Üzenj, írj, rajzolj, törölj, majd kezdd újra!
Creall táblafesték, mellyel krétával írható, vizes szivaccsal törölhető felületet hozhatsz létre a falon vagy más felületen, mindössze 1990 Ft-ért!


Szeretnéd, ha nem kellene mindent fejben tartanod, a lakásban ide-oda ragasztott kis cetliket viszont nem találod túl elegáns megoldásnak? Vagy épp jó lenne egy felület, ahová a gyerek rajzolhat, firkálhat kedvére, büntetlenül? A táblafesték minderre megoldás! Használd falra, fatáblára, és készítsd el saját, krétával írható és vizes szivaccsal törölhető üzenőtábládat, vagy egy nagyobb rajzfelületet a gyerekszobába!

25% kedvezmény
Eredeti ár: 3 990 Ft
Megtakarítás: 1 000 Ft
Kupon ár
2 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.11.25. – 2017.12.21.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 db Creall táblafesték 250 ml-es termék vásárlására jogosít
- a táblafesték fekete és zöld színekben elérhető, a készlet erejéig
- egy flakon táblafesték három rétegben felvíve 1-1,5 nm felületre elegendő
- használhatod falra és fára, mely fémre, kartonra, egyéb felületre is
- a kupon 2017. december 21-ig váltható be
- a festék átvehető személyes átvétellel a 1078 Budapest, Nefelejcs utca 44. 13-as kapucsengő címen keddi és csütörtöki munkanapokon 9 és 12 óra között.
- ha kiszállítást is fizettél, érvényes kuponod birtokában küldj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod neved, címed, tel.számod, kuponkódod, a kiválasztott színt, és küldik is a festéket!
- a kupon a postai szállítási költséget a 1490 Ft-ot nem tartalmazza. Ha kiszállítást kérsz, a szállítási költséget is UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utald, amire a kupon árát is utalod Több termék vásárlása esetén a postaköltség változatlan.

 

Bővebb leírás

Ugye Nektek is ismerős az a szituáció, hogy az óvoda, iskola kapujában szembesültök vele, hogy ma ünneplőben, vagy elegánsan kellett volna bevinni a gyermeket, mert épp színházba mennek a csoporttal? Vagy nem tudtok mindent megbeszélni életetek párjával, ezért olykor csak konyhaasztalon hagyott üzenetek formájában kommunikáltok.

Össze sem tudjuk számolni, hogy  egy családban naponta hány „Kaja a hűtőben!”  vagy  „Tornacuccot vinni!” típusú üzenet merül fel, hogy a bevásárló listáról már ne is beszéljünk!
 
A Creall táblafestékével falra, fára készíthetünk olyan felületet, mely aztán krétával írható és vizes szivaccsal is törölhető.
 
Hatalmas ötlet, és a gyerekek is imádják, ha a gyerekszoba falának egy részét, vagy akár a ruhásszekrény oldalát vesszük kezelésbe táblafestékkel, így egy nagy felületet kapunk, ahol kedvükre rajzolhatnak, firkálhatnak.
 
Gondoljunk csak bele, mennyire szeretik a gyerekek a játszótéren az aszfaltrajzolást! Hasznos, ha ezt a gyerekek otthon a falon is végezhetik, már csak azért is, mert a rajzokat más perspektívából is láthatják, és ha nem tetszik, letörölhetik, és újra is kezdhetik!
 
Arról nem is beszélve, hogy ha van a lakásban egy legálisan firkálható falfelület, akkor a falak többi része már nem is olyan vonzó!:)
 
A Creall táblafestéke fekete színű felületet hoz létre, mely krétával írható és nedves ruhával, szivaccsal törölhető. Használata rendkívül egyszerű: vidd fel a kiválasztott felületre 3 rétegben, és száradás után már használhatjátok is!
 
Használható falra, fémre, fára, kartonra és egyéb felületekre is
 
Egy flakon táblafesték  három rétegben festve 1-1,5 nm-nyi területre elegendő, így a gyerek rajzfalán túl talán még Neked is jut egy kis konyhai üzenőtáblára!
 
Creall mágnesfestékkel kombinálva mágneses, krétával is írható és vizes szivaccsal letörölhető felületet hozhatsz létre!
 

A termék átvehető személyesen Budapest VII. kerületében, a 1078 Budapest, Nefelejcs u. 44. (kapucsengő:13.)címen keddi és csütörtöki munkanapokon 9 és 12 óra között, vagy postai kézbesítéssel MPL postacsomagként.
 
Kuponbeváltás menete:
 
1. Vedd meg és fizesd ki a Kölyökkupont!
 
2. Kinyomtatott Kölyökkuponoddal a festéket átveheted személyesen a 1078 Budapest, Nefelejcs utca 44. 13-as kapucsengő címen keddi és csütörtöki munkanapokon 9 és 12 óra között. 
 
3. A postai szállítás díját a kupon nem tartalmazza, mely ajánlott postai küldeményként feladva 1490 Ft, mely ugyanarra a bankszámlaszámra utalandó, amire a kupon ára: 11711041-29919574 (Vivalle Group Hungary Bt.)
 
FONTOS!
 
Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. 
 

Partnerünk adatai

Vivalle Group Hungary Bt.
Telefon: 06-1/785-6599 (H, Sze 9-12-ig)
1078 Budapest, Nefelejcs utca 44.
13-as kapucsengő