Az vagy, amit megeszel! EASE Therapy kézműves, házi sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt készítő Főzőklub!


Gondoltál már arra, hogy otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját és családod reggelidet? Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered és "E"-ket, tartósítószereket, térfogatnövelőket és egyéb adalékokat nélkülöző finomságok illata.

50% kedvezmény
Eredeti ár: 15 000 Ft
Megtakarítás: 7 510 Ft
Kupon ár
7 490 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2016.03.31. – 2016.05.30.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy fő részére biztosít részvételt az EASE Therapy Kézművesklubján, ahol házi sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt elkészítését tanulhatjátok meg
- a kupon 2016.05.30-ig váltható be
- az EASE Therapy Kézművesételek klubja a 1015 Budapest, Batthyány utca 15. címen várja szorgos kuktáit
- a Kézműves klubok előzetes időpont egyeztetés alapján hétfőtől szombatig, délelőtt 11 és 18 órai kezdettel kerülnek megrendezésre, a szabad helyek függvényében
- előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 70/299-6299-es telefonszámon

Bővebb leírás

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én második egészségtudatos hullámom az első gyermekem megszületése után tört fel. (Az első a várandósság alatt.) Még javában szopizott a kicsi, amikor én már azon törtem a fejem, hogy később hogyan küszöbölhetném ki mindinkább életéből a tartósítószerektől, állományjavítóktól, színezékektől és ízfokozóktól hemzsegő bolti szemetet.
 
Ha akkor már lett volna ilyen Ease Therapy kézműves ételkészító klub, akkor könnyen meg is lett volna a válasz! Hiszen a házi kenyér, sajt, joghurtok és vaj elkészítése cseppet sem ördöngősség, és biztos lehetsz benne, hogy saját kezeddel készült, jó minőségű ételeket teszel gyermeked és családod asztalára!
 
 
Sokan felismerték ezt, így az otthoni kenyérsütés kezd újra divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgiaidézés, hanem mert – kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat -  te állíthatod össze az alapanyagokat és összetevőket  a saját ízlésedhez mérve.

Dagasztás és kovászkészítés ide, vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes folyamat.  Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár – a bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további folyamatok oroszlánrészét.
Hogyan fogjunk hozzá?

A tudnivalók első pontja ugyanannyira fontos, mint a jó kenyered alapja – ez pedig a liszt. Manapság rengeteg liszt közül válogathatunk különböző jelölésekkel, de semmiképp sem hagyományost válasszunk alapul. Sok hipermarketben található már kifejezett kenyérlisztre nevezett termék, de az egészséges táplálkozás hívei válogathatnak a rozsliszt, durumliszt, grahamliszt között is.

Az egyszerű kenyérhez nem is kell több, mint liszt, só, víz és élesztő,  ajánlható egy csipet. Esetleg a kovász, amit saját magad is el tudsz készíteni egy kis odafigyeléssel.  Bár a legtöbb biobolt polcain megtalálható az előre elkészített kovászpor, saját kovászt is készíthetünk, akár élesztőmentesen.  A kenyér könnyebb állagú, jellegzetes ízű és illatú lesz, sőt, sokkal tovább megőrzi frissességét.


Hogy legyen mit kenyérre kenni…

Ha már kicsit belejöttél, engedd szabadon a fantáziádat és kísérletezz az összetevőkkel, ízesítsd tésztádat fűszerekkel, magvakkal, és, hogy még finomabb legyen a végeredmény, készíts hozzá házi vajat is.  Ehhez csupán jó minőségű házi tejszínre, egy kis türelemre, és habverőre van szükséged.

Gyere el kiscsoportos főzőklubunkba és nyerj betekintést az egészséges alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek fortélyaiba. Segítünk abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni.

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen mindazoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.

Ott a helyed a kiscsoportos főzöklubban, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

A z EASE Therapy kézművesklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak! És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt menüjéből:

- Házi natur vaj
- Házi joghurt
- Házi sajt
- Ropogós házi Olivás Bagett
- Rozs cipó
- Hagymás buci
- Kovász

A Te kezedben van a döntés: családod és saját egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklub segítségével!

A Főzőklub pedig remek ajándék és kikapcsolódás a babával négy fal közé rekedt anyukának vagy a gyermekét váró, egészségesen táplálkozni kívánó kismamának is, akár anyák napja alkalmából is!

 

Partnerünk adatai

EASE Therapy Főzőklub
Telefon: 70/299-6299
1015 Budapest, Batthyány u. 15.

www.easetherapy.hu