Napközis úszótábor 3-10 éveseknek, Szentendrén, a V-8 usziban, délutánonként játszóházzal, búvárkodással, kirándulással, csupán 22.000 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elég 4400 Ft-ot kifizetni, a többit ráér a tábor kezdésekor!


Lepd meg gyermeked egy vagy akár több héten át a Vízipók Egyesület nyári úszótáborával, ahol megtanulhat úszni, tökéletesítheti eddigi úszástudását. A Vízipók Játszóházban és a többi, naponta változó színes programon - búvárkodás, táncház, kirándulás - kortársaival remekül szórakozhat!

Ez lesz az az esemény, amelyről majd az oviban, suliban rajzol, mesél, ha legnagyobb nyári élményeiről kérdezik!

27% kedvezmény
Eredeti ár: 30 000 Ft
Megtakarítás: 8 000 Ft
Kupon ár
22 000 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.06.04. – 2018.08.17.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

 - egy személy több kupont is vásárolhat
- a tábor hétfőtől péntekig 7:30-17:30 óráig várja 3-10 éves lakóit
- a kupon a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna),az uszoda- és játszóház belépőket, az oktatás és edzés díját is magában foglalja
- az úszás mellett változatos délutáni szabadidős programok: búvárkodás, táncház, kirándulás, strandolás, kézműves foglalkozások, angol játszósarok
- a táborban szakképzett edzők foglalkoznak a gyermekekkel
- a tábornak a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont ad otthont: Szentendre, Kálvária út 16/c.
- a kuponvásárlás után előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a kiválasztott hetet megelőző keddig a 20/4555-704-es számon 
-  az úszótáborok időpontjai: 2018. június 4-től egészen 2018. augusztus 17-ig, heti turnusokban
- kuponvásárláskor elég 4400 Ft kuponelőleget kifizetni, a többit ráértek a kiválasztott tábori hét előtt rendezni

Bővebb leírás

A Vízipók Egyesület napközis úszótáborai hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:30-ig várják a vizet és úszást kedvelő fiúkat és lányokat 3-10 éves korig a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidőközpontban !

A táborba úszni még nem tudó gyerekeket is várnak, hiszen az edzők  szintfelmérést követően mindenkit a tudásszintjének és életkorának megfelelő csoportba - kezdő, középhaladó és haladó - osztanak, külön foglalkozva velük.

A táborban a gyerekek az úszás előtt játékos tornával melegítenek be, majd úsznak, pancsolnak, ismerkednek a vízzel, vizi jártasságuktól függően! Az úszás után egy kis mesemondás közbeiktatásával következik az ebéd, melyet a V-8 éttermében költenek el a résztvevők. Ebéd után a kisebb gyermekek csendes pihenője következik, ezalatt a nagyobbak a Vizipók Játszóház szolgáltatásait élvezhetik!

A pihenés után újabb fantasztikus programok következnek, minden nap valami új!

Búvárkodás, táncház, kirándulás, és hetente egyszer - általában csütörtökönként -  látogatás a leányfalui strandra!

A délutáni szabadidős programok nem kötelezőek. Aki nem szeretne rajtuk részt venni, az természetesen tovább élvezheti a Vízipók Játszóház vendégszeretetét a V8 uszodában!

A tábor zárónapján, pénteken délután pedig vendégül látják a szülöket, akik megnézhetik, hogy mennyire mozog otthonosan gyermekük a vízben az itt eltöltött egy hét után!

A tábor programjai, napirendje: 

7.30-9.00      gyülekező, reggeli
9.00-9.30      bemelegítés az úszáshoz, játékos torna
10.00-11.00  úszásoktatás kezdő-, középhaladó-, haladó csoportokban
11.00             mesemondás, készülés az ebédhez
11.30             ebéd a V-8 étteremben
12.00-14.00  pihenés kicsiknek (alvás), nagyoknak játszóház
14.00-17.30  napi szabadidős program (búvárkodás, táncház, kirándulás), kézműves foglalkozások, játék, uzsonna

A tábor arra is alkalmas, hogy úszni még nem tudó gyerekek megbarátkoznak a vízzel és elsajátítsák az úszás alapjait, vízbiztonságot szerezzenek, melyhez a szakképzett edzők segítsége mellett speciális eszközök is rendelkezésre állnak.

Aki pedig már tud úszni, az tovább tökéletesítheti úszótechnikáját.

A tábor nem edzőtábor, célja leginkább az, hogy a gyerekek változatos aktív kikapcsolódás közben remekül érezzék magukat együtt!

A tábor díja tartalmazza a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), az uszoda- és játszóház belépőket, az oktatások, edzések díját is.

A tábor egész nyáron, 2018. június 4-től egészen 2018. augusztus 17-ig várja a vizet, úszást, jókedvet és mókát szerető kis lakóit, H-P-ig tartó heti turnusokban!

Partnerünk adatai

Google map

V-8 Uszoda
Telefon: 20/4555-704
Kálvária út 16/c.

www.vizipok.dplaza.hu