Családi élmény és aktív pihenés az Írottkő Naturparkban 3 nap/2 éjszakára 2 felnőtt és két 10 év alatti gyermek részére reggelivel a Kőszeghegyalja Vendégház családi szobáiban, csupán 22.500 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elég 4500 előleget kifizetni!
Kedvezményes belépőjegy vásárlási lehetőséggel a Sonnentherme családi viziparadicsomba!


Az Írottkő Naturpark és vidéke páratlan gazdagságú adottságával oly sokszínű programlehetőséget kínál, mint az ország talán egyetlen más régiója sem! Van itt minden, vizi csúszdapark, várak, kastélyok, arborétum, 40 km hosszú görkorcsolya pálya, mindez 100%-ban gyermek- és családbarát kialakítással! A közeli települések is igen igen beszédesek: a közelben található Sopron, Bükfürdő, Sárvár és a "határmenti" osztrák települések is számos fergeteges családi programlehetőséget kínálnak.


 


 

38% kedvezmény
Eredeti ár: 36 000 Ft
Megtakarítás: 13 500 Ft
Kupon ár
22 500 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.01.25. – 2018.04.30.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 2 felnőtt és két 10 év alatti gyermek részére 3 nap/2 éjszakára biztosít szállást reggelivel az Írottkő Natúrpark területén lévő Kőszeghegyalja Vendégház családi szobáiban
- a kuponnal kedvezményes belépőjegyet is válthattok az oszták oldalon lévő Sonnentherme vizibirodalomba. Igényeteket jelezzétek a szálláson!
- hétvégi felár 4000 Ft /kupon
- ha 10 évesnél idősebb gyermekkel érkeztek, a kuponon felül 6500 Ft felár fizetendő a helyszínen
- a vendégház a 9733 Horvátzsidány, Petőfi u. 10. címen várja a kikapcsolódni vágyó családokat
- a kupon az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, mely a 18 év feletti vendégek után fizetendő a helyszínen
- a kupon szabad helyek függényében használható fel, 2018. 04.30.
- kuponvásárláskor elegendő 4500  Ft kuponelőleget kifizetni, a fennmaradó 18000 Ft érkezéskor a szálláson fizetendő
- szobafoglalás a 30/939-1152-es telefonszámon vagy a vasianda@gmail.com címen lehetséges

Bővebb leírás

A wellness szigettel  - szauna, pezsgőfürdő, masszázs rendelkező család -és bababarát Kőszeghegyalja Vendégház lesz a bázisotok, hogy felfedezzétek ezt a fantasztikus vidéket. A skandináv típusú vendégház Kőszeg és az osztrák határ mellett nyugodt hangulatot árasztó, csendes környezetben – ahonnan az Alpok hegyvonulatait is látni – vár Benneteket! 
 
 
A családias vendégházban kifejezetten babás, kisgyerekekes családok fogadására rendezkedtek be. Kisággyal, fürdetővel, etetőszékkel, pótmamaszolgálattal, játszótérrel kedveskednek a legkisebbeknek. A kupon a reggeliteket is magában foglalja, és rendelésre vacsorát is biztosítanak Számotokra.
 
Már önmagában az Alpokalja klímája miatt érdemes ellátogatni ide, hiszen a gyógyító szubalpesi klíma a légzőszervi panaszokra jóideig tünetmentességet ígér.
 
Annyi minden van az Írottkő Naturpark és környéke területén, hogy azt sem tudjuk, mivel is kezdjük.
 
Európa leghosszabb fedett vizicsúszdájával büszkélkedhet  a "határnélküli" osztrák oldali Sonnentherme, amelynél a babák, gyerekek és családok fogadására jobban felkészült fürdővel még nem találkoztunk! A Sonnentherme a legkisebbeket  - már a pár hónaposakat is!-bébiparadicsommal várja, a nagyobbakat vadvizi medencével és óriáscsúszdával, a szülők pedig a relax sziget nyugalmát is élvezhetik számos más vizi élményelem mellett!

