Különleges Babanapló, hogy a legfontosabb pillanatok sose vesszenek feledésbe!


Első gyermekes szülőkként mi bizony belesetünk egy nagy hibába: az olyan fontos eseményekről - mint amikor kibújt az első fogacska, amikor babánk megtette az első lépéseket,megízlelte az első falatokat - azt gondoltuk, hogy nem szükséges feljegyezni őket, mert ezek olyan pillanatok, amelyekre mindig emlékezni fogunk.

Második gyermekünknél már nem bíztuk ezt a véletlenre és olykor megbízhatatlannak tűnő memóriánkra…

A bővebb leírásban lapozható mintaoldalak!

40% kedvezmény
Eredeti ár: 3 490 Ft
Megtakarítás: 1 390 Ft
Kupon ár
2 100 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2012.05.07. – 2012.07.15.
Ajánlott életkor:
Kismamáknak

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat

- a kupon beváltható 2012. július 31-ig

- a termék személyesen átvehető Budapesten a Babyplanet Babaáruházban 1113, Bp., Daróci út 1-3.) és a Millennium Könyvesházban (1066 Bp., Teréz krt. 22.)

- a személyes átvétel időpontját a kiválasztott helyszínnel telefonon lehet egyeztetni a Babyplanet esetében a 06-1-209-1488-as, a Millennium Könyvesház esetében a 06-1-354-1502-es számon

- személyes átvétel esetén nincs szállítási díj

- futárszolgálatos szállítás díja az egész ország területére: 980 Ft

 

Bővebb leírás

Minden nap egy újabb kaland, ha a családban kisbaba születik. A csöppség napról napra tanul, átél valamit, amit érdemes megörökíteni. Gyermekünk fejlődésével újabb és újabb csodálatos állomások következnek, és végül azon kapjuk magunkat, hogy csak kutakodunk a számtalan csodálatos pillanat között, de olyan részleteket, hogy pontosan mikor is volt, hogy is volt, bizony gyakran nem sikerül felidézni.

Ezért ajánljuk a Babanaplót! E kedves kis könyvecskében megőrizhetjük babánk fejlődésének és közös életünk legszebb pillanatait, például hogy mikor mosolygott először, mikor fordult a hátáról a hasára, mi volt a kedvenc dala és mit evett a legszívesebben. Azt, hogyan alakult a testsúlya és a magassága, mi volt a legkedvesebb játéka, és még sok minden mást is. Ahogy telnek-múlnak majd az évek, ezt a könyvet akár gyermekünkkel együtt lapozgatva is megelevenednek az első évek kedves emlékei.

A babanapló ideális ajándék gyermeket váró szülőknek, egészen a várandósság kezdetétől! Segítségével évek múlva is felidézhetjük gyermekünk első éveit, nyomon kísérhetjük hogyan fejlődődött és változott, már a pocakban is!

Az első oldalra a szülők beragaszthatják a kisbaba fotóját, és beírhatják a nevét. A dupla oldalakon azonban nem csak fotóknak van hely! Ide Anyuka és Apuka le is jegyezheti a gyermekével kapcsolatos első élményeit.

A születésről szóló oldalakon számos elgondolkodtató és megható idézetet olvasható. Az oldalakat beborítják A kis herceg című ismert regényből vett játékos illusztrációk, a rajzoknak és a fotóknak köszönhetően pedig a babanaplóból olyan műalkotás válhat, amelyet a szülők még évekkel később is szívesen fognak forgatni.

Természetesen nem hiányozhat a babanaplóból egy apró családfa sem!

Megismerhetjük továbbá a baba alvási szokásait, az első fürdetést, az első szavakat - és megcsodálhatjuk az első babafotókat is. A babanapló megőrzi annak emlékét is, hogyan töltötték a szülők gyermekünkkel az első ünnepeket, karácsonyt, és hogyan ünnepelték meg a kisbaba névadóját vagy keresztelőjét.

IDE KATTINTVA lapozható mintaoldalakat tekinthetsz meg a Babanaplóból!

Ha a beragasztott fotók és egyéb emléktárgyak miatt a babanapló idővel túl vastaggá válik, elég meglazítani a lapokat összekötő szalagot, és a könyv lapjai nem feszülnek. Így az album együtt nőhet a gyermekkel!

A napló rózsaszín és világoskék színben is kapható, a baba neméhez igazodva.

A kupon beváltás menete:

- Menj fel a www.mora.hu honlapra, és válaszd ki a Babanaplót!

- A kiválasztott Babanaplót tedd a kosárba, és csináld végig a vásárlási folyamatot!

- Ne ijedj meg attól, hogy a rendszer nem a kuponos árat jeleníti meg Neked, ezzel most nem kell fogllkoznod.

- Válaszd ki az átvétel típusát! Ha személyes átvételt választod, itt nincs más teendőd. Ha futárszolgálatos kiszállítást kérsz, a 980 Ft-os szállítási díjat kiszállításkor a futárnak kell majd kifizetned.

- FONTOS! A számlázási adatok számlázási cím mezőjébe a számlázási cím után írd be 15 jegyű kuponkódodat, melyet a Kölyökkupon kuponodon találsz. 

- Nyomd meg a Megrendelem gombot!

 

Partnerünk adatai

Móra Könyvkiadó Zrt.
Telefon: 320-4740

www.mora.hu