A vonzás hatalma!
Creall mágnesfesték, mellyel mágneses felületet hozhatsz létre falon vagy más felületen, mindössze 2490 Ft-ért!


A hűtőszekrény ajtaja sok háztartásban az üzenetek, családi fotók és gyermekalkotások helye. De ez a felület véges! Milyen jó is lenne, ha lenne még a lakásban itt-ott egy-egy olyan felület, ahová felmágnesezhetjük a gyerkőc rajzait vagy épp az elintézendő papírokat. A Creall mágnesfestékével oda varázsolhatsz észrevétlenül mágneses felületet a lakában, ahová csak akarsz!

38% kedvezmény
Eredeti ár: 3 990 Ft
Megtakarítás: 1 500 Ft
Kupon ár
2 490 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2016.10.25. – 2016.12.21.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 db Creall mágnesfesték 250 ml-es termék vásárlására jogosít a boltokboltja.boltaneten.hu webáruházban
- egy flakon mágnesfesték három rétegben felvíve 1-1,5 nm felületre elegendő
- a mágnesfestékkel festett felületre további festékrétegek is felvihetők, a mágnesezettség akkor is megmarad!
- használhatod falra és fára is
- a kupon 2016. december 21-ig váltható be
a festék átvehető személyes átvétellel a 1078 Budapest, Nefelejcs utca 44. 13-as kapucsengő címen hétfő és szerdai munkanapokon 9 és 12 óra között. 
- ha kiszállítást is fizettél, érvényes kuponod birtokában küldj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod neved, címed, tel.számod, kuponkódod
- a kupon a postai szállítási költséget a 1290 Ft-ot nem tartalmazza. Ha kiszállítást kérsz, a szállítási költséget is UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utald, amire a kupon árát is utalod. Több termék vásárlása esetén a postaköltség 1200 Ft.

Bővebb leírás

A Creall mágnesfestéke hatalmas találmány!

Akril alapú-, általános felületen jól megtapadó festéket falra, fára vagy más felületre kenve mágneses felületet kapunk, amire aztán rákenhetsz bármilyen színű festéket, a mágnesezettség megmarad!

Képzeld csak el, hogy mekkora poén, amikor a falon látszólag minden ok nélkül csüngnek a gyerkőc rajzai vagy épp az elintézendő papírok és kis mágnessel a falhoz „varázsolva”!
 
A mágnesfestéket további kreatív ötletekkel kombinálva egészen különleges felületeket hozhatsz létre.
Készíthetsz mágneses amőba táblát, családi szervezőt, és bármit, amit csak megálmodsz!
 
A mágnesfesték használata rendkívül egyszerű: vidd fel a kiválasztott felületre 3 rétegben, és száradás után már használhatjátok is!
 
Egy flakon mágnesfesték  három rétegben festve 1-1,5 nm-nyi területre elegendő!
 
 
Kuponbeváltás menete:
 
1. Vedd meg és fizesd ki a Kölyökkupont!
 
2. Kinyomtatott Kölyökkuponoddal a festéket átveheted személyesen a 1078 Budapest, Nefelejcs utca 44. 13-as kapucsengő címen, hétfő és szerdai munkanapokon 9 és 12 óra között. 
 
3. A postai szállítás díját a kupon nem tartalmazza, mely ajánlott postai küldeményként feladva 1290 Ft, mely ugyanarra a bankszámlaszámra utalandó, amire a kupon ára: 11711041-29919574 (Vivalle Group Hungary Bt.)
 
 
FONTOS!
 
Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. 
 
HA OLYAN MÁGNESES FELÜLETET SZERETNÉL LÉTREHOZNI, MELY KRÉTÁVLA IS ÍRHATÓ, VÁLASZD A MÁGNESFESTÉK MELLÉ A CREALL TÁBLAFESTÉKET IS, IDE KATTINTVA!
 
 

Partnerünk adatai

Vivalle Group Hungary Bt.
Telefon: 06-1/785-6599 (H, Sze 9-12-ig)
1078 Budapest, Nefelejcs utca 44.
13-as kapucsengő