Ceruza, zsírkréta és vízfesték egyben! 12 db-os csúcsminőségű, megaméretű Creall Silky, az alkotás öröméért! Tökéletes ajándék gyereknapra is!


Színes ceruza, zsírkréta, vízfesték. E háromféle rajzeszköz szinte minden gyerek rajzolóasztalán megtalálható. Képzelj el egy olyan rajzeszközt, amely ceruza, zsírkréta és vízfesték is egyben! Ez a Creall Silky! Kipróbáltuk! CSÚCSMINŐSÉG! És méretében sem átlagos! Tökéletes és értelmes ajándék gyermeknapra is!

30% kedvezmény
Eredeti ár: 3 990 Ft
Megtakarítás: 1 200 Ft
Kupon ár
2 790 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.11.28. – 2018.05.10.
Ajánlott életkor:
1-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 db 12 db-os Creall Silky 3in1 különleges rajzkréra vásárlására jogosít 
- a 12 db-os Creall Silky rajzkréta használható ceruzaként, pasztellkrétaként és akvarell hatású képek készítéséhez
- a rajzkréta ruhából kimosható, bútoron nem hagy nyomot, oldószert, toxikus anyagot nem tartalmaz
- nem erősen rányomni, anélkül is csodálatos színeket hagy a papíron
- a kupon 2018. május 10-ig váltható be
készlet csütörtöki munkanapokon 9:00 és 12:00 között személyesen is átvehető a Budapest VII., Nefelejcs utca 44. (13-as kapucsengő) szám alatt
- postai szállítás esetén a postaköltséget, 780 Ft-ot utald  a 11711041-29919574-es bankszámlaszámra, amire a kupon árát is utalod.  (2 vagy több kupon esetében a postaköltség 1490 Ft.) Utalás után írj e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, ahol megadod nevedet, szállítási címedet, telefonszámodat.

 

Bővebb leírás

Biztosan Ti is futottatok már bele olcsó rajzeszközökbe, amikről otthon derült ki, hogy gyakorlatilag nem fognak a papírra, és szinte teljesen használhatatlanok. Ilyenkor az ember már bánja, hogy a legolcsóbbat választotta, és a gyermek is biztosan csalódott...

A Creall Silky nem olcsó, de össze sem hasonlítható más ceruzákkal és zsírkrétákkal!
Amikor kipróbáltuk, a Varázsceruza című rajzfilm ugrott be róla, mert épp csak életre nem kelnek a vele rajzoltak!
 
 
A 12 db-os, nagyméretű Creall Silky rajzkréta használható ceruzaként, pasztellkrétaként és akvarell hatású képek készítéséhez. Rajzolhatsz vele papírra és vászonra is. (Bőrre nem alkalmas. )
 
 
A speciális lágy kréták valósággal siklanak a papíron! Nem is szükséges rányomni őket, így az apró kis kezek is élénk színeket varázsolhatnak a papírra.
 
Próbáltatok már színkeverést zsírkrétával
A hagyományos zsírkrétákkal ez nem is lehetséges! A Creall Silkyvel viszont két vagy több színt egymásra hordva a kevert szín jelenik meg!
 
Ha pedig rajzodat kis vízzel ecsettel "elkened", akvarell hatású képet is készíthetsz.
 
A Creall Silky méreteiben sem hasonlít a hagyományos zsírkrétákhoz: nagyobb és jóval vastagabb is azoknál! A kréta 10 cm magas és mintegy kétszer vastagabb is a megszokottnál, így igazán kiadósnak bizonyul majd!
 
A Creall Silky megbízható, bevizsgált holland termék, semmiféle toxikus anyagot, oldószert nem tartalmaz, így a legkisebbek is biztonsággal használhatják. A Creall Silky ruhából kimosható, és a bútorokon sem hagy foltotIdeális választás tehát gyereknek és szülőnek egyaránt!
A termékek átvehetők személyesen Budapest VII. kerületében, vagy postai kézbesítéssel.
 
FONTOS!
Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül 780 Ft postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. 2 vagy több kupon vásárlása esetén a postaköltség 1490 Ft.
 
Kuponbeváltás menete:
 
1. Vedd meg és fizesd ki a Kölyökkupont!
 
2. Kinyomtatott Kölyökkuponoddal a készletet átveheted személyesen a Budapest VII., Nefelejcs utca 44. (13-as kapucsengő) szám alatt, csütörtöki munkanapokon 9:00 és 12:00 óra között 
 
3. A postai szállítás díját a kupon nem tartalmazza, mely ajánlott postai küldeményként feladva 780 Ft, mely ugyanarra a bankszámlaszámra utalandó, amire a kupon ára: 11711041-29919574 (Vivalle Group Hungary Bt.). Több kupon vásárlása esetén a postaköltség 1490 Ft.

 

Partnerünk adatai

Vivalle Group Hungary Bt.
Telefon: 06-1/785-6599 (Csüt. 9-12-ig)
1078 Budapest, Nefelejcs u.44. (kapucsengő:13.)