Szilvásváradi kalandok! 3nap 2 éjszaka 2 felnőtt és egy gyermek részére a szilvásváradi Hegyi Panzió***-ban, félpanzióval, most csak 35.500 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elég 5300 Ft-ot kifizetned!


Szalajka-völgy, Fátyol vízesés, vadaspark, kilátó, füstölt pisztráng és még sorolhatnánk a jellemzőket. A felsorolás után már biztosan mindenki tudja, hogy nem máshol járunk mint Szilvásváradon. Az igen kedvelt kirándulóhelyről hoztunk Nektek most egy ajánlatot, melyet mindenképpen fel kell fedezni idén is, legalább egyszer!

32% kedvezmény
Eredeti ár: 52 500 Ft
Megtakarítás: 17 000 Ft
Kupon ár
35 500 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.05.02. – 2018.06.30.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

  • egy személy több kupont is vásárolhat
  • a kupon 2 felnőtt + 1 gyermek részére 3 nap/2 éjszakára biztosít szállást félpanziós ellátással a szilvásváradi Hegyi Panzió***-ban
  • az idegenforgalmi adót a kupon nem tartalmazza, mely 350 Ft/fő/éj a 18 év feletti  vendégek részére
  • előzetes szobafoglalás szükséges a 06 36 355-545-es telefonszámon vagy a hegyipanzio@vipmail.hu címen
  • a Hegyi Panzió*** 3348 Szilvásvárad Egri út 36/b szám alatt várja vendégeit
  • hétvégi felár pénteki és/vagy szombati érkezés esetén: 3000 Ft /kupon
  • a kupon 2018. június 30-ig váltható be, a 2018.05.18-21-ig időszak kivételével
  • a jacuzzi 1500.-Ft/fő/óra, a szauna 1000.-Ft/fő/30perc áron vehető igénybe. A kupon ezen szolgáltatásokat nem tartalmazza
  • a kupon árából most elég csak 5300 Ft kuponelőleget kifizetni, a fennmaradó 30.200 Ft-ot ráérsz a helyszínen rendezni

Bővebb leírás

Szilvásváradon járunk a Hegyi Panzió*** -ban a Bükk-hegység nyugati lábánál. 

A barátságos és színvonalas panzió összesen 12 szobában és 2 apartmanban helyezi az idelátógatókat. Elhelyezésétek a panzió kétágyas,pótágyazható szobájában lesz. A szobák mindegyike saját fürdőszobával (zuhanyzó, toalett), LCD televízióval, hűtővel felszerelt. A panzió szobáiból gyönyörű panoráma nyílik a fenyves erdő és a Bükk-hegység felé.

A kupon félpanziós ellátást is tartalmaz, amit a panzió társétterme biztosít, 5 percnyi sétára a panziótól.

És akkor induljunk, nézzük meg mi minden látnivaló vár Rátok! Szilvásváradról biztosan mindenkinek az első ami beugrik a Szalajka-völgy lesz. Nem véletlen, hisz igen népszerű kiránduló hely.

A vadasparkon túl, a 17 méter magas Fátyol-vízesés is itt található, amely nemcsak a völgy, hanem hazánk egyik legszebb természeti jelensége, kiemelkedő természetvédelmi értéket képvisel.

A Szikla-forrás a Szalajka-völgy egyik jelképe, a minden képeslapon szereplő forrás, mely a völgy jobb oldalán a 2-3 méterig járható barlangjáraton, szemet gyönyörködtetően lép a felszínre. A lehulló csapadék az agyagpalából álló vízgyűjtőn a felszínen folyik le, míg a kibukkanó mészkősávhoz ér. A mészkő a ráfutó vizeket elnyeli és a mélyben a forráshoz vezeti.

A Bükk-hegység egyik legnagyobb vízhozamú karsztforrása. Ritka és gyönyörű természeti jelenség, ahogy a forrás kristálytiszta vize a tbarlangjáraton keresztül a felszínre tör. A Szalajka-völgy egyik legfontosabb geológiai kincse a Fátyol-vízeséstől nem messze helyezkedik el. A másik igen kedvelt program a Szalajka-völgy bejáratánál lévő Fatelep állomásról induló kisvonat. A vonal hossza közel 5 km. A festői útvonalon 2 megállóhely van, végállomása pedig a Gloriett tisztás.

Keressétek fel a település szikbilumává vált Református kerektemplomot is. Kör alaprajzú, hengeres építmény bejáratához 12 fokos lépcsősor vezet, melyet bárki megmászhat, azonban ehhez a helyi plébános segítségét kell kérni, mert a területet évekkel ezelőtt elkerítették.

A falu másik vonzereje, ami nagyon sokak számára ismert az országban, a Lipicai ménes és a lovassporthoz kapcsolódó intézményrendszer.

Akik kedvelik az aktív kikapcsolódást, azok figyelmébe ajánljuk a bobpályát, a lovasoktatást és sétakocsikázást! A felsorolt programok mindegyike a panziótól 5 percnyire megtalálható.

Láthatjátok, hogy itt mindenki megtalálja a kedvére való programot!

A panzióba visszaérve a bükki hegymászás és hosszas túrák után jól fog esni a jacuzziban vagy a szaunában való lazítás, melyet térítés ellenében vehettek igénybe.

Ajánlatunk leírása most véget ért, de úgy gondoljuk, hogy ezzel a pár mondattal is sikerült meghozni a kedveteket egy kis családi szilvásváradi kiruccanáshoz!

Partnerünk adatai

Google map

Hegyi Panzió***
Telefon: 06 36 355-545
3348 Szilvásvárad Egri út 36/b

hegyipanzio.hu