A legszebb karácsonyi ajándék az egész családnak! Családi, baba vagy kismama fotózás 30 db(!) retusált fotóval és az összes kép átadásával, a Másképpfotó csapata jóvoltából!


Fényképezni sokféle képpen lehet: lehet beállított pózokat kattintani, spontán pillanatokat elkapni, természeti környezetben vagy műteremben, színesben vagy fekete- fehérben fotózni. A Másképpfotó repertoárjában mindez szerepel, sőt, ennél még jóval több! A Másképpfotó két lelkes és képzett fotósa nagy rutinnal rendelkezik újszülöttek, babák kisgyerekek és kismamák fotózásában is, ami - aki már próbált valaha izgő-mozgó kisdedéről jó és éles fotót készíteni, tudja- nem egyszerű!

Egyedülálló ajánlatunkban nem 5-10  db retusált képet készítenek Rólad, kisbabádról, gyermekedről vagy az egész családról, hanem 30 db-ot! A kupon fantasztikus karácsonyi ajándék egy családnak!

60% kedvezmény
Eredeti ár: 25 000 Ft
Megtakarítás: 15 010 Ft
Kupon ár
9 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.11.02. – 2018.02.15.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- a kupon családi, baba, kismama vagy portré fotózásra egyaránt igénybe vehető
- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 2018 január 2. és 2018 .május 31. között használható fel, akár hétvégén is, a szabad helyek függvényében
- a fotózás helyszíne az általatok kiválasztott budapesti helyszín, vagy igény esetén stúdió fotózás is kérhető, melynek árát a kupon nem tartalmazza
- a műterem egy berendezett vintage műterem a VI., Teréz krt 6. alatt, melynek bérleti díja  hétköznap 4500 Ft/óra,  hétvégén 5500 Ft/óra.
- baba fotózása esetén 5000 Ft felár fizetendő a kuponon felül
- az elkészített fotók közül 30 db-ot retusálva, illetve 10-15 db-ot fekete-fehér változatban is megkapsz nagy felbontásban online felületre feltöltve, vagy kérésre DVD-n
-  az összes elkattintott (kb.80-90 db) képet is megkapjátok
- a családi fotózás 2 felnőttre és akár 3 gyermekre vonatkozik, nagyobb létszám esetén érdeklődjetek kuponvásárlás előtt
- a fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen

 

Bővebb leírás

Sokan már most elkezdik a karácsonyi ajándékok vásárlását. Kezdd el időben Te is a tervezést és meglátod idén karácsonykor elkerül majd az ünnepi hajtás, vásárlás okozta stressz. Ezzel az ajánlattal megtaláltad a tökéletes karácsonyi ajándékot az egész család számára, hiszen a fotózás során készült fényképek örök emléket jelentenek.

Fényképezni sokféle képpen lehet: lehet beállított pózokat kattintani, spontán pillanatokat elkapni, természeti környezetben vagy műteremben, színesben vagy fekete- fehérben fotózni. A Másképp Fotó repertoárjában mindez szerepel, sőt, ennél még jóval több! 

A Másképpfotó fotósainak van még egy titkuk: mindenkiben meglátják a szépet, a bájt, és mindenkiből kihozzák a maximumot!

Így születnek a meghitt, összebújós családi fotók, melyekről csak úgy sugárzik a szeretet és az összetartozás, de ők tudják profin lekapni a parkban bújócskázó kisgyerek pajkos kikukucskálását is a fa mögül. A várandós test pedig az ő lencséjük előtt egyenesen a természet csodája!

Ha a megszokott terepen mozogtok a legotthonosabban, akkor kérésetekre a Másképpfotó fotósa az otthonotokban készíti el a szebbnél szebb képeket! Ha pedig inkább egy műtermi fotózást választanátok, némi műtermi felár ellenében erre is van lehetőség!

A kupon különlegessége, hogy a hasonló ajánlatokban megszokott 10-20 db retusált kép helyett ők 30 db-ot javítanak fel kicsit digitálisan, hogy az eredmény tényleg szemet gyönyörködtető legyen!

A kupon olyan csodálatos ajándék kismamáknak, újdonsült szülőknek, gyerekes családoknak, aminek nemcsak a megajándékozott örül, de az elkészült képekben aztán az egész rokonság gyönyörködhet, ráadásul a fotózás maga is egy fantasztikius családi élményprogram!

Ha pedig a várandósság csodálatos időszakát éled, itt a tényleg soha vissza nem térő alkalom, hogy megörökíttesd azt a varázslatot, amit éppen átélsz, és kívülről-belülről sugárzik belőled! A terhesség alatt felszaladt plusz kilók pedig ne frusztráljanak, ez a dolog természetes velejárója, és a Másképp fotósok gondoskodnak arról, hogy ne az esetleges hurkácskák látszódjanak, hanem maga csoda, ami a testedben zajlik!

A fényképezés alatt ha nem akartok, nem szükséges pózolni, hiszen a spontán pillanatok lencse végre kapásából születnek a legjobb felvéltelek.

Lehetséges viszont ruhát váltani vagy jelmezbe bújni!

A fotózás 1-2 órát vesz igénybe, ez alatt a fotós számtalan képet kattint, melyekből a legjobb 30 db-ot retusálja is,  sőt ezek egy részéből, mintegy 10-15 képből fekete -fehér változatot is készít, és a képeket nagy méretben, DVD-n kapjátok meg, hogyannyit hívjatok előle belőle, amennyit csak akartok!

Számoljunk csak egy kicsit!

A 9.990 Ft-os kuponért megkapott 30 retusált kép, és a 10-15 db fekete fehér változat ára képenként alig több, mint 200 Ft!

Mondjatok még egy helyet, ahol ennyiért készítenek rólatok profi, címoldalra való képeket!

Nézzük még egyszer, mi mindent tartalmaz a kupon:

- a kupon családi, baba, gyermek és kismama fotózásra vehető igénybe
- 1-2 óra fotózást
- ruhaváltási vagy jelmezbe öltözés lehetőségét

- 30 darab retusált kép DVD-n, nagy méretben
- 10-15 db képet fekete-fehér változatban is!

A fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen.

Csííííííz!

Partnerünk adatai

Másképp Fotó
Telefon: 20/383-7085

www.maskeppfoto.hu