Megpróbáljuk rövidre fogni a fürdő bemutatását, de nem ígérjük, hgy sikerül, mert itt a babáktól, a gyerekeken át a felnőttekig mindenki megtalálja a maga szórakozását, pihenését.
Kezdjük egyből a legkisebbeknek fentartott részleggel, ahol 29°C-os a levegő és 36°C-os melegvízű babamedencék gondoskodnak az  apróságok felhőtlen jókedvéről és a szülők pihenéséről. Fokozatosan mélyülő baba medencék, sekély vízű gyerek játszó medence, ahol babád egyedül játszhat.
De van itt alvó szoba, ingyenes babakocsi kölcsönzés, járókák és hinták. Baba-lagunamedence, babakonyha, pezsgőfürdő, szoptató jurták, árnyékos pihenőhelyek és még sok minden más. Na ezért ez nem semmi!


A nagyobbaknak ott vannak az óriáscsúszdák, melyek, a 23 méter magas csak lifttel megközelíthető csúszdatoronyből indulnak. Innen indulnak Ausztria leghosszabb fedett csúszdái.

XXL Monster Ride, 270 méter hosszával és 2 vagy akár 3 fős gumikkal csúszható (8 év alattiak csak felnőtt kísérővel) vagy a Speedy (11 éves kortól) - pokoli gyorsaság 141 méteren. Twister (6 év alattiak csak felnőtt kísérővel) nem a leggyorsabb, de 202 méter hosszával így is Európa leghosszab beltéri csúszdái közé tartozik.

Akiknek ez még mindig nem elég, az további 4 óriáscsúszdát próbálhat ki. Air Racer, mely 111 méter hosszú és egyszemélyes úszógumival csúszható (8 éves kor alatt felnőtt kísérővel). A további két új csúszda a  Quaxi és Flipper, illetve a kék Flitzer csúszda is hozzájárulnak az összesen 800 méternyi csúszdaélményhez a Sonnenthermeben.
 
De ne feledkezzünk  meg anyuról és apuról sem! A relax és az élménymedence nyújtja a teljes felfrissülést a szülők számára.  Az élményelemek nélküli medencében csak a víz alatti masszázságy nyújt kikapcsolódást. A szaunavilág része a gőzfürdő, az aromagőzfürdő, a bioszauna, a gyógyfüves, a beltéri finn szauna és két finn kültéri szauna. Ezen kívül egy infraszauna várja a gyógyulni vágyókat. A szaunaterületen található még a pezsgőfürdő, a hidegvízű merülőmedence, a Kneipp-medencék és a hatalmas napozóterasz. A szaunázás után a szaunakertben, a pihenőtéren, valamint a kandalló mellett lazíthattok.
Ennyi talán elég is ahhoz, hogy mindenki kedvet kapjon egy kis kiruccanáshoz, hisz ki az, aki nem szeretne egy igazi füdőparadicsomba eltölteni egy egész napot.
 
Azok, akik még sem szeretnének kiruccani a ausztriába, azoknak ajánljuk a híres bükfürdői vagy sárvári fürdőkomplexumok is, melyek élmény-, gyógy- sport-, fedett és nyitott medencéi felüdülést kínálnak!
 
Az Írottkő Naturpark kilátóival (Írottkő 884 m, Hétforrás, Ó-ház kilátó), Kőszeg, Szombathely és Sopron pedig történelmi és kulturális látnivalóival nyűgözi le az ide látogató családokat! 
Az Írottkő a maga 884 m-éteres magasságával Magyarország második legmagasabb pontja, kilátójáról jó időben a Balatonig ellátni.
 

Ne gondolkozzatok tovább, vásároljátok meg a kupont, foglaljátok le a szállást és keressétek fel a Sonnentherme fürdőparadicsomot!

 

Partnerünk adatai

Google map

Kőszeghegyalja Vendégház
Telefon: 30/939-1152
9733 Horvátzsidány, Petőfi u. 10.

www.koszeghegyaljavendeghaz.hu