Család energiabomba! Zero Level Energy családi "szabadulós" detektív játék 2-6 főre! Már 10-12 éves korú gyerek(ek)kel játszható és élvezhető!


Ha olyan ötletes családi programot keresel, amin (kis)kamasz gyermeked is szívesen részt vesz az ősökkel, akkor a LogIQrooms vadontaúj pályáját, a Zero Level Energy-t nem szabad kihagynotok! Ebben a hiteles, kulturált és családbarát játékkörnyezetben ijesztgetésekkel és horrorral nem találkozhattok, ám olyan elektronikus és mechanikus játékelemekkel igen, amelyek garantlátan ámulatba ejtenek. A játékvezetők tapasztalatai szerint már a 10-12 év körüli gyerekeknek is nagy élményt nyújt a játék a szülőkkel!

34% kedvezmény
Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 4 100 Ft
Kupon ár
7 900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.09.06. – 2017.10.26.
Ajánlott életkor:
10-18 éves korig
Szülőknek
18 év felettieknek

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a megvásárolt kuponnal egy a Zero Level Energy vadiúj "szabadulós", ez esetben nyomozós játékon vehettek részt, 2-6 fős csapattal
- a játék már a 10-12 év körüli gyerekeknek is nagy élményt nyújt a szülőkkel
- a játék időtartama rajtatok múlik, 20 és 60 perc között bármi lehet
- igényes játékkörnyezet,  újszerű, furfangos, elektronikán alapuló feladványok
- előzetes online időpontfoglalás szükséges a www.logiqrooms.hu  honlap Zero Level Energy részének "Foglalás" oldalán, a kuponkód megadásával
- a kinyomtatott kupont feltétlenül hozzátok magatokkal!
- a kupon 2017.október 26-ig-ig váltható be, a szabad helyek függvényében
- a játék helyszíne: VII., Almássy u. 3.

Bővebb leírás

Beköszöntött az ősz, ideje alternatívákat keresni a szabadtéri programok helyett, de olyat, ahol tartalmasan és együtt tölthetitek el a suli miatt megcsappant szabadidőt.
 
A LogIQrooms eddigi 5*-os szabadulós játékainak méltó folytatása a Zero Level Energy, mely egy igazán nemes küldetést bíz most rátok horror, sötét és ijesztgetések nélkül, ám annál több agytekervényt mozgató és trükkös feladvánnyal.

Ahogy egyre jobban átszövik mindennapjainkat az elektromos kütyük, egyre komolyabb fennakadást okoznak a nagyobb napkitörések, melyek visszafordíthatatlan károkat tesznek az elektromos hálózatokban és eszközökben. A közelmúltban történt gigantikus méretű napkitörés minden eddiginél nagyobb pusztítást okozott a Föld energia ellátásában.


Minden elektronikus eszköz leállt vagy tönkrement. Leálltak a számítógépek, a telefonok, a liftek, a metrók, a pacemakerek, a lélegeztető gépek, a pénzügyi rendszerek, egyszóval minden. Ez a globális összeomlás egy újabb sötét középkorhoz vezetett és káoszt okozott a világban.

A magát teljes névvel felfedni nem kívánó A.R. már régóta kutatta a napviharokat, és számított is erre a még soha nem látott erejű napkitörésre, aminek következményeire is igyekezett felkészülni. Saját házának a külső viszonyoktól független, saját energiaellátást hozott létre, és Nicola Tesla, a híres fizikus munkásságát tanulmányozva sikerült megalkotnia egy olyan gépet, amely a kozmikus sugárzásból energiát tud előállítani. A különc tudós azonban röviddel azelőtt meghalt, mielőtt a gép teljesen elkészült volna. Betegsége tudatában hátrahagyott az utókornak némi iránymutatást, ami alapján az energiagép működésbe hozható.
A gond csupán az, hogy ha a tudós házának energiaszintje is nullára csökken, az energiagép is végleg tönkremegy. Ezzel pedig az utolsó remény is elvész, hogy újra teljes életet élhessünk.

A játék egyik különlegessége az olykor lélegzetelállító feladványok és megoldások mellett az, hogy itt nem fixen a megszokott 60 perc áll a játékosok rendelkezésére a küldetés teljesítésére.

Induláskor mindössze 20 percre való energiája maradt már ugyanis a háznak. Szerencsére a feladványok megoldása során a házban elhelyezett akkumulátorokhoz juthattok, melyeket az energiatárolóra csatlakoztatva újabb 10-10 perccel növelhetitek meg a játékidőt, egészen 60 percre tornázva fel azt. Az idővel való ójabb versenyfutás pedig újabb izgalmat visz a játékba!

A Zero Level Energy-ben nincs sötét, nincsenek zárt ajtók, horror és ijesztgetés, nem kell elektromossággal érintkeznetek és fizikai és elektronikai ismeretekre sincs szükség, ellenben csapatmunka, éles szem, kristálytiszta logika és kreativitás nélkül sem sokra mentek.

Ebben a hiteles, kulturált és családbarát környezetben olyan elektronikus és mechanikus játékelemekkel is  találkozhattok, amelyeknek tán még a létezéséről sem tudtok, úgyhogy UV lámpát és kulcsot a lábtörlő alatt ne is keressetek!

Gyertek, és segítsetek stabilizálni a különc tudós házának energiafogyasztását és hozzátok működésbe az energiagépet, hiszen ez az utolsó esélyünk, hogy életünk újra a régi legyen.

Játsszatok csapatként a barátokkal vagy a családdal, esetleg csapatépítési célzattal, 2-6 fővel és ha logikátokat eredmény koronázza, az egész emberiség hálás lesz Nektek érte!
 
 
Legyetek szuperhős család a Zero Level Energy-ben!

Partnerünk adatai

Google map

LogIQrooms
Telefon: 20/343-1922
1074 Budapest, Almássy u. 3.

www.logiqrooms.hu