Éljétek át a csodát! Mikulásvárás és játszóház a Gyerekcenter Játszóházban, Dunakeszin. Találkozás a Mikulással, ajándékcsomag, gyerekszínházi előadás és sok-sok játék 2017. december 5-én 17 órától.


A Mikulás idén a Gyerekcenter Játszóházba is ellátogat! Éljétek át együtt a csodát, a találkozást a Mikulással! A Mikulásvárás izgalmát tovább fokozza egy gyermekszínházi produkció, majd ezt követően megérkezik maga, a Mikulás! Ajándékcsomagot oszt, apró titkokat súghattok a fülébe, és még fotózkodni is lehet vele! A habos kakaó és a vajas kalács pedig már szó szerint is cska hab a tortán, mint ahogy a rendezvényt követő játszóházi élmények, hiszen este 8-ig Tiétek a Gyerekcenter!  

35% kedvezmény
Eredeti ár: 4 590 Ft
Megtakarítás: 1 600 Ft
Kupon ár
2 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.12.05. – 2017.12.05.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat saját részre vagy ajándékba
- a kupon 1 db gyermk és 1 db felnőtt belépőt tartalmaz a Gyerekcenter Játszóházba, 17 órai belépéssel, részvételt az 50 perces Mikulás előadáson, melynek keretében egy gyermekszínházi produkciót láthattok, találkozás és fényképezkedés a Mikulással, ajándékcsomag és a játszóház használata este 20:00 óráig
- a rendezény kezdési időpontja: 2017. december 5.
- a rendezvény címe: Gyerekcenter Játszóház, 2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.
- a kupont kinyomtatva feltételnül vidd magaddal!

Bővebb leírás

Ha most Mastercard-os reklámszöveget akarnánk írni, ezt írnánk: "Mikuláscsomag finom édességekkel, 1500 Ft. Cipőpucoló szer csizmatiszításhoz 1000Ft. Találkozni a Mikulással, megfizethetetlen!" És ezt tényleg így is gondoljuk! A Gyerekcenter Játszóház pedig tudja, mi kell a gyerekeknek, és hogy hogyan hágjon a tetőfokába a Mikulás-vásár izgalma és éljen tovább a jó öreg Mikulás varázsa!

Mikulásváró rendezvényük az elejétől a végéig úgy van összerakva, hogy minden percében újabb élményekkel gazdagodjanak a kis résztvevők!

Az esemény 2017. december 5-én, 17 órakor kezdődik. Ekkortól szabadon birtokba vehető a játszóház, a maga 2500 nm-es, gigantikus területével! A vendégeket habos kakaóval és kaláccsal is kínálják.

18 órakor aztán kialszanak a fények, elcsendesik minden, és egy 50 perces gyermekszínházi produkció szórakoztatja a gyerkőcöket, akik bizonyára már alig várják, hogy találkozhassanak végre a Mikulással. Az előadást követően azonban már erre sem kell tovább várni, hiszen jön ő, teljes életnagyságban, csupa nagy betűvel, ő, a MIKULÁS.

Jön, szól a gyerekekhez, egyenként elé lehet járulni átvenni az ajándékcsomagot, ölébe ülni, apró titkokat súgni a fülébe, és akár fotózkodni is lehet vele.

A Mikulás távozása után pedig levezethető a sok izgalom a játszóházban, ahol lépten-nyomon adódik valami újdonság. Trambulin, csúszda, ugrálóvár, gokart- és focipálya, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük.

És amit külön imádunk a Gyerekcenterben, hogy nálunk nem tilos a szülőnek se az, ami a gyereknek szabad. És fordítva! A játékban nincsenek korosztályok, csak önfeledt játékosok. Te is biliárdozhatsz, csocsózhatsz, pingpongozhatsz, és püfölheted a játékgépeinket egyedül vagy a gyermekeddel együtt, vagy felmászhatsz vele a trambulinra.

Lássuk még egyszer, mi mindent tartalmaz a kupon:

- belépő a Gyerekcenter Játszóházba 2017. dec. 5-én 17 órakor egy felnőtt és egy gyermek részére
- habos kakaó és kalács
- 50 perces szórakoztató előadás, gyermekszínházi produkcióval
- találkozás a Mikulással, Mikulás ajándékcsomaggal, fotózkodási lehetőséggel
- a program után a játszóház használata este 20:00 óráig

Éljétek át együtt a Mikulásvárás csodáját és találkozzatok a Mikulással a Gyerekcenter Játszóházban!

HA INKÁBB 2017. DEC. 5-ÉN 17 ÓRÁTÓL, A DUNKAESZI GYEREKCENTER JÁTSZÓHÁZBAN VÁRNÁTOK A MIKULÁST, KATTINTS IDE!
HA INKÁBB 2017. DEC. 5-ÉN 17 ÓRÁTÓL, A SOROKSÁRI GYEREKCENTER JÁTSZÓHÁZBAN VÁRNÁTOK A MIKULÁST, KATTINTS IDE!
HA INKÁBB 2017. DEC. 6-ÁN 17 ÓRÁTÓL, A DUNAKESZI GYEREKCENTER JÁTSZÓHÁZBAN VÁRNÁTOK A MIKULÁST, KATTINTS IDE!

HA INKÁBB 2017. DEC. 6-ÁN 17 ÓRÁTÓL, A SOROKSÁRI GYEREKCENTER JÁTSZÓHÁZBAN VÁRNÁTOK A MIKULÁST, KATTINTS IDE!
 

Partnerünk adatai

Google map

Gyerekcenter Játszóház
Telefon: 70/768-0767
2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.

www.gyerekcenter.hu