Babaházkönyvek - könyv és kreatív játék egyben, most csak 1990 Ft-ért!


Nagy a forgalom a Tündér utcai cukrászdában. Kalácska néni azt sem tudja, mihez kapjon. Segíts neki a tündérikrekkel, Violával és Ibolyával együtt, mert a vendégek alig várják, hogy tányérjukra kerüljön a sok finomság.

Rendezd be a cukrászdát kedved szerint. A babaházkönyvben mindent megtalálsz. A kartonból könnyedén összeállítható berendezésekkel könnyű dolgod lesz. Terítsd meg az asztalokat és helyezd el rajtuk Kalácska néni finomságait. Használd a fantáziád.

33% kedvezmény
Eredeti ár: 2 990 Ft
Megtakarítás: 1 000 Ft
Kupon ár
1 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2012.05.30. – 2012.06.30.
Ajánlott életkor:
3-10 éves korig

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 db Tündér utcai Cukrászda vagy Tündér utcai Borzolda babaházkönyvre vonatkozik
- a kupon beváltható 2012. június 30-ig
- a könyv személyesen átvehető Budapesten a Babyplanet Babaáruházban 1113, Bp., Daróci út 1-3.) és a Millennium Könyvesházban (1066 Bp., Teréz krt. 22.)
- a személyes átvétel időpontját a kiválasztott helyszínnel telefonon lehet egyeztetni a Babyplanet esetében a 06-1-209-1488-as, a Millennium Könyvesház esetében a 06-1-354-1502-es számon
- személyes átvétel esetén nincs szállítási díj
- futárszolgálatos szállítás díja az egész ország területére: 980 Ft, mely kiszállításkor fizetendő.

Bővebb leírás

Van itt minden, ami egy valódi cukrászdában: székek, asztalok, pult, pénztárgép, fogas, no és persze az ínycsiklandó kínálat. Torták, muffinok, turmixok, teák, habos kakaó és persze tányérok, hogy mindezt szépen tálalni is lehessen a kedves vendégeknek.

A Babaházkönyv praktikus kialakításának köszönhetően az elemek összerakott állapotban a dobozba visszahelyezhetőek és a doboz oldalán lévő tépőzár biztosítja, hogy az aprócska kellékekek se potyogjanak szét.

A Babaházkönyv könyvének kis története szintén egy cukrászdai szösszenet, ami után már jöhetnek a gyerkőcök saját verziói játék közben, mint valami ehhez hasonló:

- Szép jó napot kívánok a kedves Tündérkéknek! Fáradjatok csak beljebb!

- Neked is jó napot Kalácska néni!

- Lám csak, ott egy szabad asztal, üljetek csak le!

- Köszönjük! Az esernyőnket előtte felakasztjuk a fogasra.

- Mit hozhatok Netkek, kedves Tündérlányok?

- Mi finomat sütöttél ma?

- Az epertorta egészen friss, az epreket ma reggel szedtem a kertemben! De ha valami csokisra vágytok, akkor csokis muffin is van ám! Hozzá egy jó kis banánturmix, hm....

- Oh, én már rég óta egy finom kuglófra vágyom! 

- Szerencséd van, épp most sült meg! Máris hozom!

...és így tovább...

A játék észrevétlenül fejleszti is a gyerekeket amellett, hogy szórakoztatja őket. A szerepjáték kiváló lehetőség, hogy belehelyezkedjenek egy adott szituációba, és kipróbálják magukat a különböző szerepekben, mint vendég és mint vendégátó.

A gyerekek gyakran egymaguk játszák el az összes szereplőt, ilyenkor váltogatják a szerepeket.

 A rengeteg kellék miatt a játék nem megunható, újabb és újabb jelenetek játszhatóak el vele, a határt csupán a képzelőerőnk szabhat, de e téren a gyerekek azért elég jól el vannak eresztve!

A Tündér utcai Babaházkönyv másik tagja a Tündér utcai Borzolda, melyben eljött a Tündér utcai házi kedvencek szépségversenyének napja. Hosszú-hosszú sor állt a szépségszalon előtt. Mintha az egész utca összes tündére ott várakozott volna. Mindenki lehozta a kedvencét kicsinosítani. Nyuszik vártak ott karomvágásra, tengerimalacok fésülésre, kutyusok fürdetésre, cicák arra, hogy elegáns szalagot kössenek a nyakukba. Valamennyi állatka a szépségversenyre készülődött. És hogy ki segített Bundabáj néninek és kik lettek a győztesek? Kíváncsi vagy rá?  Kukkants be Bundabáj nénihez a Borzoldába!

 Tervezd meg és rendezd be a szépségszalont. A kis füzet végén  hasznos útmutatót találsz a Borzolda összeállításához. Légy kreatív!

A kupon beváltás menete:

1. Menj fel a www.mora.hu honlapra, és válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, a Tündér utcai Cukrászdát vagy Borzoldát!

2. A kiválasztott Babaházkönyvet tedd a kosárba, és csináld végig a vásárlási folyamatot!

3. Ne ijedj meg attól, hogy a rendszer nem a kuponos árat jeleníti meg Neked, ezzel most nem kell fogllkoznod, hiszen Te majd a kuponddal fizetsz!

4. Válaszd ki az átvétel típusát! Ha személyes átvételt választod, add meg, hogy melyik átvételi ponton szeretnéd átvenni a terméket! Ha futárszolgálatos kiszállítást kérsz, a 980 Ft-os szállítási díjat kiszállításkor a futárnak kell majd kifizetned.

5. FONTOS! A számlázási adatok számlázási cím mezőjébe a számlázási cím után írd be 15 jegyű kuponkódodat, melyet a Kölyökkupon kuponodon találsz. 

6. Nyomd meg a Megrendelem gombot!

Partnerünk adatai

Móra Könyvkiadó
Telefon: 06-1-354-1502

www.mora.hu