre sem kell beruházni, mert a tanfolyam ideje alatt minden eszközt biztosítanak számotokra, ráadásul meglepnek egy gyakorlófüzettel is!
Miben segíthet a gyerekeknek a tanfolyam elvégzése?
 
Önbizalom építő hatású, elősegíti a koncentrációt, segíthet a tanulásban, fokozza a kreativitást. Nemcsak abban segít, hogy felszínre hozza és megélje a kreativitást, hanem eszközt nyújt, hogy megélje azt a hétköznapokban is. A rajzolás, az alkotás örömforrás, így oldja a stresszt, a feszültséget is.
 
A gyerekek megtanulnak agykontrollból, kineziológiából ismert technikákat az agyféltekék harmonizálására, amit a tanulásban is tudnak kamatoztatni.
 
Ez egy értékes időtöltés is, mely a gyermek személyes fejlődését is szolgálja, és értelmes időtöltést, hobbit jelenthet a kamaszoknak is az állandó mobiltelefon nyomkodás helyett.

Ha nem szeretnéd gyermeked ott hagyni a tanfolyam ideje alatt, akkor üljetek be Ti is! Egy újabb kupon megvásárlásával ugyanis a szülők is részt vehetnek a gyermek tanfolyammal párhuzamosan futó felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyamon!
Tanfolyamok szombat és vasárnapi napon kerülnek megrendezésre, 10:00-16:00 óra között.

Tanfolyamok választható időpontjai:

2018. május 12-13.
2018. május 19-20.
2018. május 26-27.
2018. június 2-3.
2018. június 9-10.
2018. június 16-17.
2018.június 23-24.
2018. június 30-július 1.

A tanfolyam végén Bozsó Zsuzsa fél órás szülői értekezlet keretében tájékoztatja a szülőket a tanfolyam tapasztalatairól és megbeszélhetitek vele a felmerülő kérdéseket, ill. tanácsokat adok a későbbiekre vonatkozóan.
 

Partnerünk adatai

Google map

Bozsó Zsuzsa
Telefon: 0630/354-3946
2000 Szentendre, Egres út 35/B

www.bozsozsuzsa.hu