Törjétek a fejeteket! Családi karácsonyi ajándékkártya a Törd a fejed 75 perces, "Örök élet köve" "szabadulós" detektív játékára, 2-6 főre! Már 8-10 éves korú gyerek(ek)kel játszható és élvezhető!


A "szabadulós játék" kreatív ajándékötlet, ahol ráadásul együtt játszhat az egész család vagy a baráti társaság. Olyan ötletes családi élményprogram, amin (kis)kamasz gyermeked is szívesen részt vesz az ősökkel! "Az örök élet köve nyomában" című játék, családbarát környezetben, ijesztgetések nélkül, ám annál több furgangos feladvánnyal várja, hogy megleljétek az elveszett kincset. De ha inkább a börtön falai közül szabadulnátok, ahová a gonosz seriff zárt Beneteket, akkor az ajándékutalványt a "Szökés" c. pályára is beválthatjátok. Saját, személyes tapasztalatunk szerint már 8 év körüli gyerekeknek is nagy élményt nyújt a játék a szülőkkel! A Törd a fejed! ajándékutalványa pedig elegánsabban mutat a fa alatt, mint egy kinyomtatott kupon! 

53% kedvezmény
Eredeti ár: 11 990 Ft
Megtakarítás: 6 400 Ft
Kupon ár
5 590 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.11.21. – 2018.02.28.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a megvásárolt kuponnal egy 75 perces"szabadulós", ez esetben nyomozós játékon vehettek részt, 2-6 fős csapattal a Törd a fejed "Az örök élet köve nyomában" c. pályáján vagy a "Szökés" c. pályán (1114 Budapest, Bukarest u. 11.)
- a játék szülőkkel, felnőttekkel együtt már 8-10 éves kortól élvezhető
- 14 éves kor alattiak csak szülői kísérettel játszhatnak
- látványelemek, fény -és hangtechnika, izgalmas feladványok
- a kupon ajándékutalványra váltható, ezt e-mailben kell igényelned a tordafejedszabadulosjatek@gmail.com címen
- előzetes online időpontfoglalás szükséges a tord-a-fejed.webnode.hu Foglalás oldalán, a kuponkód megadásával
- a kupon 2018. február 28-ig váltható be, a szabad időpontok függvényében

Bővebb leírás

Ha kreatív ajándékötletet keresel a családnak vagy a barátoknak, ahol együtt jól érezhetitek magatokat és emlékezetes közös élményben lesz részetek, vagy már unalmasak a hétvégi mozik és az örökös tabletnyomogatás, akkor ne törd tovább a fejed! 
 
Próbáljátok ki a szabadidő eltöltés új, egyedi módját, ahol csapatként működve 75 percre teljesen kiszakadhattok a mindennapi taposómalomból és átadhatjátok magatokat az önfeledt, tartalmas szórakozásnak.
 
Egy olyan közös játékélmény, amit szülő és gyermek egyaránt élvez, és ahová nem ciki az ősökkel menni. Sőt! A játék után elmesélni a haveroknak, hogy milyen tuti játékon voltatok, pláne, ha még sikeresen meg is oldottátok a rejtélyt, igazán trendi lesz!
 
Lássuk, vagytok-e együtt olyan jó csapat, hogy megtaláljátok a kincset!
 
Mert kincset keresni mindenki szeret! Hát még ha ez a kincs egyúttal az örök élet kövéhez vezet!
 
 
Ha szeretitek a kalandot, a fejtörőket, logikai játékokat, és jó kis csapatot alkottok együtt, akkor Ti a Törd a fejed! "Az örök élet köve nyomában" nevű pályájára termettetek!
 
Vágjatok át a dzsungel mélyén, győzzetek le minden akadályt, majd jussatok be a titkokat rejtő barlangba. Csak követnetek kell a nyomokat.
 
 
Ha inkább egy börtön rácsai mögül szabadulnátok, ahová a gonosz seriff zárt Benneteket, akkor ezt az élményt pedig a "Szökés" pályán élhetitek át.
 
Látványelemekkel, fény- és hangtechnikával gazdagítva válik  felejthetetlenné ez az izgalmas kalandjátékok! A játékok már 8-10 éves kortól ajánlottak családoknak, baráti társaságoknak, játékos kedvű embereknek és a logikai feladványok rajongóinak. 
 
Egy felejthetetlen közös szabadidős program, 75 percnyi garantált élménnyel! Ötletes ügyességi és logikai feladatok, rejtvények, fejtörők. Kódok, zárak, lakatok állják majd utatokat. Találjátok meg az elrejtett tárgyakat, melyekre nagy szükségetek lesz a játék folyamán.
 
 
De többet már nem mondhatunk!
 
A kupon ajándékkártyára is váltható, mert az mégiscsak jobban mutat a fa alatt, mint egy Kölyökkupon!:)
 
Gyertek el, és találjtok meg Ti az örök élet kövét !
 
Kalandos karácsonyt az egész családnak!

 

Partnerünk adatai

Google map

Törd a fejed!
Telefon: 20/233-8693, 20/345-7515
1114 Budapest, Bukarest u. 11.,alagsor, kapucsengő: 19.
(A Kosztolányi Dezső tér buszvégállomásánál)

tord-a-fejed.webnode.hu