Pünkösdi hosszú hétvége Siófokon! 3 nap/2 éjszaka két fő + egy 18 év alatti gyermek részére a partközeli Fejér Vendégházban önellátással, ingyenes parkolással, felárak nélkül, 23500 Ft-ért! Kuponvásárláskor elegendő 3500 Ft-ot kifizetned, a többit ráérsz a helyszínen rendezni!


Idén szokatlan hirtelenséggel tört ránk a nyári idő, és a pünkösdi hosszú hétvége pedig jó alap egy családi kiruccanáshoz.Szívesen eltöltenétek pár napot Siófokon anélkül, hogy vagyonokat költenétek szállásra? Persze azért jó lenne partközelben, nyugis helyen, ugyanakkor közel az esti nyüzsgéshez, fantasztikus családi és gyermekprogramok közelében. A Fejér Vendégházban mindezt megtalálod! Itt végre felárak nélkül miniszünidőzhettek Siófokon!

22% kedvezmény
Eredeti ár: 29 990 Ft
Megtakarítás: 6 490 Ft
Kupon ár
23 500 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.05.19. – 2018.05.21.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy max. 2 db kupont vásárolhat
- a kupon 2 felnőtt + egy 18 év alatti gyermek részére biztosít szállást a siófoki Fejér Vendégházban, 3 nap/2 éjszakára,  önellátással, ingyenes parkolással, mindössze 200 méterre a Balatonparttól
- az alapból 3 ágyas szobákba negyedik férőhelyként babaágy vagy pót-ágymatrac kérhető 1000 Ft /fő áron
- közös, jól felszerelt konyha és étkező, illetve kert áll a vendégek rendelkezésére
- a kupon nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely 400 Ft/fő/éj a 18 év feletti vendégek részére. Az IFA a helyszínen fizetendő.
- a kupon kizárólag a 2018. május 19-21-i pünkösdi hétvégén használhat ófel, 2018. május 19-i érkezéssel és május 21-i távozással
- nincs hétvégi felár
- előzetes szobafoglalás szükséges a 70/340-2768-as telefonszámon vagy írásban a fejersan@gmail.com e-mail címen
- kuponvásárláskor 3500 Ft kuponelőleg fizetendő, a fennmaradó 20000 Ft a helyszínen fizetendő

Bővebb leírás

A Balaton fővárosába, Siófokra hívunk most Benneteket!

A jó idő már megérkezett, a tó vize a bevállalósabbakat máris fürdésre csábítja. A fázósabbaknak a siófoki Galerius Élményfürdőbe érdemes ellátogatni, ahol a gyermekeket gyermek medence, vízi játékok, játszóház, a nagyobbakat pedig két csúszda és élménymedence várja.

Siófokon minden egy helyen van egy fantasztikus családi nyaraláshoz: a sekély, lassan mélyülő déli part fantasztikus adottságai, a siófoki Aranypart egymást érő szórakozó- és vendéglátó helyei, a siófoki kikötő, ahonnan hajókázni is indulhattok a Balaton lágyan ringó vizére és ahonnan néhány perc a Zamárdi Kalandpark.

Állati jó programként pedig ott van a siófoki Bella Állatpark, ahol a sokféle állaton kívül lovaglásra és tevegelésre is van lehetőség!

Siófokon tényleg minden megvan, ami egy TÖKÉLETES pünkösdi hétvégi családi kiruccanáshoz szükséges. Talán csak egy dolog nincs. Elég szálláshely. Mert itt és ekkor bizony hamar megtelnek a szállodák és vendégházak...

Aki "majdcsak találunk valahol szállást" alapon indul le a pünkösdi hétvégére Siófokra, az azért biztosan nem fog a tóparton aludni, de abban biztos lehet, hogy horror áron jut valahol nagy nehezen ágyhoz, szobához.

Ezért légy előrelátó, és ha terveid között szerepel, hogy a pünkösdi nyári hétvégén ellátogattok Siófokra, ne gondolkozz tovább!

A Fejér Vendégház 250 méterre a szabadstrandtól Siófok legfelkapottabb részén, az Aranyparton található, ahol kellemes, családias környezetben megtaláljátok a módját, hogy "kipihenjétek" a hétköznapok fáradalmait!

A házban közösen használató, jól felszerelt konyha és étkező is található, így ha lángosozás helyett főzőcskézésre adnátok a fejeteket, akkor sincs gond, itt megtehetitek.

A háromágyas szobák még egy ágymatraccal akár négy ágyassá is bővíthetőek, ha valaki vállalja a földre tett matracon alvást. De ha babával érkeznétek, babaágyat is kérhettek.

A vendégház természetesen kerttel is rendelkezik, ahol jól esik majd kiülni a hatalmas fenyőfák alá este, és nézni a csillagokat vagy épp sütögetni.

Parkolás a ház udvarán, ingyenesen. A szállásadók  -akik nem ebben a házban laknak - nemcsak a vendégek kényelméről és az autók biztonságáról gondoskodnak, de nem feledkeznek meg a kisebbek szórakoztatásáról sem, a kertben található játszótérrel, hogy Ti egy kicsit pihenni is tudjatok nyugágyban hűsölve!

Csendes nyugodt környék, ahonnan közel a siófoki forgatag és ami közel van a Balatonparthoz és a strandhoz!  Talán épp ez az a párosítás, amire mindannyian vágyunk, ha gyerekkel megyünk nyaralni!

Szóval nincs is más hátra,  mint megvenni a kupont és szobát foglalni Siófokra, a Fejér Vendégházba!

Partnerünk adatai

Google map

Fejér Vendégház
Telefon: 70/340-2768
8600 Siófok, Ady E. u. 31.

http://www.siofokportal.com/Fejer-Vendeghaz-Siofok

www.siofokportal.com/Fejer-Ven