Varázslatos családi "szabadulójáték" Harry Potter nyomában! Harry Potter - a bölcsek köve nyomában családi "szabadulós" detektív játék 2-5 főre! Már 8-10 éves korú gyerek(ek)nek is játszható és élvezhető!


A Harry Potter - a Bölcsek Köve nyomában c. "szabadulós játék 75 perces játékidővel játszható a LogIQrooms-nál. A játékban találkozhattok a Harry Potterből ismert számos varázslatos tárggyal, használnotok kell a varázspálcát, utazhattok az időben és rejtélyes szimbúlumok nyomába eredhettek, felöltve a varázslóiskola színes sáljait. A játék már a 8-10 év körüli gyerekeknek, gyerekekkel is nagy élményt nyújt.   

26% kedvezmény
Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 3 100 Ft
Kupon ár
8 900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.01.11. – 2018.06.30.
Ajánlott életkor:
6-18 éves korig
Szülőknek
18 év felettieknek

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a megvásárolt kuponnal a LogIQrooms "Harry Potter - A bölcsek köve nyomában" c. logikai csapatjátékon vehettek részt, 2-5 fős csapattal
-. a kupon ajándékutalványra váltható, ehhez a www.logiqrooms.hu oldalon az "Ajándékba" menüpontban "vásárolj" egy Harry Potter ajándékutalványt, és a megjegyzés rovatba írd be 15 jegyű Kölyökkupon kódodat. (Az ajándékutalványt kifizetned már természetesen nem kell.) A megadott adatok alapján e-mailben küldik el az ajándékozott nevére szóló ajándékutalványt.
- ezt az egyébként bérelhető, hazavihető és otthon is játszható logikai csapatjátékot játszhatjátok most ezzel a kuponnal 75 percben a LogIQrooms bázisán, a bájitaltan tanár,  Piton professzor irodájában
- a játék Harry Potter világába repít és már a 8-10 év körüli gyerekeknek is nagy élményt nyújt
- a játékhoz Harry Potter történetének ismerete nem szükséges, de aki ismeri Harry történetét, annak talán még különlegesebb élményt nyújt a játék a benne lévő ismerős tárgyak miatt
- a játékidő 75 perc
- előzetes online időpontfoglalás szükséges a www.logiqrooms.hu honlap "Időpontfoglalás" oldalán, a kuponkód megadásával
- a kinyomtatott kupont feltétlenül hozzátok magatokkal!
- a kupon 2018. június 30-ig váltható be, a szabad helyek függvényében
- a kupon a játék bérlésére és otthoni játékra nem vonatkozik
- a játék helyszíne: VII., Almássy u. 3.

 

Bővebb leírás

A LogIQrooms eddig is híres volt gyermek- és családbarát játékairól és szemléletéről, és ezúttal is kitettek magukért!
 
Olyan Harry Potter-es családi "szabadulós" detektívjátékot fejlesztettek ki, mely helyben játszva, illetve bérelhető, hazavihető és otthon játszható konstrukcióban is nagy élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak. Ezt a kupon a helyben játszható változatra használhatod fel.
 
 
Ebben a logikai csapatjátékban 8-10 év feletti gyerekek és felnőttek izgalmas feladatokat oldanak meg a bölcsek köve megtalálása érdekében. Ezt csapatmunkával, logikus gondolkodással, az összefüggések átlátásával és jó megfigyelőkészséggel érhetik el.

A játékban találkozhattok a Harry Potterből ismert számos varázslatos tárggyal, használnotok kell a varázspálcát, utazhattok az időben, és rejtélyes szimbólumok nyomába eredhettek, felöltve a varázslóiskola színes sáljait.


A játékhoz Harry Potter történetének ismerete nem szükséges, de aki ismeri Harry történetét, annak talán még különlegesebb élményt nyújt a játék a benne szereplő ismerős tárgyak miatt.

A játék kellékeit két bőrönd tartalmazza, melyeket egy szobában - Piton professzor irodájában - helyeztünk el és már kezdődhet is a kaland, melyre 75 perc áll a rendelkezésetekre!
 A játék végén a sikeres küldetés mellett apró ajándéknak is örülhetnek a játékosok.

A játékot 2-5 fős csapatoknak ajánljuk.

Ha a kupon ajándékba szánod, a kupon helyett tegyél névreszóló, elegáns ajándékutalványt a fa alá!


Rejtély, izgalom, kódok és némi varázslat. Ez a LogIQrooms Harry Potter játéka!

 

 

 

 

 

 

Partnerünk adatai

Google map

LogIQrooms
Telefon: 70/702-7511
1074 Budapest, Almássy u. 3.

www.logiqrooms.hu