Formázd, építsd, alakítsd! Creall varázshomok 750 g-os vödrös kiszerelésben! Télen se mondjatok le a homokozásról!


Nem kell jövő nyárig várni a homokozással! A Creall formázható nedves homokkal a téli mínuszokban, otthon is megadatik a homokozás, homokformázás öröme. Szenzációs termék, mely nemcsak hogy szórakoztat, de számtalan fejlesztő hatása is van! Homokozás a karácsonyfa alatt? Igen!

25% kedvezmény
Eredeti ár: 3 990 Ft
Megtakarítás: 1 000 Ft
Kupon ár
2 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.12.07. – 2017.12.21.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 db Creall kinetikus homok 750 g-os termék vásárlására jogosít
- a bársonyosan puha, apró homokszemcsék a nedves homok érzetét keltik, de valójában nem nedves, és könnyen formázható
- nem szárad ki és vizezni sem szükséges, újra és újra használható
- gluténmentes és nem tartalmaz káros anyagokat.
- a kupon 2017. december 21-ig váltható be
- a termék átvehető személyes átvétellel a 1078 Budapest, Nefelejcs utca 44. 13-as kapucsengő címen keddi és csütörtöki munkanapokon 9 és 12 óra között.
- ha kiszállítást is fizettél, érvényes kuponod birtokában küldj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod neved, címed, tel.számod, kuponkódod és küldik is a terméket!
- a kupon a postai szállítási költséget a 1490 Ft-ot nem tartalmazza. Ha kiszállítást kérsz, a szállítási költséget is UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utald, amire a kupon árát is utalod Több termék vásárlása esetén a postaköltség változatlan.

 

Bővebb leírás

Mi az a tevékenység, amiért nyáron minden gyerkőc odavan, télen viszont sajnos le kell mondanunk róla? Ez bizony a homokozás!

A legkisebbek még csak ismerkedve markolásszák, a nagyobbacskák pedig gombócot, fagyit, és különböző formák segítségével ezernyi formát alkotnak.

És talán nem is gondolnánk, hogy ez a végtelenül egyszerű tevékenység hányféle területen fejleszti a gyermeket, észrevétlenül! A tapintás kifinomultságát, a finommotorikát és a fantáziát is kiválóan fejleszti a homokozás!

De hogy is van ez? Télen? Homokozás a lakásban?

Bizony! A Creall formázható nedves homok nem közönséges homok! A bársonyosan puha, apró homokszemcsék a nedves homok érzetét keltik, de valójában nem nedves, és könnyen formázható. Nem szárad ki és vizezni sem szükséges, ráadásul újra és újra használható. Mindennek a tetejében még gluténmentes is, és nem tartalmaz káros anyagokat.

Csak kiöntöd a Creall formázható nedves homokot egy nagy tálcára, előszeded a nyári homokozóformáitokat és indulhat is a móka!

A Creall nedves homok speciális anyagának köszönhetően a homokzás élményét egyesíti a gyurmázással.

Az élményt nehéz szavakba öntetni, egyszerűen ki kell próbálni! Engedjétek  szabadon a fantáziátokat, és kezdődjön a homokozás, akár már a karácsonyfa alatt!

 
A termék átvehető személyesen Budapest VII. kerületében, a 1078 Budapest, Nefelejcs u. 44. (kapucsengő:13.)címen keddi és csütörtöki munkanapokon 9 és 12 óra között, vagy postai kézbesítéssel MPL postacsomagként.
 
Kuponbeváltás menete:
 
1. Vedd meg és fizesd ki a Kölyökkupont!
 
2. Kinyomtatott Kölyökkuponoddal a festéket átveheted személyesen a 1078 Budapest, Nefelejcs utca 44. 13-as kapucsengő címen keddi és csütörtöki munkanapokon 9 és 12 óra között. 
 
3. A postai szállítás díját a kupon nem tartalmazza, mely ajánlott postai küldeményként feladva 1490 Ft, mely ugyanarra a bankszámlaszámra utalandó, amire a kupon ára: 11711041-29919574 (Vivalle Group Hungary Bt.)
 
FONTOS!
 
Ha postai kiszállítást kérsz, a kupon árán felül postaköltséget is utalnod kell UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA, amire a kupon árát is utalod. 

Partnerünk adatai

Vivalle Group Hungary Bt.
Telefon: 06-1/785-6599 (H, Sze 9-12-ig)
1078 Budapest, Nefelejcs utca 44.
13-as kapucsengő