Anyák napi meglepetés! Családi, baba, gyermek vagy kismama fotózás választott szabadtéri helyszínen, 30 db retusált és 80-100 db nyers fotóval a Másképp Fotó csapatával!


Itt a jó idő, és mindenki vágyik a szabadba! A szabadtéren, kedvenc parkokban, játszótéren, kertben készült képeknek pedig egészen különleges hangulatuk van, és kifejezetten ajánljuk azoknak, akik befeszülnének egy műteremben való pózolástól, de a profi családi képekről azért nem szeretnének lemondani. A Másképpfotó lelkes és képzett fotósai nagy rutinnal rendelkezik újszülöttek, babák és kisgyerekek fotózásában, ami - aki már próbált valaha izgő-mozgó kisdedéről jó és éles fotót készíteni, tudja- nem egyszerű! Egyedülálló ajánlatunkban nem 5-10  db retusált képet készítenek Rólad, kisbabádról, gyermekedről vagy az egész családról, hanem 30 db-ot, és az összes, 80-100 db nyers képek is megkapjátok!

60% kedvezmény
Eredeti ár: 25 000 Ft
Megtakarítás: 15 010 Ft
Kupon ár
9 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.04.13. – 2018.08.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- a kupon családi, baba, kismama vagy portré fotózásra egyaránt igénybe vehető
- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon a kifizetés napjától 2018. augusztus 31-ig használható fel, akár hétvégén is, a szabad időpontok függvényében
- a fotózás helyszíne az általatok kiválasztott budapesti szabadtéri helyszín
- az elkészített fotók közül 30 db-ot retusálva, illetve 3-5 db-ot fekete-fehér változatban is megkapsz nagy felbontásban online felületre feltöltve, vagy kérésre DVD-n
-  az összes elkattintott (kb.80-100 db) képet is megkapjátok
- a családi fotózás 2 felnőttre és akár 3 gyermekre vonatkozik, nagyobb létszám esetén érdeklődjetek kuponvásárlás előtt
- a fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen

 

Bővebb leírás

A Másképpfotó fotósainak van egy titkuk: mindenkiben meglátják a szépet, a bájt, és mindenkiből kihozzák a maximumot!

Így születnek a meghitt, összebújós családi fotók, melyekről csak úgy sugárzik a szeretet és az összetartozás, de ők tudják profin lekapni a parkban bújócskázó kisgyerek pajkos kikukucskálását is a fa mögül. A várandós test pedig az ő lencséjük előtt egyenesen a természet csodája!

Pakold hát fel a családot, válasszatok ki a kedvenc parkotokat vagy más, számotokra kedves szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol szívesen megörökítenétek magatokat egy profi fotós lencséje előtt és segítsége mellett! 

A kupon különlegessége, hogy a hasonló ajánlatokban megszokott 5-10 db retusált kép helyett ők 30 db-ot javítanak fel kicsit digitálisan, hogy az eredmény tényleg szemet gyönyörködtető legyen, és az elkattintott kb. 80-100 db képet is átadják!

A kupon olyan csodálatos ajándék és emlék kismamáknak, újdonsült szülőknek, gyerekes családoknak, aminek nemcsak a megajándékozott örül, de az elkészült képekben aztán az egész rokonság gyönyörködhet!

Ha pedig a várandósság csodálatos időszakát éled, itt a tényleg soha vissza nem térő alkalom, hogy megörökíttesd azt a varázslatot, amit éppen átélsz, és kívülről-belülről sugárzik belőled! 

A fényképezés alatt ha nem akartok, nem szükséges pózolni, hiszen a spontán pillanatok lencse végre kapásából születnek a legjobb felvételek.

A fotózás 1-2 órát vesz igénybe, ez alatt a fotós számtalan képet kattint, melyekből a legjobb 30 db-ot (!!!!!) retusálja is,  sőt ezek egy részéből, mintegy 3-5 képből fekete -fehér változatot is készít, és a képeket nagy méretben, DVD-n kapjátok meg, hogyannyit hívjatok előle belőle, amennyit csak akartok!

Számoljunk csak egy kicsit!

A 9.990 Ft-os kuponért megkapott 30 retusált kép ára képenként alig több, mint 320 Ft!

Mondjatok még egy helyet, ahol ennyiért készítenek rólatok profi, címoldalra való képeket!

Nézzük még egyszer, mi mindent tartalmaz a kupon:

- a kupon családi, baba, gyermek és kismama fotózásra vehető igénybe, általatok választott budapesti, szabadtéri helyszínen
- 1-2 óra fotózást

- 30 darab retusált kép online felületre feltöltve, vagy kérésre DVD-n, nagy méretben,
- az összes elkattintott (kb.80-100 db) kép átadását,
- 3-5 db képet fekete-fehér változatban is!

A fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen.

Csííííííz!

Partnerünk adatai

Másképp Fotó
Telefon: 20/383-7085

www.maskeppfoto.hu