Gondolj a Mikulásra!
Andor Károly A Télapók királya c. mesekönyve a Télapó világába repíti a mesehallgatókat és a kis olvasókat, most csupán 990 Ft-ért!
Limitált kuponszám, csak a leggyorsabbaknak!


Ajándékozz értéket gyermekednek karácsonyra! A Télapók királya című mesekönyvben kedves és fordulatokban gazdag Mikulásos mesés olvashattok együtt, összebújva és mesevilágba repülve.

Vedd meg most a kupont, mert csak néhány darab van belőle!!!!

67% kedvezmény
Eredeti ár: 2 990 Ft
Megtakarítás: 2 000 Ft
Kupon ár
990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.12.18. – 2017.12.21.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon Andor Károly: A Télapók királya c. mesekönyv vásárlására vonatkozik
- a 64 oldalas mesekönyv keményborítós, igényes kivitel, színes illusztrációkkal
- a kupon 2017. december 20-ig váltható be 
- a termék  kedden és csütörtökön 9:00 és 12:00 óra között személyesen is átvehető a 1078 Budapest, Nefelejcs u. 44. (kapucsengő:13.) címen
- postai kézbesítés esetén a postaköltség 650 Ft, melyet UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utalj, amire a kupon árát is utalod
-ha a könyvet postai kézbesítéssel kéred, felhasználható Kölyökkuponod birtokában írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod a neved, 15 jegyű Kölyökkupon kódod és postacímet is

Bővebb leírás

Mit szólnál valamihez, ami együtt repít Titeket a mesevilágba, pontosabban a Télapó világába, és közösen élhettek át sok-sok kalandot!

Egy színesen illusztrált, keménytáblás mesekönyvet ajánlunk most Nektek egy ízig-vérig Mikulásos történettel!

De nézzük csak, miről is szól ez a 64 oldalas történet!Fremí és Remí, a két huncut krampuszgyerek minden évben galibák sorát okozza csínytevéseivel. Az úgy kezdődött, hogy kiszórták a Télapó zsákjából a havat, márpedig hó nélkül nem siklik a szán, és a Mikulás nem tud útnak indulni a gyerekek ajándékaival.

A két krampusz tudta, hogy emiatt nagy bajba kerül, ezért a Tél segítségét kérték, aki szakállából 3 szálat adott a kis bajkeverőknek, amelyeket megrázva havazni fog.

De ezzel még semmi sem oldódott meg, hiszen a két kis kópé az ajándékok csomagolása közepette véletlenül becsomagolta a Tél 3 szál szakállát is az egyik csomagba, de vajon melyikbe? Arra már nincs idő, hogy minden Mikulás csomagba belenézzenek, de végül azért ez is megoldódik, még ha Jégmadár segítsége kell is hozzá.

Nincs más hátra, a Télapó útnak indulhat, miközben egy testvérpár  - akiknek kedves levele meghatotta a Télapót - minden vágya, hogy idén találkozhasson a Mikulással. Vajon sikerül nekik?

Minden fordulatot nem lövünk le, de talán ebből a rövid ízelítőből is látszik, hogy kedves és fordulatos kis történet bontakozik ki a mesekönyvből.

A szöveget nagyobb  betűvel szedték, hogy a még olvasni tanuló gyerkőcök is megpróbálkozhassanak az egyedüli olvasással.

Ne hagyd az utolsó pillanatra a Mikulás ajándékok beszerzését, pláne, hogy most töredékáron juthatsz hozzá ehhez az igényes kiadványhoz!

Vedd meg most a kupont, mert csak néhány darab van belőle!!!!

A mesekönyv átvehető személyesen Budapest VII. kerületében, vagy postai kézbesítéssel.

Partnerünk adatai

Google map

Vivalle Group Hungary Bt.
Telefon: 06-1/785-6599 (K, Cs 9-12-ig)
1078 Budapest, Nefelejcs u.44. (kapucsengő:13.)