Nyári napközis természeti és művészeti tábor 6-10 éveseknek 2016. augusztus 8-12-ig,
most csak 24.990 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elegendő 5000 Ft-ot kifizetni, a többit pedig ráér a helyszínen!


Ha Neked is fejtörést okoz, hogy a vakáció alatt hogyan biztosíts érdekes elfoglaltságot a csemetédnek, akkor ezt a természet és művészeti tábort éppen Nektek találták ki! A minden ismeretre éhes gyerkőcök az összegyűjtött kincseikből, kavicsokból, gallyakból, termésekből bábukat, játékokat, nyomatokat, élőhelyeket készítenek. Itt új szemszögből ismerhetik meg a természetet. Sport, kaland és játék egyszerre.

16% kedvezmény
Eredeti ár: 29 800 Ft
Megtakarítás: 4 810 Ft
Kupon ár
24 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2016.07.22. – 2016.08.05.
Ajánlott életkor:
6-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 fő számára 1 hetes (hétfőtől péntekig) részvételt biztosít az "Előttünk az élet" természet és művészeti napközis táborban, 2016. augusztus 8-12 között
- a kupon napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna) is magában foglal
- a tábor 8-16 óráig fogadja táborlakóit.
- a tábor díja nem tartalmazza a kirándulások utazási költségét (buszjegy)
- a táborba 6-10 éves fiúk és lányok jelentkezését várják
- a tábornak a Rózsavölgyi Közösségi Ház  ad otthont (1221 Budapest Ady Endre út 25.)
- jelentkezni a kuponnal és a részvételi lap kitöltésével lehetséges. A jelentkezési lapot IDE kattintva tudjátok elérni vagy keressétek a www.fejlesztemagyerekem.hu oldal, táborok 2016 menüpont alatt, az Előttem az élet táborra kattintva.

Bővebb leírás

A gyerekek úgy tanulnak, ha kérdeznek! Jó esetben tudunk is válaszolni a kérdéseikre, ám időnként biztosan nálatok is előfordul a "Menj, ezt kérdezd meg apádtól!" válasz!:)

Előttünk az élet, és persze körülöttünk is, mindenhol! Élet van a talpunk alatt: a föld felszínén és a föld mélyében, vagy éppen a fejünk fölött, a fák ágas-bogas rejtekében, de felette is, a levegőben, szelek szárnyán utazva. Csak figyelmesebben kell körülnézni, s mindjárt látjuk, milyen gazdag élővilág vesz bennünket körül, s Természet Anya mennyi csodálatos kinccsel ajándékoz meg minket a nyár folyamán!

A táborban a gyerekek elkészítik a magunk messzelátóját, vándorbotjukat és kincsesdobozukat, és nekivágnak a nagy kalandnak, hogy minderről a saját szemükkel is meggyőződjenek!

Lesz ott barangolás a közeli erdőn és réteken, rengeteget játék és mozgás. A kertben és a szabadban meghalltják a természet hangjait, megfigyelik a színeit, formáit, anyagait. Kincseket gyűjtenek, sőt, a fák susogásából meséket, történeteket hallanak.

Az összegyűjtött kincsekből hazavihető ügyességi játékokat, díszeket, nyomatokat, bábukat és hordható ékszereket készítenek. Megismerkednek és kipróbálhatják a papírmerítés és a növényszövés izgalmas technikáit is.
 
 
 

Egy kis Ízelítő a tábor programjai közül:

- Hátizsákos kirándulások a közeli Kamaraerdőbe
- Játszunk majd: tájfelfedező, kincskereső, csapatépítő és a természet szeretetére ösztönző, érzékenyítő játékokat a szabadban, erdőben
- Elkészítjük a magunk túrafelszerelését: festett-faragott vándorbotunkat, nyakba akasztható messzelátónkat, kincsgyűjtő dobozunkat.
- Erdő-mező világát megelevenítő meséket hallgatunk és mondunk egymásnak.
- Az erdő színes formavilágát helyenként óvatos mozdulatokkal át is rendezzük, s a „land-art” (táj-művészet) ötletei segítségével meglepő és gyönyörű műalkotásokat hagyunk magunk után
A tábor-zárásként a kertben, szabadtéri galéria keretében a gyerekek be is mutatják alkotásaikat a nagyközönségnek.

A tábor helyszíne a Rózsavölgyi Közösségi Ház (1221, Ady Endre út 25.)

A kupon tartalmazza a tematikus foglalkozásokon való részvételt (napi 2x2 órát), napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna) , tábori élményeket, kiállítást tartalmazó CD-t. Szabadidőben fejlesztőjátékok, sportolási lehetőség a szabadban.
A kupon nem tartalmazza a kirándulások utazási költségét (buszjegy).

 
A napközis tábor 8-16 óráig fogadja táborlakóit.

A táborba 6-10 éves fiúkat és lányokat várnak.

Jelentkezni a kuponnal és a részvételi lap kitöltésével lehetséges. A jelentkezési lapot IDE kattintva tudjátok elérni.
 

Partnerünk adatai

Google map

Fejlesztem a gyerekem
Telefon: 0630/4030075
Rózsavölgyi Közösségi Ház
1221 Budapest Ady Endre út 25.)

www.fejlesztemagyerekem.hu